Visa ikon

Boosters

Visar 2 av 2
 • MAXIMAL EFFEKTIVITET OCH BEPRÖVAD TEKNIK MED NYA FUNKTIONER

  Ökad laddningseffekt, PB12/24 Jumpstarter i Banner Design, med två högpresterande AMG batterier för motorfordon med 12V and 24V system. 12V DC-utgång för laddning av batterier i externa enheter. USB-utgång för laddning av smartphones, surfplattor och elektroniska enheter. Robust utförande för professionell användning, enkel och säker hantering inklusive skydd mot felaktig polaritet och akustisk varning.

  Lämplig för startbatterier med blyteknik.

  Banner starthjälpsenheter levererar mobil kraft när som helst, var som helst. De portabla enheterna är snabba och okomplicerade, färdiga att användas. Enkel användning och maximal säkerhet.

  ... Läs mer
 • Telwin Starter Drive 13000 är en 12-volts ultra-kompakt bärbar starter för bilar, motorcyklar och båtmotorer. Den är utrustad med två USB-portar (1A - 2,1A) för att ladda elektroniska enheter som till exempel mobiler, surfplattor, kameror med mera. Jumpstartern går att ladda med 230 V vägguttag och 12 V cigarettuttag.

  Den levereras i praktisk väska komplett med multiadapter, startkablar, plugg för cigarettuttaget, laddare 230 V samt 8 olika adaptrar för de populäraste mobiltelefonerna och andra elektroniska enheter. 

  ... Läs mer
FILTER

Aktiva filter

Inga aktiva filter
< <