Visa ikon

Batterier

Visar 20 av 26
 • 1 506,25 SEK 1 205,00 SEK

  Bra allround batteri som funkar både som förbrukning och som startbatteri.

  ... Läs mer
 • 1 382,50 SEK 1 106,00 SEK

  Banner Bike Bull till motorcyklar, ATV/fyrhjulingar, vattenskotrar och gräsklippningstraktorer (sittgräsklippare). Bike Bull AGM är absolut underhållsfria batterier med modern AGM-teknik (AGM = Absorbent Glass Mat). Syran sugs upp av glasfibermattan och binds i denna på ett läckagesäkert sätt.

  Produktvariant Bike Bull: AGM
  Typ: AGM 518 21 / YTX20L-BS
  Märkspänning: 12 V
  Kapacitet K10: 18 Ah
  Köldstartström EN: 210 A
  Polställning: 0
  Poler: 4

  Längd 175 mm
  Bredd 87 mm
  Boxhöjd 155 mm
  Totalhöjd 155 mm
  Fästklack B00

  ... Läs mer
 • MAXIMAL EFFEKTIVITET OCH BEPRÖVAD TEKNIK MED NYA FUNKTIONER

  Ökad laddningseffekt, PB12/24 Jumpstarter i Banner Design, med två högpresterande AMG batterier för motorfordon med 12V and 24V system. 12V DC-utgång för laddning av batterier i externa enheter. USB-utgång för laddning av smartphones, surfplattor och elektroniska enheter. Robust utförande för professionell användning, enkel och säker hantering inklusive skydd mot felaktig polaritet och akustisk varning.

  Lämplig för startbatterier med blyteknik.

  Banner starthjälpsenheter levererar mobil kraft när som helst, var som helst. De portabla enheterna är snabba och okomplicerade, färdiga att användas. Enkel användning och maximal säkerhet.

  ... Läs mer
 • Banner Running Bull AGM är främsta valet för större bilar med mycket elektronik, för taxibilar och för bilar med bensin/dieselvärmare monterade. Tack vare AGM-tekniken (Absorbant Glass Mat) har Running Bull inte någon flytande elektrolyt (batterisyra) då all syra binds i glasfibermattor mellan blyplattorna. Detta ger ett mycket tåligt batteri med hög kallstarteffekt, lång livslängd och som givetvis är underhållsfritt.

  OBS! Batterier säljs endast i butik eller för leverans till företag inom Storstockholm.

  ... Läs mer
 • Batterikabelsko för bilar som kräver batterier med "USA-poler" som skruvas in på sidan av batteriet. Med dessa adaptrar kan batterier med vanliga Europa-poler användas. Säljes parvis. 

  Tänk på att adaptern gör att anslutningen bygger lite i sidled (om det är trångt där batteriet sitter) och att USA-bilar vanligtvis har vänsterplus när de har skruvpoler. 

  ... Läs mer
 • Batterikabelsko av kraftig modell, avsedd för stora strömuttag. Mycket vanlig i 24V-system. 

  ... Läs mer
 • Batterikabelskor av snabbkopplingstyp från ProMeister. Levereras parvis. 

  Kabelarea max 50 mm²
  Belastning max 800 A

  ... Läs mer
 • Batteripolplint med många möjligheter! Elektriska anslutningar ombord på fritidsbåtar kräver omsorg men också bra materiel för att fungera utan trassel. Ju högre belastningsströmmen är, desto viktigare är god kontakt med låga spänningsfall. Kombinationen bultförband och kablar med lödda eller pressade kabelskor minskar oönskade kontaktresistanser till ett minimum.
  Med SureConnect4 kan upp till 5 ledningar med kabelskor anslutas för t ex startmotor, hopkoppling med batteri i parallell, kylskåp och anslutning av elcentral med mera.

  SureConnect 4 batteripolplint tillverkas för standard batteri + pol och - pol för att passa till vanliga startbatterier.
  Levereras var för sig komplett med skruv/mutter i rostfritt. 

  ... Läs mer
 • DHC BT797 är en uppgraderad verson av föregångaren BT747 som mäter 6V & 12V batterier. 

  Anslut testaren till batteriet, ange vilken sorts batteri som testas och den CCA/starteffekt det ska ge och den ger ett omdöme i klartext på displayen. Vid behov kan ett kvitto med testresultatet skrivas ut. 


  12V Start-Stop Batteritest
  12V & 24V Laddning/Start systemtest
  Mäter våta blysyra, VRLA/GEL, AGM Flat, AGM Spiral, EFB.
  Testlägen: Batteritest, systemtest och test i fordon
  Mätområde: 40-2000 CCA (SAE).
  LCD-display
  Inbyggd skrivare.

