Visa ikon

Avfettning

Visar 20 av 22
 • Skummande avfettning från Autoglym!

  High Foam TFR biter effektivt på smuts och trafikfilm, den ger ett tjockt skum som ligger kvar länge på ytan utan att torka in (även på vertikala ytor). Enkelt att nå höga ytor med en skumpåläggare jämfört med traditionell koncentratspruta, detta gör det idealt för lastbilar, bussar och entreprenadmaskiner.

  ... Läs mer
 • Avlägsnar snabbt tjära, lim, fett, vaxer, oljor, silikoner och smutsbeläggningar från lack och andra ytor. Fläckar av asfalt och tjära löses upp och rinner av. För utvändig användning.

  ... Läs mer
 • En mycket effektiv avfettning baserad på alifatiska petroleumkolväten med ett max aromhalt på <0,5%. Detta gör den i princip luktfri. Läggs på tunt på ytan vilket gör den väldigt dryg och ekonomisk.
   

  • För asfaltsmaskiner, bakstammar på lastbilar, bussar och andra svårt smutsade ytor.
  • Mycket tixotropisk som inte rinner av, vilket ger en extra lång verkningstid.
  • Ej vattenlösligt, tål regn.
  ... Läs mer
 • ... Läs mer
 • Chemical Guys Signature Series Orange Degreaser är en citrusbaserad avfettning som enkelt löser grov smuts i motorutrymmen, hjulhus, verktyg, verkstadsgolv...
  Orange Degreaser är ett högkoncentrat som skall spädas med vatten beroende på användningsområde, 6 delar vatten för extrem rengöring, 10-15 delar vatten för normal användning och upp till 25-40 delar vatten för lättare rengöring. 

  Innehåll: 473 ml.

  ... Läs mer
 • 100,63 SEK 79,00 SEK
  ... Läs mer
 • ... Läs mer
 • Koch-Chemie Eulex är en "adhesive & stain remover", en speciell produkt för snabb borttagning av lim (exempelvis klisterrester), gummi, trädsav, sprayrester, bläckfläckar, olja, fetter, tjära med mera från lösningsmedelsresistenta ytor såsom lacker, glas, keramik, metall. 

  Avdunstar snabbt och utan att lämna rester. Innehåller inga halogenerade kolväten. Godkänt av Daimler.

  Volym: 1 liter

  ... Läs mer
 • Detta högskummande pH-neutrala skumtvättmedel kan användas både som förtvätt och som som ett shampoo för manuell tvätt. Det bildar en jämn, tjock skumfilt som fastnar på hela ytan, vilket ger medlet lång tid att verka. Tack vare dess pH-neutrala blanding så påverkar den inte vaxer eller förseglingar.

  Rekommendationer för användning med skumlans
  Häll ungefär 20 ml medel i en 1-litersbehållare. Vid behöo använd tvätthandske/svamp. Skölj därefter med vatten.

  pH-värde: 7,5
  Volym: 1 liter

  ... Läs mer
 • Högkoncentrerat, fosfat-och lösningsmedelfritt, alkaliskt universalrengöringsmedel. Universellt användbar för områdena verkstadsgolv och industriell rengöring, invändig och utvändig rengöring av bilar och lastbilar och motorrengöring tack vare sin enorma smuts- och oljebärande kapacitet. Speciella korrosionshämmare säkerställer hög materialkompatibilitet med avseende på känsliga komponenter som tex anodiserad aluminium. För användning i sprayflaska och andra mattrengöringsenheter rekommenderar vi tillsats av vår Kocentschäumer skum. Optimalt lämpade för biologiska reningsverk. Snabbseparerande och testad enligt ÖNORM 5105 (testkoncentration 10% lösning). VDA överensstämmer med klass A: reaktionstid max. 5 min, max. tillämpning Koncentration 1:3

  Användningsområden
  Bilar, fritids- och nyttofordon, verkstads- och industrigolv, maskiner etc.

