Visa ikon

Tillbehör

Visar 20 av 46
 • Dekorstripper 100 mm för borttagning av dekaler, dubbelhäftande tejp och limrester. 
  Rekommenderat varvtal c:a 2 000 varv/min.

  Levereras med hållare.

  ... Läs mer
 • 3M Rengöringslera avlägsnar föroreningar såsom tjära, färgdamm, dammpartiklar m.m. Den lämnar en reny yta som är redo för polering. Repar inte lacken och har lång hållbarhet.

  ... Läs mer
 • En unik konstruktion av syntetisk läder som utkonkurrerar naturligt sämskin på resultat. Den är en superabsorberande, lätt att vrida ur, varar längre och är billigare. Aqua Dry sämskin lagras i sin behållare, fuktig eller torr. Den ruttnar inte, och kan tvättas. Kom ihåg: skölj i varmt vatten innan användning.

  ... Läs mer
 • Av högflexibel silikongummi i kombination med ett patenterat wiper design. Bladet gör att det bekvämt och  lätt att ta bort det mesta av ytvattnet från fordonet efter sköljning. Den är lika användbar på rutor som på lackerade ytor. Säker att använda på alla typer lack, plast, gummi och glas.

  ... Läs mer
 • Softy Wash Mitt är en tvätthandske i extra mjukt och skonsam mikrofiber. Kan användas till både lack, fälgar och interiör rengöring.

  ... Läs mer
 • En mycket skonsam dubbelsidig tvätt pad i microfiber och viskos. Vi har döpt den till Bubble för dess goda förmåga att suga upp stora mängder schampolösning för att ge ett bra glid och en skonsam tvätt. Dessa egenskaper kommer av kombinationen av den fina microfibern och kärnan av skum. Padens storlek är lite större än andra produkter på marknaden, men har en komfortabel storlek som inte gör arbetet otympligt.  

  ... Läs mer
 • Chenille Microfiber Wash Mitt är en extra mjuk och stor microfiberhandske för repfri tvätt. Mycket god uppsugningsförmåga, fångar effektivt kvarvarande smuts och skräp i mikrofibertexturen. Tvättbar i tvättmaskin för upprepad användning.

  Storlek: 20x25 cm

  ... Läs mer
 • Chemical Guys Speed Wipe får din lack i utställningsskick på minuter! Spraya på, torka av med en mikrofiberduk och häpna sedan över den otroliga glansen och den lena ytan. Speed Wipe har antistatiska egenskaper och är fantastisk även som torkstöd.

  Innehåll: 473 ml.

  ... Läs mer
 • Chemical Guys Wonder Wave är en laserskuren applikator med två olika skumsorter och är perfekt för att lägga på dressing på missfärgade däck eller plastlister interiört och exteriört. Mönstret gör att ytan blir mjukare så den når ner i veck och kanter.

  Storlek BxLxH: 8x10x6 cm

  ... Läs mer
 • Dyna från Grit Guard som går att lägga på hinken för att sitta på, samt som knästöd på golvet vid låga arbeten.

  Diameter: 295 mm
  Tjocklek: 25 mm

  Färg: Röd

  ... Läs mer
 • 50-pack engångsdukar av typ optikerduk, särskilt lämpliga för applicering av lackskydd. Används virade runt en Engångssvamp vilket ger en extra slät och glidande yta. Storlek: 11 x 18 cm

  ... Läs mer
 • 50-pack engångsdukar av typ optikerduk, särskilt lämpliga för applicering av lackskydd. Används virade runt en engångssvamp vilket ger en extra slät och glidande yta. Storlek: 8 x 16 cm

  ... Läs mer
 • GLOSSER Tvättsvamp är en prisvärd, skonsam svamp för både bil, båt och husvagn. Det porösa materialet minskar risken för repor och ger en en bra vattenupptagningsförmåga. 

  Storlek: 17 x 10,5 x 5,5 cm

  ... Läs mer
 • Glosser Wheel Brush har en ny unik design som gör den till en av de mest effektivaste borstarna på marknaden. Borsthuvudet är tillverkat av en kemikaliebeständig syntetisk ull som absorberar mycket vätska. Det unika materialet både komprimerar och expanderar när det blöts med vatten, vilket gör borsten extremt flexibel och effektiv både i trånga skrymslen och på stora rengöringsytor. Tack vare syntetull istället för borststrån skvätter inte borsten. Det unika materialet rengör effektivt utan att repa känsliga ytor. Borsthuvudet är extra långt och böjbart, vilket gör det lätt att komma åt hela fälgen och även bakom ekrarna. En fälgborste i toppklass!

  ... Läs mer
 • Våtservetter för effektiv rengöring av glasytor. Ger klart och kladdfritt glas. Utmärkt för att snabbt få bort avtryck och kladdiga barnfingrar. 

  Innehåll: 40 dukar

  ... Läs mer
 • Originala Grit guarden! För placering i en tvätthink med en diameter på 30 cm. Perfekt för attsmutsen ska fall ned under gallret och ej fastna i den tvättsvampen. Finns även fyra "väggar" undertill som förhindar virvelbildning som gör att smutsen lyfts upp.

  ... Läs mer
 • Washboard används på befintliga Gritguarden för lättare kunna skrubba av smuts från tvätthandske/borsten.

  ... Läs mer
 • Med denna hjulbas kan du lätt förflytta Grit Guards tvätthink medan du tvättar bilen.
  Du kan även använda Gritguards Lock samt sittdyna vilket konverterar hinken till en rullande arbetsstol. Hjulbasen har fem stycken 50 mm hjul varav två av dem är låsbara.

  Max belastning: 110 kg.

  ... Läs mer
 • En skonsam och effektiv Tjär- och insektssvamp från Kent. 

  ... Läs mer
 • Lock passande Grit Guards tvätthink.
  Perfekt om man vill transportera utan risk att det läcker i bagageutrymmet.

  ... Läs mer
FILTER

Aktiva filter

Inga aktiva filter
< <