  ... Läs mer
 • Slang för påfyllning av batterivatten i truckbatterier med centralpåfyllning. Levereras med tappkran för anslutning till 25-litersdunk.

  OBS! Behöver kompletteras med snabbkoppling, vanligtvis Snabbkoppling Plast 10 mm (art: 118347)
  Se även Nippel Plast 10mm (118345) för truckens anslutning till ovan snabbkoppling.

  ... Läs mer
 • CTEK M25 är den perfekta 25 A-batteriladdaren för alla båtägare. Den har många funktioner, inklusive ett Recond-läge för rekonditionering av djupt urladdade Våta och Ca/Ca-batterier och en temperatursensor som optimerar laddningen om temperaturen avviker från + 25 °C. Den har också ett litium­läge för ­litiumbatterier (12V litiumbatterier LiFePO4, Li-Fe, Li-iron, LFP). M25 levereras med en lång kabel på 4 meter med M10 ringterminaler för enkel ­installation på din båt. Den genererar inga skadliga galvaniska strömmar och är helt skyddad från att ge spänningar som kan skada fordonselektroniken och är utvecklad för att ge säker laddning: gnistsäker, polaritetsskyddad och kortslutningssäker. Levereras med 5 års garanti. 

  ... Läs mer
 • 2 691,25 SEK

  CTEK MXS 10 är en helautomatisk 8-stegsladdare som levererar 10 A till 12 V-batterier från 20 - 200 Ah och är även lämplig för underhållsladdning upp till 300 Ah. Den har även batteridiagnos för att fastställa om batteriet kan ta emot och behålla en laddning, ett Recond-läge för återupplivning och rekonditionering av skiktade och djupt urladdade batterier, ett vinterprogram för laddning i kallt väder och ett AGM-batterialternativ som maximerar hållbarhetstiden för de flesta start/stopp-batterier. MXS 10 har också en temperatursensor för optimerad laddning och den kan även användas som en kraftkälla för 12 V-utrustning. Den levereras med 2 års garanti.

  ... Läs mer
 • MXS 3.8 är en avancerad mikroprocessorstyrd batteriladdare med patenterad Float / Puls underhållsfunktion för användning på batterier från 1,2 Ah upp till 85 Ah. MXS 3.8 löser ett brett utbud av batteriproblem och är en idealisk laddare för dagligt bruk. MXS 3.8 inkluderar diagnos av batteriets kondition för att fastställa om den kan ta emot och behålla laddning, patenterad automatiskt avsulfaterings-program och en särskilt ”Snowflake”-läge för optimal laddning under kalla vinterdagar. Patenterad Float/Puls-underhåll innebär att MXS 3.8 är idealisk för långsiktigt underhåll. MXS 3.8 är en helautomatisk ”koppla in och glöm” 12 V laddare med 7-stegs laddning 0.8 A och 3.8 A program. 

  ... Läs mer
 • 1 142,50 SEK

  CTEK MXS 5.0 är en avancerad mikroprocessorstyrd batteriladdare med inbyggd automatisk temperaturkompensering som erbjuder oslagbar prestanda för blybatterier. MXS 5.0 erbjuder kontroll av batteriets tillstånd för att undersöka om det går att ladda och kan bibehålla laddningen, ett patenterat automatiskt avsulfateringssteg och ett särskilt rekonditioneringssteg för återhämtning och återställning av djupt urladdade och skiktade batterier. AGM-alternativet är perfekt för att maximera prestanda och livslängd på de flesta stoppstart-batterier. Den inbyggda temperaturkompenseringen säkerställer bästa laddningsprestanda även i extrema förhållanden. Den patenterade Float-/Pulse-underhållsfunktionen gör MXS 5.0 idealisk för långsiktigt underhåll. 

  ... Läs mer
 • 1 968,75 SEK

  MXS 7.0 är den perfekta universalladdaren för 12V. Den är idealisk för större batterier i husvagnar, husbilar, båtar och bilar. Sådana fordon kräver ofta funktioner som löser många sorters batterirelaterade problem. MXS 7.0 har funktioner som undersöker och visar om batteriet kan laddas och bibehålla laddning, en speciell rekonditioneringsfunktion som återställer skiktade och djupt urladdade batterier, unik underhållsladdning och ett läge för optimerad laddning under kalla vinterdagar. Den klarar dessutom laddning av krävande batterier (t.ex. Optima). MXS 7.0 har också en matningsfunktion så att batteriet kan kopplas bort från fordonet utan att viktiga inställningar går förlorade.