  Rekommendationer för användning
  Beroende på smutsansamling. För rengöring av fordonsexteriörer och motorer använd 1:5 till 1:30 lösning. Applicera över hela ytan, låt reagera en kort stund och använd en högtryckstvätt för att skölja av ordentligt.
  Rengöring av fordon interiört och textilier använder en 1:10 till 1:20 lösning. Ta bort överskottet med en fuktig trasa eller en våt/torrdammsugare. Verkstads- och industrigolv använder en 1:40 till 1:120 lösning. VDA överensstämmer med klass A: reaktionstid max. 5 min, max. tillämpning koncentration 1:3

  pH-värde: 12,5
  Volym: 1 liter

  ... Läs mer
 • Teerwäsche A är en asfalt- & tjärborttagare från Koch-Chemie. Ett lösningsmedelsfritt rengöringsmedel, för varsam och enkel borttagning av tjära och asfalt. Perfekt för alla typ av fordon, verkstadsgolv, entreprenadmaskiner etc.

  Volym: 1 liter

  ... Läs mer
 • Labocosmetica #P-Ray dekontaminerar karossen, fälgar och glasytor från järnpartiklar och järnoxid, från tex järnvägstransporter, parkeringar nära stålverk och tågstationer, stadsföroreningar eller surt nedfall. Produkten är säker på karossen och angriper inte eventuella lackskydd på bilen. Tack vare sin exklusiva och extremt effektiva formula är #P-Ray perfekt för att ta bort järnpartiklar, som dubbstänk och flygrost med endast en avsköljning med högtryck. Underlättar och bör användas som förberedande preparering innan polering etc. Används rent eller blandas 50% med vatten om det inte är så mycket järn/flygrost.

  Volym: 500 ml

  ... Läs mer
 • NYHET!  Neutral flygrostlösare för fälgar och kaross med unika egenskaper i gelform. Särskilt lämplig för kraftiga påslag av flygrost.

  Denna nya fantastiska produkt från Labocosmetica är en multifunktionell produkt med tre huvudsakliga egenskaper. Förutom supereffektiv flygrostlösare så löser den även kalkföroreningar från lack och fälgar och övrig kaross. Den tredje egenskapen är att tvätteffekten är kraftigt uppgraderad vilket leder till att #Sidero löser allmän smuts och fet trafikfilm betydligt bättre än andra neutrala flygrostlösare. #Sidero är uppbyggd på F.R.G Technology - Fluid Reverse Gel - vilket innebär att produkten vidhäftar och rinner inte av även om du blandar ut produkten med vatten. Den är smidig att spraya ut med trigger även i koncentrat trots att det är gel-form. Lukten är mycket angenäm och betydligt mildare än sin föregångare P-ray. #Sidero är dessutom extra säker att använda i varmare klimat och på sommaren - torkar långsammare - I Forgive You Technology precis som alla andra produkter i Labocosmeticas sortiment. 

  Alla dessa egenskaper tillsammans ger ett fantastiskt tvättresultat - Triple Action - ger ett extra glänsande slutresultat då både inbäddade kalkföroreningar och rostpåslag löses upp. Denna produkt är perfekt att använda som dekontaminering före tex en polering eller som underhållstvätt av fordon. Den är väldigt koncentrerad och har 30% högre aktivhalt och tvättegenskaper än sin föregångare. Precis som andra liknande produkter skiftar #Sidero till lila/vilolett färg när den löser upp flygrost/ järnoxid. Om man har mycket kalkföroreningar och mineraler på lacken/fälgar kan färgen skifta åt det gröna hållet.

   

  ... Läs mer
 • Med sin enormt kraftfulla rengöringseffekt är SUPERMAFRASOL en marknadsledare. Effektiv även vid låga doseringar med hårt vatten. Den tar enkelt bort svår smuts utan att skada underlaget t.e.x fett, olja, sot, insekter, diesel etc. Med dess antistatiska egenskaper och balanserad skumbildning, blir den mycket lätt att skölja av. Perfekt att användas på bilvårdsfirmor, lastbilstvättar, automatiska biltvättar etc. Innehåller lätt nedbrytbara tensider.

