Visa ikon

Gummi/plast

Visar 20 av 31
 • En bredbar gel som förnyar, skyddar och ger glans till utvändiga plast- och gummiytor. Ger långtidsskydd mot fukt, luftföroreningar, trafikfilm och åldrande/blekning från solljus. Idealisk för behandling av fläckar av poleringsmedel. Kan användas på all utvändig plast, vinyl etc.
   

  ... Läs mer
 • Den trögflytande gelen är ett hållbart och väldoftande glansmedel till däck. Den innehåller aktiva silikon-polymer som ger djup i glansen och bättre hållbarhet.

  Välj själv om du vill ha en högglans eller silkesmatt yta genom att låta produkten torka utan efter att torka av, eller genom att torka av med en mikrofiberduk innan den torkat.

  ... Läs mer
 • Rengör, förnyar och skyddar däck. Däck som nötts av väder och vind blir som nya. Långtidsverkande däckglans med silikon som ger däcken ett fräscht utseende och skyddar dem med en naturlig, blank finish. För matt finish: avlägsna överskott med en luddfri trasa innan medlet torkar in.

  ... Läs mer
 • Formulering som säkrar en djup och jämn finish. Skyddar utvändiga plastdetaljer och hindrar att smuts fäster sig och gör det enklare att hålla ytan ren.  Tar bort rester av poleringsmedel. Lång hållbarhet. Kom ihåg att torka bort rester med en torr trasa.

  ... Läs mer
 • Skyddar och fräschar upp ytor av plast, gummi, lack och läder. Kan även användas i motorrum efter motortvätt för att fräscha upp glansen på slangar, packningar och liknande.
   

  ... Läs mer
 • Vinyl & Gummi behandling.
  Rengör snabbt och förskönar ytor av vinyl och gummi på in- och utsidan av bilen. Bildar en skyddande, antistatisk hinna som skyddar behandlade ytor. Ger en frisk citrusdoft.

  ... Läs mer
 • Vattenbaserad gummi- & vinylglans från Biokleen. Lämnar en långvarig satinfinish på däck, stötfångare och andra detaljer.

  ... Läs mer
 • Chemical Guys Silk Shine Dressing är en plast- och gummiförnyare som återställer den matta ytfinishen på moderna bilar. Den fungerar både interiört som exteriört, på vinyl, gummi och plast - utan att ytan blir oljig och kladdig. 

  Innehåll: 473 ml.

  ... Läs mer
 • Chemical Guys Tire Kicker är en mycket lättanvänd spraybar och vattenbaserad däckglans som ger däcken "wet look" och ger tillbaka lystern som däcken hade när de var nya. Fungerar mycket bra som plast-, gummi och vinylförnyare, även interiört. 

  Tire Kicker skyddar olackerad plast, gummi och vinyl mot UV-strålning som förorsakar blekning, sprickor och uttorkning samtidigt som den stöter bort smuts och damm. 

  Innehåll: 473 ml.

  ... Läs mer
 • Ett långtidsverkande silikonfritt plastskydd som ger nytt liv åt vinyl och plast, fräschar upp och återställer slitna och solblekta plast- och vinyldetaljer. Vista tvättas inte bort och har en oerhört god livslängd. Extremt dryg, kan läggas i lager så att ytan mättas. Tålig mot märken från regn och tvätt produkter, även vid upprepning. Produkten härdar och bildar ett gott skydd.

  Användning:
  Används på rengjord och torr yta.
  Applicera med svamp eller trasa, se till att hela ytan täcks för ett jämnt resultat. Torka bort eventuellt överflöd på omkringliggande material
  Undvik att den behandlade ytan blir våt inom 1 timme från applicering.
  Behöver inte eftertorkas men ger ett mattare utseende om man torkar.

  Volym: 500 ml

  ... Läs mer
 • Skumrengöring för plast, vinyl och gummi. Snabbt och effektiv skumrengöring både interiört och exteriört. Löser smuts, fett och efterlämnar en smutsavvisande sidenmatt yta. Kan även användas som rengöring för bildäckens sidor.

  ... Läs mer
 • Glosser Intense Tire Shine ger fantastisk glans och skonsam däckvård i ett. Ger ett långvarigt och intensivt glänsande svart och fuktigt utseende.

  ... Läs mer
 • Förhindrar uttorkning och fastfrysning av gummilister.

  ... Läs mer
 • KC GKG EXT. PLASTICCARE 10L GLOSSY ... Läs mer
 • Icke-fet, silikon- och oljefritt medel för gummi- och plastvård av till exempel fotmattor, plastytor och andra interiöra områden i bilar och fordon för vilka halkskydd är nödvändigt. Gör ytorna som nya!

  Användningsområden
  Gummimattor, plastgolv och plastytor

  Rekommendationer för användning
  Använd en svamp eller en sprayflaska för att applicera jämnt på rena, torra ytor, låt torka.

  Volym: 10 liter

  ... Läs mer
 • Naturligt glänsande rengöring/bevaring med vattenavvisande förmåga för motorer, gummislangar och kraftaggregat i bilar, arbetsfordon etc. Ger en behaglig doft. Behandlade delar återfår sitt nya utseende. Ger en komplett intorkning (ingen smörjfilm) som förhindrar att smuts fastnar. Motordelarna skyddas mot korrosion och miljöfaktorer genom den permanenta elastiska skyddsfilmen. Lämplig för användning på torra och våta ytor.

  Temperaturbeständig till +250°C. Med Daimler-godkännande.

  Användningsområden
  Motorer, gummislangar och kraftaggregat för personbilar, nyttofordon etc.

  Rekommendationer för användning
  Använd en sprayflaska, eller helst Tornador, för att applicera en jämn tunn film på de förtvättade, våta eller torra ytorna, och låt sedan torka.

  Volym: 500 ml

  ... Läs mer
 • Diamantplast Four bygger en silk effekt på plast, läder i bilar och ger en lång och hållbar barriär på bilens yttre plastdetaljer som motstår upprepad tvätt. Produkten innehåller polymerer som mättar plasten och organiska vaxer som ger en fräsch yta. Efterlämnar en len yta och frisk doft utan att kladda. UVA skydd. Även lämplig på däcksidor. 

  Gör så här: Blanda ut Diamantplast Four med vatten 1:1 till1:2 beroende på hur blank eller matt yta man vill ha. Spraya på en svamp och arbeta in, alternativt spraya på ytan direkt och eftertorka med duk.

  ... Läs mer
 • ... Läs mer
 • Extreme Black är en nano-baserad däckglans som ger en riktigt blank yta som håller länge! Extreme Black stöter väldigt effektivt ifrån sig vatten och smuts och håller därför däcket rent och snyggt under lång tid, även om du åker i regn. Med den här produkten kommer du verkligen att få till "wow-faktorn" på bilen! Extreme black gör inte däcken bruna som många andra däckglanser kan göra.  

  Gör så här: Rengör först däcken ordentligt med exempelvis Mafra Wheel & Tyre Cleaner, låt däcken torka och spraya sedan på Extreme Black i ett jämnt lager. Om lagret har blivit ojämnt, dra en svamp runt däcket för att få en jämnblank och fin yta. Låt torka i minst 5 minuter innan du kör iväg med bilen.  

   

  ... Läs mer
 • ... Läs mer
FILTER

Aktiva filter

Inga aktiva filter
< <