Visa ikon

Laddare

Visar 20 av 22
 • DHC BT797 är en uppgraderad verson av föregångaren BT747 som mäter 6V & 12V batterier. 

  Anslut testaren till batteriet, ange vilken sorts batteri som testas och den CCA/starteffekt det ska ge och den ger ett omdöme i klartext på displayen. Vid behov kan ett kvitto med testresultatet skrivas ut. 


  12V Start-Stop Batteritest
  12V & 24V Laddning/Start systemtest
  Mäter våta blysyra, VRLA/GEL, AGM Flat, AGM Spiral, EFB.
  Testlägen: Batteritest, systemtest och test i fordon
  Mätområde: 40-2000 CCA (SAE).
  LCD-display
  Inbyggd skrivare.

  ... Läs mer
 • Automatisk avstängning vid rätt nivå.

  ... Läs mer
 • En adapter som gör att äldre (tidigare än 2008) modeller av CTEK-laddare kan användas tillsammans med den nya generationen Comfort-tillbehör. Du behöver bara ansluta den till CTEK-laddaren med den äldre vita anslutningen så är enheten omedelbart klar att användas tillsammans med alla nya tillbehör. Kabellängd 120 mm.

  ... Läs mer
 • En adapter som gör att nya modeller av CTEK-laddare kan användas tillsammans med äldre tillbehör (tidigare än 2008). Du behöver bara ansluta den till CTEK-laddaren med den nya Comfort-anslutningen så är enheten omedelbart klar att användas tillsammans med alla gamla tillbehör. Kabellängd 120 mm.

  ... Läs mer
 • Comfort Connect – Cig Socket gör att du kan använda ditt batteri som strömkälla till diverse enheter/tillbehör. När du anslutit Comfort Connect – Cig Socket kan du använda tillbehöret för att ladda bland annat GPS, mobiltelefoner, handtagsvärmare och eluppvärmd klädsel osv. 

  Kabellängd 1 meter.
  CTEK-snabbkopplingar får endast användas med 12 V CTEK-laddare mellan 0,8 - 10 A

  ... Läs mer
 • Comfort Connect – Cig Plug är en lättmonterad adapter för laddning med en passande CTEK-laddare genom ett 12 V cigarettuttag eller tillbehörsuttag. 400 mm kabellängd. Kan användas med alla CTEK-laddare upp till 10 A.

  Anm: Uttaget i bilen måste vara spänningssatt även när tändningen är avslagen, annars fungerar inte laddningen.

  ... Läs mer
 • Användbar förlängningskabel tillåter att alla CTEK-laddare upp till 10 A ansluts till andra tillbehör, till exempel klämmor eller snabbkopplingar (Comfort Connect). Praktisk när laddaren måste placeras en bit bort från batteriet. 2,5 m kabellängd.

  ... Läs mer
 • CTEK Comfort Indicator är det enklaste sättet att övervaka ditt batteris laddningsstatus. En noggrann mätning av ditt batteri visas två timmar efter att du har använt ditt fordon.

  RÖD betyder att batterispänningen är under 12,4 V. Det är definitivt dags att ladda batteriet.

  GUL betyder att batterispänningen är mellan 12,4 och 12,65 V. Det är dags att börja tänka på att ladda batteriet. 

  GRÖN betyder att batterispänningen är över 12,65 V. OK! Ingen laddning behövs.

  Comfort Indicator – Clamp visar ditt batteris laddningsstatus med ett enkelt trafikljus. Lätt att flytta mellan fordon – idealisk för verkstäder och utställningslokaler. När laddning behövs tas locket bort, CTEK-laddaren pluggas in och laddar batteriet fullt. Kabellängd 1,5 m.

  ... Läs mer
 • CTEK Comfort Indicator visar ditt batteris laddningsstatus med ett enkelt trafikljus och är designad för att tillfredställa ditt behov av enkelhet. Den gör det möjligt att snabbt och enkelt ladda även dolda batterier. Montera Comfort Indicator på alla batterier som behöver laddning, och ladda snabbt och enkelt vid behov och efter användning. Fast montering på batteriet genom öglorna i M8-storlek.

  RÖD betyder att batterispänningen är under 12,4 V. Det är definitivt dags att ladda batteriet.

  GUL betyder att batterispänningen är mellan 12,4 och 12,65 V. Det är dags att börja tänka på att ladda batteriet. 

  GRÖN betyder att batterispänningen är över 12,65 V. OK! Ingen laddning behövs.

  Kabellängd: 500 mm.

  ... Läs mer
 • Comfort Indicator är det enklaste sättet att övervaka ditt batteris laddningsstatus, en noggrann mätning av ditt batteri visas två timmar efter att du har använt ditt fordon. Avsedd för panelmontage, kabellängd 3,3 meter. 

