Visa ikon

Fälgrengöring

Visar 20 av 24
 • Bilberry Wheel Cleaner från Angelwax är ett revolutionerande syrafritt fälgrengöringsmedel som är säker och lämplig för användning på alla fälgtyper. Den unika skumformulan tar effektivt bort bromsdamm och trafikfilm och gör rent utan behov av syror som riskerar att skada och missfärga dina fälgar. 

  Användning: Spraya direkt på hjulen och låt verka en till två minuter och skölj av. För bästa resultat om fälgen är väldigt smutsig, spraya på och använd en fälgborste/svamp och tvätta rent med och skölj sedan med vatten.

  Att tänka på: Applicera aldrig på varma ytor eller fälgar, medlet får heller inte torka ute i det varma solskenet. Kyl ner fälgarna genom att spola av med rikliga mängder vatten innan användning.

  Innehåll: 500 ml

  ... Läs mer
 • Angelwax Enigma Legacy Wheel & Caliper är en lättanvänd keramisk coating speciellt utvecklad för lättmetallfälgar och bromsok. Den kan användas både av entusiasten och den professionella bilrekondaren då den utvecklats för att vara lätt att användas och läggs på inom några minuter. 

  Till skillnad mot många andra keramiska coatings behöver inte Angelwax Enigma Legacy Wheel & Caliper härdas genom infrarött ljus. Väl applicerad kommer ytan skyddas mot nedfall och oxidation samtidigt som den blir lättare att hålla ren. 

  Användning: Gör rent varje fälg och bromsok noga med Angelwax Bilberry Wheel Cleaner eller Revelation och förbered ytan genom att avlägsna all kontamination. Det bästa resultatet erhålls genom att polera upp högglans med hjälp av Redemption eller Perfect Polish. Droppa ett fåtal droppar av Angelwax Enigma Legacy Wheel & Caliper på en mikrofiberapplikator och arbeta med en fälg/bromsok åt gången. Stryk på coatingen och låt den härda i två minuter innan överskottet torkas bort med en ren och torr mikrofiberduk. Använd sedan en putsduk för att få den riktigt djupa glansen. 

  Tips: Om det är möjligt, använd inte fordonet på 4-12 timmar efteråt, detta maximerar coatingens hållbarhet. 

  Använd alltid keramiska produkter i en kontrollerad miljö, helst inomhus. Tiden för härdningen är beräknad vid +20°C, är det kallare kommer härdningen ta längre tid och gå fortare om det är varmare. 

  ... Läs mer
 • Revelation från Angelwax är en pH-neutral nedfalls borttagare och en komplett lösning för att ta bort skadliga järnoxider från hjul och kaross. När den sprayas på fordonet och produkten börjar att arbeta så ändrar Revelation färg till purpur / röd när den kommer i kontakt med de järnhaltiga partiklarna. Denna färg blir när Angelwax Revelation bildar en bindning till det sintrade järnet på fordonet lacken / hjulytan och dess tillstånd ändras sedan och gör det till en enkel borttagning.

  Användning: Skaka väl och spraya Angelwax Revelation på önskad yta och vänta tills produkten ändrar färg till lila/röd före sköljning ca 2-5 minuter. Skölj väl eller effektivt tvätta hela ytan med tvätthandske eller mjuk svamp när den är klar.

  Innehåll: 500 ml 

  ... Läs mer
 • Proffesionell högeffektiv Syrafri fälgrengöring. Skadar inte bromsdetaljer och säker på bultar eller kromfälgar. Koncentrerad lösning, utspädbar.
   

  ... Läs mer
 • Bil:
  Starkt syrabaserad fälgrengöring. Tar bort bromssot och inbrända partiklar.
  Använd ej på varma eller kromade fälgar.

  Båt:
  Kan användas som  vattenlinjerengörning som tar bort snäckor och havstulpaner.
  Syrabaserad.

