Meguiars Ultimate Paste Wax

Pris:
439 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
458641
Antal:
Finns i lager
Meguiars absolut bästa vax, väldigt hållbart med intensifierande reflektionsförmåga
Ultimate Paste Wax är Meguiars mest avancerade och helsyntetiska hydrofobiska vax som ger en häpnadsväckande glans. Ny teknik gör applicering och avtorkning extremt enkelt, även i full sol!
 
Meguiars nya Ultimate lackskydd är de senaste i Meguiars linje för att hela tiden ha marknadens mest lättjobbade och säkra skydd.

Formulan i detta skydd är så fin att den till och med kan appliceras i direkt solljus (självklart alltid bättre på sval yta i skuggan/garage). Den lämnar inga vita rester och påverkar inte plastlister och andra detaljer på bilen. Ytan blir extremt hal och produkten minimerar vattenfläckar. Använd med fördel Ultimate Wax även på bilens fönsterrutor och fram- och bakljus. Appliceringen är otroligt smidig och avtorkningen likaså. Lacken får ett sagolikt djup med en glans man inte tror är möjlig!

Tänk på: Mellan dina lackskydd/vaxbehandlingar är det bra om du använder så kallade undehållsprodukter för att hela tiden bygga på och underhålla skyddet, till exempel Ultimate Quik Wax.

311 g