  Comfort Indicator – Panel visar ditt batteris laddningsstatus med ett enkelt trafikljus:

  RÖD betyder att batterispänningen är under 12,4 V. Det är definitivt dags att ladda batteriet.

  GUL betyder att batterispänningen är mellan 12,4 och 12,65 V. Det är dags att börja tänka på att ladda batteriet. 

  GRÖN betyder att batterispänningen är över 12,65 V. OK! Ingen laddning behövs.

  ... Läs mer
 • Följ fordonsbatteriets hälsa från mobiltelefonen. Den är enkel att installera och du har allt du behöver veta om batteriets laddning i din hand.

  CTX BATTERY SENSE är ett Bluetooth®-aktiverat, smart batterihanteringsverktyg. Det kommer att hjälpa dig att förhindra fordonshaverier och att maximera batteriets prestanda genom att ge dig värdefull, lättförståelig information om batteriets laddningsstatus. Hämta bara den kostnadsfria appen, anslut Battery Sense Monitor till batteriet, följ appens instruktioner och mobiltelefonen kommer att ge dig uppgifter dygnet runt, året runt. Du kan till och med synkronisera flera Battery Sense-monitorer till mobiltelefonen för ett komplett batterihanteringssystem. Om batteriets laddning dessutom sjunker till en kritisk nivå kommer Battery Sense att tala om för dig när det är dags att använda din CTEK-batteriladdare.

  Funktioner:

  • Automatiska synkroniseringar via Bluetooth®
  • Övervakar kontinuerligt batteriets laddning
  • Lagrar statistik i upp till 3 månader
  • 2 års garanti
  ... Läs mer
 • CTEK Comfort Connect – Eyelet är ett praktiskt tillbehör som gör det möjligt att ladda batterier som är svåråtkomliga, eller att ladda där det är svårt eller omöjligt att använda klämmor. Comfort Connect – Eyelet är lätt att montera, stänk- och dammsäker. 

  Kabellängd 400 mm. Kan användas med alla CTEK-laddare upp till 10 A.

  ... Läs mer
 • CTEK M25 är den perfekta 25 A-batteriladdaren för alla båtägare. Den har många funktioner, inklusive ett Recond-läge för rekonditionering av djupt urladdade Våta och Ca/Ca-batterier och en temperatursensor som optimerar laddningen om temperaturen avviker från + 25 °C. Den har också ett litium­läge för ­litiumbatterier (12V litiumbatterier LiFePO4, Li-Fe, Li-iron, LFP). M25 levereras med en lång kabel på 4 meter med M10 ringterminaler för enkel ­installation på din båt. Den genererar inga skadliga galvaniska strömmar och är helt skyddad från att ge spänningar som kan skada fordonselektroniken och är utvecklad för att ge säker laddning: gnistsäker, polaritetsskyddad och kortslutningssäker. Levereras med 5 års garanti. 

  ... Läs mer
 • 2 691,25 SEK

  CTEK MXS 10 är en helautomatisk 8-stegsladdare som levererar 10 A till 12 V-batterier från 20 - 200 Ah och är även lämplig för underhållsladdning upp till 300 Ah. Den har även batteridiagnos för att fastställa om batteriet kan ta emot och behålla en laddning, ett Recond-läge för återupplivning och rekonditionering av skiktade och djupt urladdade batterier, ett vinterprogram för laddning i kallt väder och ett AGM-batterialternativ som maximerar hållbarhetstiden för de flesta start/stopp-batterier. MXS 10 har också en temperatursensor för optimerad laddning och den kan även användas som en kraftkälla för 12 V-utrustning. Den levereras med 2 års garanti.

  ... Läs mer
 • MXS 3.8 är en avancerad mikroprocessorstyrd batteriladdare med patenterad Float / Puls underhållsfunktion för användning på batterier från 1,2 Ah upp till 85 Ah. MXS 3.8 löser ett brett utbud av batteriproblem och är en idealisk laddare för dagligt bruk. MXS 3.8 inkluderar diagnos av batteriets kondition för att fastställa om den kan ta emot och behålla laddning, patenterad automatiskt avsulfaterings-program och en särskilt ”Snowflake”-läge för optimal laddning under kalla vinterdagar. Patenterad Float/Puls-underhåll innebär att MXS 3.8 är idealisk för långsiktigt underhåll. MXS 3.8 är en helautomatisk ”koppla in och glöm” 12 V laddare med 7-stegs laddning 0.8 A och 3.8 A program. 