  ... Läs mer
 • Syrabaserad fälgrengöring från Autoglym.
  Löser snabbt upp bromssmuts, salt, trafikfilm, fett och smuts. Gör hjulen skinande rena. Använd endast på lackerade legeringar samt finish i lack eller plast.

  ... Läs mer
 • Flygrostlösare som byter färg när den berör metall och flygrost på bilens yta. pH-neutralt som kan användas på alla ytor.
  Olikt andra flygrostlösare så luktar denna en behaglig citrusdoft.

  ... Läs mer
 • Återger ett naturligt utseende till däck, gummi och plastdelar, både in- och utvändigt på bilen. Sprayas på våta eller torra däck.
  Silikonfri.

  ... Läs mer
 • Autoglym Tyre Dressing är en däckglans som appliceras enkelt och snabbt med pensel eller spray. Ger en fantastisk glans till gamla och matta däck. Kan användas både på torra och våta däck.

  ... Läs mer
 • Ett pH-neutralt rengöringsmedel framtaget till hjul som expanderar och fäster sig kring konturerna på hjulet vilket säkerställer total täckning. Wheel Cleaning Mousse är ett säkert och effektivt hjulrengöringsmedel som sprider ett tjockt skum över samtliga ytor på dina hjul för att säkerställa fullständig täckning. Den expanderar även in i svåråtkomliga utrymmen på dina hjul och ger en grundlig rengöring. När mousset är redo att bearbetas kommer Colour Transform-teknologin göra att mousset blir rött i takt med att det reagerar med det upplösta bromsdammet.

  Wheel Cleaning Mousse är pH-neutralt och säkert för användning på alla typer av hjul och ytor.

  ... Läs mer
 • Fälgrent – en alkalisk korrosionsborttagare.

  EFFEKTIVT MEDEL FÖR ATT RENGÖRA/TVÄTTA FÄLGAR.

  En högkoncentrerad, starkt alkalisk korrosionsborttagare för användning på järn- och ståldetaljer. Rengör fälgar av aluminium, järn och metallytor, nya och äldre person- och lastbilar, korroderade metall detaljer m.m. Kan användas i bad. Löser effektivt korrosion på järn och stål, korrosion på aluminiumdetaljer, svår smuts, fett, vägsalt m.m.

  Användning: Vid borttagning av korrosion på aluminiumdetaljer t.ex. fälgar eller lastbilsflak sprutas tvättlösningen på med lågtrycksspruta. Skölj med vatten efter några minuter. Kontrollera noga på undanskymt ställe att Alushine inte påverkar ytan! Minska då doseringen. Produkten är starkt alkalisk (pH-värde 13 i koncentrat) och kan förorsaka skador på människa och material. Använd lämplig skyddsutrustning och undvik översprut. Närbelägna lackade ytor bör vattenbegjutas eller täckas. Vid borttagning av koks på järn- och ståldetaljer används produkten i tank av plåt. Badtemperatur ca 60°-85°C. Därefter skölj delarna med vatten.

  Spädning: Blanda med vatten 1:10-1:40, beroende på underlag och grad av nedsmutsning. Högkoncentrat.

  ... Läs mer
 • Chemical Guys Sticky Citrus Gel Wheel Cleaner är en gelbaserad fälgrengöring med långtidsverkan. Den kan användas på alla typer av fälgar, även kromade och polerade ytor och löser effektivt upp bromsdamm, trafikfilm och olja tack vare sin höga citrushalt.

  Innehåll: 473 ml.

  ... Läs mer
 • Effektiv rengöring av svårt nedsmutsade fälgar. Kan även användas på väggar, golv, portar, tågvagnar, båtar etc. Löser oxid, rost och järnfläckar samt kalk och cement.

