Visa ikon

Batterier

Visar 20 av 38
 • 1 506,25 SEK 1 205,00 SEK

  Bra allround batteri som funkar både som förbrukning och som startbatteri.

  ... Läs mer
 • 1 382,50 SEK 1 106,00 SEK

  Banner Bike Bull till motorcyklar, ATV/fyrhjulingar, vattenskotrar och gräsklippningstraktorer (sittgräsklippare). Bike Bull AGM är absolut underhållsfria batterier med modern AGM-teknik (AGM = Absorbent Glass Mat). Syran sugs upp av glasfibermattan och binds i denna på ett läckagesäkert sätt.

  Produktvariant Bike Bull: AGM
  Typ: AGM 518 21 / YTX20L-BS
  Märkspänning: 12 V
  Kapacitet K10: 18 Ah
  Köldstartström EN: 210 A
  Polställning: 0
  Poler: 4

  Längd 175 mm
  Bredd 87 mm
  Boxhöjd 155 mm
  Totalhöjd 155 mm
  Fästklack B00

  ... Läs mer
 • MAXIMAL EFFEKTIVITET OCH BEPRÖVAD TEKNIK MED NYA FUNKTIONER

  Ökad laddningseffekt, PB12/24 Jumpstarter i Banner Design, med två högpresterande AMG batterier för motorfordon med 12V and 24V system. 12V DC-utgång för laddning av batterier i externa enheter. USB-utgång för laddning av smartphones, surfplattor och elektroniska enheter. Robust utförande för professionell användning, enkel och säker hantering inklusive skydd mot felaktig polaritet och akustisk varning.

  Lämplig för startbatterier med blyteknik.

  Banner starthjälpsenheter levererar mobil kraft när som helst, var som helst. De portabla enheterna är snabba och okomplicerade, färdiga att användas. Enkel användning och maximal säkerhet.

  ... Läs mer
 • Banner Running Bull AGM är främsta valet för större bilar med mycket elektronik, för taxibilar och för bilar med bensin/dieselvärmare monterade. Tack vare AGM-tekniken (Absorbant Glass Mat) har Running Bull inte någon flytande elektrolyt (batterisyra) då all syra binds i glasfibermattor mellan blyplattorna. Detta ger ett mycket tåligt batteri med hög kallstarteffekt, lång livslängd och som givetvis är underhållsfritt.

  OBS! Batterier säljs endast i butik eller för leverans till företag inom Storstockholm.

  ... Läs mer
 • Batterikabelsko för bilar som kräver batterier med "USA-poler" som skruvas in på sidan av batteriet. Med dessa adaptrar kan batterier med vanliga Europa-poler användas. Säljes parvis. 

  Tänk på att adaptern gör att anslutningen bygger lite i sidled (om det är trångt där batteriet sitter) och att USA-bilar vanligtvis har vänsterplus när de har skruvpoler. 

  ... Läs mer
 • Batterikabelsko av kraftig modell, avsedd för stora strömuttag. Mycket vanlig i 24V-system. 

  ... Läs mer
 • Batterikabelskor av snabbkopplingstyp från ProMeister. Levereras parvis. 

  Kabelarea max 50 mm²
  Belastning max 800 A

  ... Läs mer
 • Batteripolplint med många möjligheter! Elektriska anslutningar ombord på fritidsbåtar kräver omsorg men också bra materiel för att fungera utan trassel. Ju högre belastningsströmmen är, desto viktigare är god kontakt med låga spänningsfall. Kombinationen bultförband och kablar med lödda eller pressade kabelskor minskar oönskade kontaktresistanser till ett minimum.
  Med SureConnect4 kan upp till 5 ledningar med kabelskor anslutas för t ex startmotor, hopkoppling med batteri i parallell, kylskåp och anslutning av elcentral med mera.

  SureConnect 4 batteripolplint tillverkas för standard batteri + pol och - pol för att passa till vanliga startbatterier.
  Levereras var för sig komplett med skruv/mutter i rostfritt. 

  ... Läs mer
 • DHC BT797 är en uppgraderad verson av föregångaren BT747 som mäter 6V & 12V batterier. 

  Anslut testaren till batteriet, ange vilken sorts batteri som testas och den CCA/starteffekt det ska ge och den ger ett omdöme i klartext på displayen. Vid behov kan ett kvitto med testresultatet skrivas ut. 


  12V Start-Stop Batteritest
  12V & 24V Laddning/Start systemtest
  Mäter våta blysyra, VRLA/GEL, AGM Flat, AGM Spiral, EFB.
  Testlägen: Batteritest, systemtest och test i fordon
  Mätområde: 40-2000 CCA (SAE).
  LCD-display
  Inbyggd skrivare.

  ... Läs mer
 • Automatisk avstängning vid rätt nivå.

  ... Läs mer
 • Slang för påfyllning av batterivatten i truckbatterier med centralpåfyllning. Levereras med tappkran för anslutning till 25-litersdunk.

  OBS! Behöver kompletteras med snabbkoppling, vanligtvis Snabbkoppling Plast 10 mm (art: 118347)
  Se även Nippel Plast 10mm (118345) för truckens anslutning till ovan snabbkoppling.

  ... Läs mer
 • En adapter som gör att äldre (tidigare än 2008) modeller av CTEK-laddare kan användas tillsammans med den nya generationen Comfort-tillbehör. Du behöver bara ansluta den till CTEK-laddaren med den äldre vita anslutningen så är enheten omedelbart klar att användas tillsammans med alla nya tillbehör. Kabellängd 120 mm.