  ... Läs mer
 • 4 051,25 SEK

  CTEK MXT 14 är en proffsladdare för 24V. Den är utvecklad för fordon i yrkestrafik där batterierna utsätts för stora påfrestningar och är idealisk i bussar, lastbilar och för verkstäder för tunga fordon. Den har funktioner som undersöker och visar om batteriet kan laddas och bibehålla laddning, en speciell rekonditioneringsfunktion som återställer skiktade och djupt urladdade batterier, unik underhållsladdning samt en temperaturgivare för optimerad laddning oavsett väderförhållandena. Laddaren har också en matningsfunktion så att batteriet kan kopplas bort från fordonet utan att viktiga inställningar går förlorade. Den lämpar sig väl för underhållsladdning upp till 500Ah. Levereras med clamps, tempsensor på kabel. Levereras med 2 års garanti. 

  ... Läs mer
 • 1 804,00 SEK

  CTEK MXS 4.0 är en kostnadseffektiv 8-stegsladdare som levererar 4 A till 24 V-batterier från 8 - 100 Ah och är även lämplig för underhållsladdning upp till 250 Ah. Den kan också användas i applikationer som till exempel säkerhetskopieringssystem, pistmaskiner, industriella rengöringsmaskiner och rullstolar. MXT 4.0 omfattar batteridiagnos för att fastställa om batteriet kan ta emot och behålla en laddning, ett särskilt Recond-läge för återupplivning och rekonditionering av skiktade och djupt urladdade batterier, ett optimerat laddningsläge för kallt väder och ett AGM-batteriläge. Laddaren har även ett strömförsörjningsläge så att den kan användas som en strömkälla.

  ... Läs mer
 • CTEK MXTS 70/50 är den ultimata verkstadsladdaren: både en strömkälla med hög spänning för flashminne och en kraftfull verkstadsladdare med den senaste tekniken. MXTS 70/50 har olika displayer som visar laddstatus, laddspänning, ström, laddtid (h) och energiindikering (Ah) så att batteriets tillstånd kan kontrolleras. MXTS 70/50 har följande egenskaper och funktioner som krävs för professionellt batteriunderhåll på verkstäder:

  • Valbara lägen för optimal anpassning till batteristorleken
  • Valbart matningsprogram för konstant matningsspänning på 50 A vid 13,6–14,8 V/27,2–29,6 V. 
  • Patenterad avsulfateringsfunktion
  • Rekonditioneringsfunktion för återställning av skiktade och djupt urladdade batterier
  • Unik float/pulse-underhållsladdning
  • Diagnostikfunktioner som visar om batteriet kan ta emot och behålla laddning
  • Temperaturgivare för ständigt optimerad laddning
  • Integrerad USB-port för parameteröverföring

  MXTS 70/50 är en helautomatisk åttastegsladdare som ger valbart 50 A/12 V eller 50 A/24 V. Inbyggd i en kraftig aluminiumlåda som klarar svåra miljöer. MXTS 70/50 är även konstruerad för att skydda fordonselektroniken. Den är gnistsäker, skyddad mot inkoppling med fel polaritet och kortslutningssäker. MXTS 70/50 levereras med 2 års garanti.

  ... Läs mer
 • 4 647,50 SEK

  CTEK PRO 25S är en innovativ, mångsidig och högeffektiv 25 A batteriladdare och strömkälla som är utformad för behov av ett bilproffs. Genom att kombinera kraft och avancerad teknik med säkerhet, bärbarhet och kompatibilitet med alla 12 V bilbatterier, inklusive litiumjon (LiFePO4), är PRO 25S den bästa lösningen för professionell batteriladdning i bilverkstaden eller utställningslokalen.

  Avancerad teknik säkerställer en säker och snabb laddning som exakt motsvarar behoven av det individuella batteriet. PRO 25SE har ett dedikerad rekonditioneringsprogram för blybatterier för att återställa batteriernas livslängd och rekonditionera urladdade batterier. SUPPLY-läget försörjer batteriet med ström under diagnostik och felsökning. Den har en lågspännings- och strömrippel och är därmed säker att användas i batteriers och bilars känsliga elektroniska system. Helautomatisk och enkel att använda, gnistsäker och polvändningsskyddad för att skydda användaren samt batteriet. Extern sensor för temperaturkompensation av laddspänning medföljer

  ... Läs mer
 • Telwin Starter Drive 13000 är en 12-volts ultra-kompakt bärbar starter för bilar, motorcyklar och båtmotorer. Den är utrustad med två USB-portar (1A - 2,1A) för att ladda elektroniska enheter som till exempel mobiler, surfplattor, kameror med mera. Jumpstartern går att ladda med 230 V vägguttag och 12 V cigarettuttag.

  Den levereras i praktisk väska komplett med multiadapter, startkablar, plugg för cigarettuttaget, laddare 230 V samt 8 olika adaptrar för de populäraste mobiltelefonerna och andra elektroniska enheter. 

  ... Läs mer
< <