  GÖR SÅ HÄR: 1 del produkt till 30-80 delar vatten, beroende på användningsområde. Vill man ha ett starkt medel till fälgar/däck kan man öka doseringen till 1/10. Applicera brukslösningen nedifrån och upp. Använd lågtryckspruta. Vänta några minuter, skölj sedan av.

  ... Läs mer
 • Kallavfettning Extra är en effektiv tjär- och asfaltslösare som kan appliceras på våta ytor. Lågaromatiskt kallavfettningsmedel med god lösningsförmåga. Lämplig för rengöring av hårt nedsmutsade fordon. Löser effektivt asfalt, tjära och fett. Innehåller emulgatorer som gör att produkten verkar effektivt på många typer av ytor. Bruksfärdig lösning som appliceras med lågtrycksspruta. Låt verka några minuter och skölj sedan med vatten.

  Skall ej torka in. Produkten späds ej.

  Volym: 5 liter

  ... Läs mer
 • Kallavfettning Premium är en högeffektiv tjär- och asfaltsborttagare, ett högaromatiskt kallavfettningsmedel med mycket god lösningsförmåga. Lämplig för rengöring av hårt nedsmutsade fordon. Löser effektivt asfalt, tjära och fett. Innehåller emulgatorer som gör att produkten verkar effektivt på många typer av ytor. Bruksfärdig lösning som appliceras med lågtrycksspruta. Låt verkar några minuter och skölj sedan med vatten. 

  Skall ej torka in. Produkten späds ej.

  Volym: 5 liter

  ... Läs mer
 • Högeffektivt alkaliskt avfettningsmedel. Löser sot, olja, trafikfilm, fett och organisk smuts. För manuell tvätt och högtryckstvätt av fordon, maskindelar, kapell eller verkstadsgolv. Kan appliceras på våta ytor, skall ej torka in.

  ... Läs mer
 • Produkten löser effektivt asfalt, tjära, oljerik smuts, sot fett med mera. Fungerar utmärkt på nedsmutsade fordon, motorer eller verkstadsmaskiner. Applicera med lågtrycksspruta, låt verka och skölj sedan med vatten.

  Dosering 1:1 - 1:10, beroende på nedsmutsningsgrad.

  Volym: 5L

  ... Läs mer
 • Dissolve är en aromatfri kallavfettning (luktar nästan ingenting) som effektivt löser asfalt, olja och annan petroleumbaserad smuts. Kan appliceras på både våt och torr yta. Jag har valt att gå med en snällare (ej brandfarlig) blandning som minimerar risken för skador eller problem. Det gör att den kan och bör ligga på lite längre än många andra. Såklart är den inte mindre effektiv för det. 

  1. Applicera jämt över ytan (normalt från handtagen och nedåt)
  2. Låt dra några minuter
  3. Spola av nedifrån och upp
  4. Fortsätt med nästa steg i din tvättprocedur 

  Ps. Går givetvis bra att använda för exemeplvis motortvätt mm. Kom också ihåg att produkten bör ligga längre på ytan vid kall temperatur (upp till 15 min ish).

  ... Läs mer
 • Dissolve är en aromatfri kallavfettning (luktar nästan ingenting) som effektivt löser asfalt, olja och annan petroleumbaserad smuts. Kan appliceras på både våt och torr yta. Jag har valt att gå med en snällare (ej brandfarlig) blandning som minimerar risken för skador eller problem. Det gör att den kan och bör ligga på lite längre än många andra. Såklart är den inte mindre effektiv för det. 

  1. Applicera jämt över ytan (normalt från handtagen och nedåt)
  2. Låt dra några minuter
  3. Spola av nedifrån och upp
  4. Fortsätt med nästa steg i din tvättprocedur 

  Ps. Går givetvis bra att använda för exempelvis motortvätt mm. Kom också ihåg att produkten bör ligga längre på ytan vid kall temperatur (upp till 15 min ish).

  ... Läs mer
FILTER

Aktiva filter

Inga aktiva filter
< <