  ... Läs mer
 • En adapter som gör att nya modeller av CTEK-laddare kan användas tillsammans med äldre tillbehör (tidigare än 2008). Du behöver bara ansluta den till CTEK-laddaren med den nya Comfort-anslutningen så är enheten omedelbart klar att användas tillsammans med alla gamla tillbehör. Kabellängd 120 mm.

  ... Läs mer
 • Comfort Connect – Cig Socket gör att du kan använda ditt batteri som strömkälla till diverse enheter/tillbehör. När du anslutit Comfort Connect – Cig Socket kan du använda tillbehöret för att ladda bland annat GPS, mobiltelefoner, handtagsvärmare och eluppvärmd klädsel osv. 

  Kabellängd 1 meter.
  CTEK-snabbkopplingar får endast användas med 12 V CTEK-laddare mellan 0,8 - 10 A

  ... Läs mer
 • Comfort Connect – Cig Plug är en lättmonterad adapter för laddning med en passande CTEK-laddare genom ett 12 V cigarettuttag eller tillbehörsuttag. 400 mm kabellängd. Kan användas med alla CTEK-laddare upp till 10 A.

  Anm: Uttaget i bilen måste vara spänningssatt även när tändningen är avslagen, annars fungerar inte laddningen.

  ... Läs mer
 • Användbar förlängningskabel tillåter att alla CTEK-laddare upp till 10 A ansluts till andra tillbehör, till exempel klämmor eller snabbkopplingar (Comfort Connect). Praktisk när laddaren måste placeras en bit bort från batteriet. 2,5 m kabellängd.

  ... Läs mer
 • CTEK Comfort Indicator är det enklaste sättet att övervaka ditt batteris laddningsstatus. En noggrann mätning av ditt batteri visas två timmar efter att du har använt ditt fordon.

  RÖD betyder att batterispänningen är under 12,4 V. Det är definitivt dags att ladda batteriet.

  GUL betyder att batterispänningen är mellan 12,4 och 12,65 V. Det är dags att börja tänka på att ladda batteriet. 

  GRÖN betyder att batterispänningen är över 12,65 V. OK! Ingen laddning behövs.

  Comfort Indicator – Clamp visar ditt batteris laddningsstatus med ett enkelt trafikljus. Lätt att flytta mellan fordon – idealisk för verkstäder och utställningslokaler. När laddning behövs tas locket bort, CTEK-laddaren pluggas in och laddar batteriet fullt. Kabellängd 1,5 m.

  ... Läs mer
 • CTEK Comfort Indicator visar ditt batteris laddningsstatus med ett enkelt trafikljus och är designad för att tillfredställa ditt behov av enkelhet. Den gör det möjligt att snabbt och enkelt ladda även dolda batterier. Montera Comfort Indicator på alla batterier som behöver laddning, och ladda snabbt och enkelt vid behov och efter användning. Fast montering på batteriet genom öglorna i M8-storlek.

  RÖD betyder att batterispänningen är under 12,4 V. Det är definitivt dags att ladda batteriet.

  GUL betyder att batterispänningen är mellan 12,4 och 12,65 V. Det är dags att börja tänka på att ladda batteriet. 

  GRÖN betyder att batterispänningen är över 12,65 V. OK! Ingen laddning behövs.

  Kabellängd: 500 mm.

  ... Läs mer
 • Comfort Indicator är det enklaste sättet att övervaka ditt batteris laddningsstatus, en noggrann mätning av ditt batteri visas två timmar efter att du har använt ditt fordon. Avsedd för panelmontage, kabellängd 3,3 meter. 

  Comfort Indicator – Panel visar ditt batteris laddningsstatus med ett enkelt trafikljus:

  RÖD betyder att batterispänningen är under 12,4 V. Det är definitivt dags att ladda batteriet.

  GUL betyder att batterispänningen är mellan 12,4 och 12,65 V. Det är dags att börja tänka på att ladda batteriet. 

  GRÖN betyder att batterispänningen är över 12,65 V. OK! Ingen laddning behövs.

  ... Läs mer
 • Följ fordonsbatteriets hälsa från mobiltelefonen. Den är enkel att installera och du har allt du behöver veta om batteriets laddning i din hand.

  CTX BATTERY SENSE är ett Bluetooth®-aktiverat, smart batterihanteringsverktyg. Det kommer att hjälpa dig att förhindra fordonshaverier och att maximera batteriets prestanda genom att ge dig värdefull, lättförståelig information om batteriets laddningsstatus. Hämta bara den kostnadsfria appen, anslut Battery Sense Monitor till batteriet, följ appens instruktioner och mobiltelefonen kommer att ge dig uppgifter dygnet runt, året runt. Du kan till och med synkronisera flera Battery Sense-monitorer till mobiltelefonen för ett komplett batterihanteringssystem. Om batteriets laddning dessutom sjunker till en kritisk nivå kommer Battery Sense att tala om för dig när det är dags att använda din CTEK-batteriladdare.

  Funktioner:

  • Automatiska synkroniseringar via Bluetooth®
  • Övervakar kontinuerligt batteriets laddning
  • Lagrar statistik i upp till 3 månader
  • 2 års garanti
  ... Läs mer
< <