Visa ikon

Lackskydd

Visar 20 av 54
 • 3M Perfect-it III Högglansskydd är en syntetisk lackförsegling som ger en djup glans samt ett effektivt och långvarigt skydd av lack och gelcoat.

  Volym: 1 Liter

  ... Läs mer
 • 3M Polish Perfect-IT Rosa är ett lättarbetat polervax som innehåller silikon för att ge glans och underlätta avtorkning.

  ... Läs mer
 • Angelwax Dark Angel är det ultimata handgjorda vaxet för svarta eller mörka fordon. Denna produkt är utformad för att berika svarta lackytor genom att maskera hologram och repor samtidigt som det ger en mycket hållbart skydd som ger enastående hydrofobiska egenskaper. Skapat med Angelwax unika blandning av de bästa naturliga oljorna och vaxerna.

  Innehåll: 33 ml 

  ... Läs mer
 • Denna intensiva vaxpolish är formulerad för att ta bort lätta repor/hologram samt lämna ett vaxskydd i ett och samma steg. En fördel med Angelwax Elevation är att du kan arbeta mycket lätt och mycket effektivt, med bara 2-4 droppar når du ett snabbt resultat med hög glans.

  Tips på val av trissa:
  Mjuk trissa i skum för extra hög finish.
  Medelhård trissa i skum eller mikrofiber för hög finish samt lite mer avverkning.

  Innehåll: 1 liter

  ... Läs mer
 • Angelwax Enigma Corona har formulerats med den senaste keramiska tekniken för ceramic paintwork & trim dressing. Enigma Corona är ett mycket hållbart skydd för bilens lackade ytor men agerar även som en dressing/förnyare för utvändig plast och gummi. Kan med fördel även appliceras på alla typer av ytor.
  Vid applicering av produkten på valfri yta så binder Enigma Corona med ytunderlaget för att bilda ett superhydrofobiskt skydd samtidigt som det återställer ytan till dess ursprungliga fabriksskick.
  Denna formulering har tillverkats med en nano-keramisk dispersion som ger enastående hållbarhet som kommer att vara i många månader.

  Anvisningar: Tvätta samt torka bilen noggrant. Spraya Angelwax Enigma Corona direkt på en mikrofiberduk eller applikator och applicera över ytan som skall skyddas, torka sedan av överflödet med en torr och ren mikrofiberduk.

  Angelwax Enigma Corona utgör en del av det unika Enigma-sortimentet av keramiska bilvårdsprodukter som är konstruerade för att ge enastående hållbarhet och prestanda.

  Innehåll: 500 ml
  Åtgång: Räcker till ca 50 bilar

  ... Läs mer
 • Angelwax Enigma QED Ceramic Detailing Spray är utvecklad med den senaste keramiska tekniken. Enigma QED är den ultimata snabbdetailer-sprayen. Vid applicering kommer den bindas med fordonets yta och producera oöverträffade glansnivåer med enastående hållbarhet. Angelwax unika formulering lägger till ytterligare ett lager av keramiskt skydd ovanpå den befintliga keramiska beläggningen för att ytterligare förbättra ditt fordons skydd och utseende.

  Angelwax Enigma QED utgör en del av det unika Enigmasortimentet av keramiska produkter som gör att den behandlade ytan bibehåller och ökar skyddet på fordon som är skyddade med Enigma Ceramic Wax och/eller andra keramiska beläggningar. Angelwax Enigma QED kommer också att förlänga ditt Enigma Wax och andra keramiska skydds livslängd. Enigma QED är också enastående som en stand alone-produkt som ger flera månaders keramiskt skydd.

  Användning: Tvätta fordonet helt rent. Spraya på Angelwax Enigma QED på en panel i taget och använd en ren torr mikrofiberduk och torka till en djup glans. Kan användas på både torrt och blött fordon.

  Innehåll: 500 ml

  ... Läs mer
 • 1 135,00 SEK 1 036,25 SEK

  Skyddande hydrofobisk förseglare från Autoglym.

  Läggs enkelt och snabbt på med skumlans eller keminjektor på högtryckstvätten. Ger en avrinnande yta med vaxliknande glans och ett skydd som håller flera veckor.
  Med detta medel minskar du torktiden och antal torkdukar som krävs för att få bilen torr, smuts fastnar inte lika lätt på bilen vilket reducerar framtida tvättiden.

  ... Läs mer
 • Ett flytande hårdvax som ger högglans och långtidsskydd. Denna produkt tar inte bort repor utan förseglar och skyddar ytan.
  Förarbeta gärna med Autoglym Super Resin Polish.

  ... Läs mer
 • Allsidig snabbpolish till användning på ytor som billack, plast, gummi, skinn, glas och akryl. Tar bort lätt smuts, fingeravtryck och damm. Utan slipmedel. Idealisk på ex. utställningsbilar.

  ... Läs mer
 • En skyddande, vattenavstötande hinna för en snabb och enkel högglansig finish.