  ... Läs mer
 • 22 183,75 SEK
  ... Läs mer
 • Mycket effektiv flygrostlösare som löser små metallpartiklar och sura föroreningar. Perfekt för att lösa upp bromsdamm från fälgar men fungerar även 
  utmärkt på alla exteriöra ytor av fordonet som t.ex. lackade ytor av plast, rostfritt och aluminium. När oxidlösaren avlägsnar föroreningarna sker en kemisk 
  reaktion och när den verkat klart ändrar den färg till lila. PH-Neutral vilket gör att den är snäll mot underlagt och miljön. 
  Bruksanvisning: 
  Applicera produkten på den yta som ska rengöras. Låt produkten verka några 
  minuter skölj därefter av med vatten. 
  Tillverkat i Sverige för svenska förhållanden.

  ... Läs mer
 • Mycket effektiv flygrostlösare som löser små metallpartiklar och sura föroreningar. Perfekt för att lösa upp bromsdamm från fälgar men fungerar även 
  utmärkt på alla exteriöra ytor av fordonet som t.ex. lackade ytor av plast, rostfritt och aluminium. När oxidlösaren avlägsnar föroreningarna sker en kemisk 
  reaktion och när den verkat klart ändrar den färg till lila. PH-Neutral vilket gör att den är snäll mot underlagt och miljön. 
  Bruksanvisning: 
  Applicera produkten på den yta som ska rengöras. Låt produkten verka några 
  minuter skölj därefter av med vatten. 
  Tillverkat i Sverige för svenska förhållanden.
        

  ... Läs mer
 • Koch-Chemie Reactive Wheel Cleaner är en reaktiv, syrafri fälgrengörare med prestandaindikator (röd indikator) och glanstillsatser för noggrann rengöring av högkvalitativa fälgar. Kraftfulla smutslösare skingrar och löser upp envis smuts. Med glans och Lotuseffekt.

  Rekommendationer för användning
  Spraya över hela fälgen. Låt verka i 1-3 minuter eller längre vid behov (max 10 min). Vid grövre nedsmutsning använd borste. Skölj av noggrant med högtryck.

  Volym: 750 ml

  ... Läs mer
 • CROMOBRILL 2G är ett högeffektivt rengöringsmedel för stål och legeringar. Ett tvättmedel som är utformat för att eliminera tecken på spår av rost från metallytor, stål och delar av magnesium. Dess dynamiska, omfattande användningsområde gör den perfekt för rengöring av tankbilar, släp/lastbilar, rostfria tankar, vissa aluminiumpartier, stål och containrar, särskilt efter långa perioder av aktivitet på järnvägsspår. CROMOBRILL 2G tar bort de svarta prickarna inbrända gulnader som skapats av bromsbelägg som finns på bilfälgar. Den är också perfekt för rengöring av lastbilschassi och tvättutrustning. Ger glans och lyster på behandlade delar.

  ... Läs mer
 • Alkalisk multirengöring för fälgar. Power Wheel är ett alkaliskt rengöringsmedel som snabbt löser upp och tar bort smuts från stålfälgar, lackerade lättmetallfälgar, plast navkapslar utan att attackera ytan. Vår nr1 säljande fälgrengöring till professionella bilvårdare och bilfirmor.  


  Bruksanvisning: Spraya med kempåläggare och skölj sedan av med högtryckstvätt. 
  Klarar Kemikaliesvepets miljökrav

  ... Läs mer
 • Den innovativa produkten Wheel & Tyre Cleaner är idealisk för rengöring av däck, fälgar och navkapslar på din bil. På ett säkert sätt med sitt effektiva aktiva skum, tar produkten snabbt och enkelt bort alla typer av smuts, utan användning av svampar eller borstar. Djup rengöringen garanteras av Wheel & Tyre Cleaner som återställer glans till navkapslar och den ursprungliga färgen på däck. Denna exklusiva formula förbereder också däckets yta för efterföljande applicering av Mafra däckglans. 

  Bruksanvisning: Applicera produkten på navkapslar/fälgar och däck, låt stå en minut och skölj sedan noggrant med högtryckstvätt.

  ... Läs mer
FILTER

Aktiva filter

Inga aktiva filter
< <