Visa ikon

Gummi/plast

Visar 18 av 18
 • Angelwax Elixir har tagits fram för att förnya gummi, vinyl och plastdetaljer till ditt fordon.

  Elixir är baserad på en speciell vattenbaserad formula från Angelwax och är utformad för att ansluta sig till ytan av gummi, vinyl och plast, skapar en vattentät barriär och lämnar den behandlade ytan som ny och med en riktigt fin finish. Som med alla Angelwax produkter har den testats rigoröst i vårt laboratorium och av de bästa bilvårdarna i branschen för att se till att det är ännu en perfekt produkt för ditt fordon.

  Applicering: Se till att den valda ytan är ren, spraya Angelwax Elixir på en ren, torr svamp eller spraya direkt på det önskade föremålet och se till att eventuellt överskott avlägsnas med en separat ren och torr mikrofiberduk.

  Innehåll: 500 ml

  ... Läs mer
 • En bredbar gel som förnyar, skyddar och ger glans till utvändiga plast- och gummiytor. Ger långtidsskydd mot fukt, luftföroreningar, trafikfilm och åldrande/blekning från solljus. Idealisk för behandling av fläckar av poleringsmedel. Kan användas på all utvändig plast, vinyl etc.
   

  ... Läs mer
 • Den trögflytande gelen är ett hållbart och väldoftande glansmedel till däck. Den innehåller aktiva silikon-polymer som ger djup i glansen och bättre hållbarhet.

  Välj själv om du vill ha en högglans eller silkesmatt yta genom att låta produkten torka utan efter att torka av, eller genom att torka av med en mikrofiberduk innan den torkat.

  ... Läs mer
 • Rengör, förnyar och skyddar däck. Däck som nötts av väder och vind blir som nya. Långtidsverkande däckglans med silikon som ger däcken ett fräscht utseende och skyddar dem med en naturlig, blank finish. För matt finish: avlägsna överskott med en luddfri trasa innan medlet torkar in.

  ... Läs mer
 • Formulering som säkrar en djup och jämn finish. Skyddar utvändiga plastdetaljer och hindrar att smuts fäster sig och gör det enklare att hålla ytan ren.  Tar bort rester av poleringsmedel. Lång hållbarhet. Kom ihåg att torka bort rester med en torr trasa.

  ... Läs mer
 • Skyddar och fräschar upp ytor av plast, gummi, lack och läder. Kan även användas i motorrum efter motortvätt för att fräscha upp glansen på slangar, packningar och liknande.
   

  ... Läs mer
 • Vinyl & Gummi behandling.
  Rengör snabbt och förskönar ytor av vinyl och gummi på in- och utsidan av bilen. Bildar en skyddande, antistatisk hinna som skyddar behandlade ytor. Ger en frisk citrusdoft.

  ... Läs mer
 • Vattenbaserad gummi- & vinylglans från Biokleen. Lämnar en långvarig satinfinish på däck, stötfångare och andra detaljer.

  ... Läs mer
 • Chemical Guys Silk Shine Dressing är en plast- och gummiförnyare som återställer den matta ytfinishen på moderna bilar. Den fungerar både interiört som exteriört, på vinyl, gummi och plast - utan att ytan blir oljig och kladdig. 

  Innehåll: 473 ml.

  ... Läs mer
 • Chemical Guys Tire Kicker är en mycket lättanvänd spraybar och vattenbaserad däckglans som ger däcken "wet look" och ger tillbaka lystern som däcken hade när de var nya. Fungerar mycket bra som plast-, gummi och vinylförnyare, även interiört. 

  Tire Kicker skyddar olackerad plast, gummi och vinyl mot UV-strålning som förorsakar blekning, sprickor och uttorkning samtidigt som den stöter bort smuts och damm. 

  Innehåll: 473 ml.

  ... Läs mer
 • KC GKG EXT. PLASTICCARE 10L GLOSSY ... Läs mer
 • ... Läs mer
 • Icke-fet, silikon- och oljefritt medel för gummi- och plastvård av till exempel fotmattor, plastytor och andra interiöra områden i bilar och fordon för vilka halkskydd är nödvändigt. Gör ytorna som nya!

  Användningsområden
  Gummimattor, plastgolv och plastytor

  Rekommendationer för användning
  Använd en svamp eller en sprayflaska för att applicera jämnt på rena, torra ytor, låt torka.

  Volym: 10 liter

  ... Läs mer
 • Naturligt glänsande rengöring/bevaring med vattenavvisande förmåga för motorer, gummislangar och kraftaggregat i bilar, arbetsfordon etc. Ger en behaglig doft. Behandlade delar återfår sitt nya utseende. Ger en komplett intorkning (ingen smörjfilm) som förhindrar att smuts fastnar. Motordelarna skyddas mot korrosion och miljöfaktorer genom den permanenta elastiska skyddsfilmen. Lämplig för användning på torra och våta ytor.

  Temperaturbeständig till +250°C. Med Daimler-godkännande.

  Användningsområden
  Motorer, gummislangar och kraftaggregat för personbilar, nyttofordon etc.

  Rekommendationer för användning
  Använd en sprayflaska, eller helst Tornador, för att applicera en jämn tunn film på de förtvättade, våta eller torra ytorna, och låt sedan torka.

  Volym: 500 ml

  ... Läs mer
 • Meguiars Endurance Tire Gel behandlar och ger svärta på samma gång.

  Endurance Tire Gel fortsätter att vara en favorit hos entusiasterna som strävar efter ett perfekt resultat. Håller vecka efter vecka, även vid regn och tvätt. Den unika formulan skyddar dina däck samtidigt som den ger dem en riktigt svart glänsande yta.

  Volym: 473 ml

  ... Läs mer
 • Med Meguiars Hot Shine Tire Spray får däcken en otrolig svärta med riktig wet look.
  Hot Shines höga lyster får du med hjälp ett reglerbart munstycke på flaskan. Mycket vattenmotståndiga polymerer i kombination med antizonteknologi bevarar däcken svarta längre samt förhindrar sprickor och förtida åldring. Den höga glansfaktorn skänker ett våtliknande utseende med en mörk glans.

  Volym: 710 ml

  ... Läs mer
 • Gummiförnyare för mattor och däck. Ska ej användas på pedaler eller ratt, men går bra att använda på gummimattor. Måste torkas av före man lägger mattan tillbaka i bilen. Petroelumbaserad.

  ... Läs mer
 • Refined är en oljebaserad (petroleum) produkt som återställer dina däck och plastdetaljer i ett drag. Väldigt lättanvänd samt lämnar en slitstark skyddande hinna efter sig. Ger en satin finish som gör det snyggt och fräscht utan några krusiduller!
  Produkten är primärt framtagen för att återställa däcksidor men fungerar faktiskt lika bra på plastdetaljer, motorrum, gummilister mm. Jag har valt ha den i lättare gelform för att den enkelt ska kunna komma in i alla skarvar och kanter på däcken samt vara lättapplicerad.

  Då den är petroleumbaserad (olja) så blandar den sig inte direkt fantastiskt med vatten, så försök ha ytan ni ska applicera på så torr som möjligt, funkar ju såklart på lite fukt/blöt också.

   

  ... Läs mer
FILTER

Aktiva filter

Inga aktiva filter
< <