  Högpresterande produkter som inspirerats av din passion för perfektion. Det är Autoglyms sätt, så har det alltid varit.
  Polar Seal är en skyddande hinna som är särskilt utvecklad för applicering med hjälp av en högtryckstvätt med skumpistol.

  Vi rekommenderar att använda Polar Seal som det sista steget vid förtvätt med Polar Blast när bilen ska tvättas med Polar Wash. Det skapar ett vattenavstötande lager på lacken som gör att vattnet pärlar sig på ytan och minskar tiden det tar att torka av bilen. Spruta på medlet på en ren och våt bil, spola av och torka av för en högglansig finish.

  ... Läs mer
 • EXPRESSVAX FÖR BIL OCH BÅT.


  Snabbvax att lägga efter tvätt! Spraya på våt bil eller båt – torka av. Enkelt skydd med Carnaubuvax för alla typer lack, plast, gummi, glas och akryl, kan användas överallt på bilen. Perfekt även till båtar, både på gelcoat och RIB.

  ... Läs mer
 • För enklare rengöring och extra glans. Kan användas varje dag mellan vanliga tvättar, för att avlägsna damm och fingeravtryck, plus extra skydd för en redan vaxad yta. Användas också som smörjmedel i samarbete med Autoglym Surface Detailing Clay Bar.

  ... Läs mer
 • Testvinnaren! Rengör, polerar och skyddar alla sorters billacker i ett och samma moment.
  Mycket enkel att använda, har bra hållbarhet och kan användas av alla, proffs eller inte! Ger högglans och gör ytan mycket motståndskraftig mot nedbrytning orsakad av miljöskadliga partiklar och svåra väderförhållanden, inklusive UV-strålning.

  ... Läs mer
 • Testvinnaren! Rengör, polerar och skyddar alla sorters billacker i ett och samma moment.
  Mycket enkel att använda, har bra hållbarhet och kan användas av alla, proffs eller inte! Ger högglans och gör ytan mycket motståndskraftig mot nedbrytning orsakad av miljöskadliga partiklar och svåra väderförhållanden, inklusive UV-strålning.

  ... Läs mer
 • Ger lacken en wow-effekt genom alla årets säsonger.
  Lämnar en synlig djupare glans. En specialutvecklad ergonomisk applikator följer med, som gör den tjocka krämaktiga vaxen ännu enklare att applicera och polera av. Vaxen skyddar i upptill 50 tvättar.

  ... Läs mer
 • Ett super-hydrofobiskt och hållbart skydd för fälgarna. Hindrar bromsdamm och smuts från att fastna på fälgarna.

  ... Läs mer
 • Spraya på och ditt fordon skiner av djup glans från naturligt högkvalitativt carnaubavax. Blazing Banana lämnar efter sig ett lager härlig klass A carnaubavax för skydd och glans i månader. Produkten behöver ingen härdningstid utan kan torkas av direkt efter varje panel för riktigt snabbt resultat om man önskar det.

  Kan användas på alla ytor exteriört!

  Rengör ditt fordon ordentligt innan behandling. Skaka flaskan och spraya sedan Blazing Banana direkt på ytan, applicera i cirkelrörelser med en mikrofiberduk eller applikator. Torka sedan av resterna med en ren mikrofiberduk.

  Innehåll: 473 ml

  Doft: Banan

  ... Läs mer
 • Chemical Guys Butter Wet Wax är ett lättapplicerat vax med en mycket hög koncentration carnaubavax tillsammans med polymerer och harts. Det är ett lackskydd som ger bra avrinning och en otrolig "wet look" till en nybehandlad bil, samtidigt som det innehåller en lättare rengöring. Lättapplicerad för hand eller med maskin, dessutom kan den användas på våta ytor och i solljus. 

  Innehålle: 473 ml.

  ... Läs mer
 • Chemical Guys Hydrocharge Ceramic Spray Coating är ett snabbt och enkelt sätt att tillföra ett mycket kraftfullt keramiskt lackskydd som skyddar och glänser i upp till 12 månader. Hydrocharge är lätt att applicera och lyckas med även för en person som ska lägga sitt första keramiska lackskydd. Produkten är väldigt dryg och räcker till många bilar.
   

  • Tvätta bilen noga. Lacken måste vara helt ren.
  • Spraya på hydrocharge på en applikator
  • Lägg på med långa drag en panel åt gången.
  • Låt ligga några minuter och härda.
  • Torka av hydrocharge med en ren mikrofiberduk.

  Innehåll: 473 ml

  ... Läs mer
 • Chemical Guys Hydroslick är en keramisk produkt som appliceras lika enkelt som ett vax men har kraften av ett avancerat si02 lackskydd. Hydroslick räknas som ett hypervax med den senaste teknologion men enkel för vem som helst att få till ett fantastiskt resultat med.

  Innehåll: 473 ml.

  ... Läs mer
FILTER

Aktiva filter

Inga aktiva filter
< <