Visa ikon

Tillbehör Batterier

Visar 9 av 9
 • Batterikabelsko för bilar som kräver batterier med "USA-poler" som skruvas in på sidan av batteriet. Med dessa adaptrar kan batterier med vanliga Europa-poler användas. Säljes parvis. 

  Tänk på att adaptern gör att anslutningen bygger lite i sidled (om det är trångt där batteriet sitter) och att USA-bilar vanligtvis har vänsterplus när de har skruvpoler. 

  ... Läs mer
 • Batterikabelsko av kraftig modell, avsedd för stora strömuttag. Mycket vanlig i 24V-system. 

  ... Läs mer
 • Batterikabelskor av snabbkopplingstyp från ProMeister. Levereras parvis. 

  Kabelarea max 50 mm²
  Belastning max 800 A

  ... Läs mer
 • Batteripolplint med många möjligheter! Elektriska anslutningar ombord på fritidsbåtar kräver omsorg men också bra materiel för att fungera utan trassel. Ju högre belastningsströmmen är, desto viktigare är god kontakt med låga spänningsfall. Kombinationen bultförband och kablar med lödda eller pressade kabelskor minskar oönskade kontaktresistanser till ett minimum.
  Med SureConnect4 kan upp till 5 ledningar med kabelskor anslutas för t ex startmotor, hopkoppling med batteri i parallell, kylskåp och anslutning av elcentral med mera.

  SureConnect 4 batteripolplint tillverkas för standard batteri + pol och - pol för att passa till vanliga startbatterier.
  Levereras var för sig komplett med skruv/mutter i rostfritt. 

  ... Läs mer
 • Slang för påfyllning av batterivatten i truckbatterier med centralpåfyllning. Levereras med tappkran för anslutning till 25-litersdunk.

  OBS! Behöver kompletteras med snabbkoppling, vanligtvis Snabbkoppling Plast 10 mm (art: 118347)
  Se även Nippel Plast 10mm (118345) för truckens anslutning till ovan snabbkoppling.

  ... Läs mer
 • Nippel för truckars centralpåfyllning av batterivatten. Denna hane monteras på truckens påfyllningsslang. Avsedd för slangdimension 10 mm invändigt. 

  ... Läs mer
 • Nippel för truckars centralpåfyllning av batterivatten. Denna hane monteras på truckens påfyllningsslang. Avsedd för slangdimension 6 mm invändigt. 

  ... Läs mer
 • Snabbkoppling för truckars centralpåfyllning av batterivatten. Denna hona med backventil monteras på batterivattenslangen för anslutning till truckens påfyllningsslang. Avsedd för slangdimension 10 mm invändigt. 

  ... Läs mer
 • Snabbkoppling för truckars centralpåfyllning av batterivatten. Denna hona med backventil monteras på batterivattenslangen för anslutning till truckens påfyllningsslang. Avsedd för slangdimension 6 mm invändigt. 

  ... Läs mer
FILTER

Aktiva filter

Inga aktiva filter
< <