  ... Läs mer
 • 1 142,50 SEK

  CTEK MXS 5.0 är en avancerad mikroprocessorstyrd batteriladdare med inbyggd automatisk temperaturkompensering som erbjuder oslagbar prestanda för blybatterier. MXS 5.0 erbjuder kontroll av batteriets tillstånd för att undersöka om det går att ladda och kan bibehålla laddningen, ett patenterat automatiskt avsulfateringssteg och ett särskilt rekonditioneringssteg för återhämtning och återställning av djupt urladdade och skiktade batterier. AGM-alternativet är perfekt för att maximera prestanda och livslängd på de flesta stoppstart-batterier. Den inbyggda temperaturkompenseringen säkerställer bästa laddningsprestanda även i extrema förhållanden. Den patenterade Float-/Pulse-underhållsfunktionen gör MXS 5.0 idealisk för långsiktigt underhåll. 

  ... Läs mer
 • 1 968,75 SEK

  MXS 7.0 är den perfekta universalladdaren för 12V. Den är idealisk för större batterier i husvagnar, husbilar, båtar och bilar. Sådana fordon kräver ofta funktioner som löser många sorters batterirelaterade problem. MXS 7.0 har funktioner som undersöker och visar om batteriet kan laddas och bibehålla laddning, en speciell rekonditioneringsfunktion som återställer skiktade och djupt urladdade batterier, unik underhållsladdning och ett läge för optimerad laddning under kalla vinterdagar. Den klarar dessutom laddning av krävande batterier (t.ex. Optima). MXS 7.0 har också en matningsfunktion så att batteriet kan kopplas bort från fordonet utan att viktiga inställningar går förlorade.

  ... Läs mer
 • 4 051,25 SEK

  CTEK MXT 14 är en proffsladdare för 24V. Den är utvecklad för fordon i yrkestrafik där batterierna utsätts för stora påfrestningar och är idealisk i bussar, lastbilar och för verkstäder för tunga fordon. Den har funktioner som undersöker och visar om batteriet kan laddas och bibehålla laddning, en speciell rekonditioneringsfunktion som återställer skiktade och djupt urladdade batterier, unik underhållsladdning samt en temperaturgivare för optimerad laddning oavsett väderförhållandena. Laddaren har också en matningsfunktion så att batteriet kan kopplas bort från fordonet utan att viktiga inställningar går förlorade. Den lämpar sig väl för underhållsladdning upp till 500Ah. Levereras med clamps, tempsensor på kabel. Levereras med 2 års garanti. 

  ... Läs mer
 • 1 804,00 SEK

  CTEK MXS 4.0 är en kostnadseffektiv 8-stegsladdare som levererar 4 A till 24 V-batterier från 8 - 100 Ah och är även lämplig för underhållsladdning upp till 250 Ah. Den kan också användas i applikationer som till exempel säkerhetskopieringssystem, pistmaskiner, industriella rengöringsmaskiner och rullstolar. MXT 4.0 omfattar batteridiagnos för att fastställa om batteriet kan ta emot och behålla en laddning, ett särskilt Recond-läge för återupplivning och rekonditionering av skiktade och djupt urladdade batterier, ett optimerat laddningsläge för kallt väder och ett AGM-batteriläge. Laddaren har även ett strömförsörjningsläge så att den kan användas som en strömkälla.

  ... Läs mer
 • CTEK MXTS 70/50 är den ultimata verkstadsladdaren: både en strömkälla med hög spänning för flashminne och en kraftfull verkstadsladdare med den senaste tekniken. MXTS 70/50 har olika displayer som visar laddstatus, laddspänning, ström, laddtid (h) och energiindikering (Ah) så att batteriets tillstånd kan kontrolleras. MXTS 70/50 har följande egenskaper och funktioner som krävs för professionellt batteriunderhåll på verkstäder:

  • Valbara lägen för optimal anpassning till batteristorleken
  • Valbart matningsprogram för konstant matningsspänning på 50 A vid 13,6–14,8 V/27,2–29,6 V. 
  • Patenterad avsulfateringsfunktion
  • Rekonditioneringsfunktion för återställning av skiktade och djupt urladdade batterier
  • Unik float/pulse-underhållsladdning
  • Diagnostikfunktioner som visar om batteriet kan ta emot och behålla laddning
  • Temperaturgivare för ständigt optimerad laddning
  • Integrerad USB-port för parameteröverföring

  MXTS 70/50 är en helautomatisk åttastegsladdare som ger valbart 50 A/12 V eller 50 A/24 V. Inbyggd i en kraftig aluminiumlåda som klarar svåra miljöer. MXTS 70/50 är även konstruerad för att skydda fordonselektroniken. Den är gnistsäker, skyddad mot inkoppling med fel polaritet och kortslutningssäker. MXTS 70/50 levereras med 2 års garanti.

  ... Läs mer
FILTER

Aktiva filter

Inga aktiva filter
< <