Visa ikon

Interiör

Visar 20 av 58
 • Angelwax Bilberry Air Freshener är en doftgran som innehåller en av Angelwax signaturdofter och får hela din interiör att lukta himmelskt gott. 

  Levereras självklart med ett gummiband som gör det lätt att montera på backspegeln eller varför inte under sätet?

  ... Läs mer
 • Heaven for Leather från Angelwax är en mild luktsatt pH neutralt rengöringsmedel och balsam utformad för att lämna läderklädsel ren, mjuk & därmed återställa det naturliga utseendet och doft av läder i bilen.

  Användning: Skaka flaskan och spraya Heaven for Leather direkt på lädret och undvik känsliga sömmar, rengör med en pensel eller borste med mjuka borst på ytan av lädret och skapa ett lätt skum för att ta bort ingrodd smuts. Låt lädret absorbera skummet och när det är torrt, torka av ytan med en fuktig mikrofiberduk och torka torrt.

  Förpackning: 500 ml

  ... Läs mer
 • Aquapel är ett skydd för bilens rutor som ger en hydrofobisk (vattenavstötande) effekt.

  Fördelen är att smuts, insekter och trafikfilm inte fastnar lika hårt på glaset som på en obehandlad ruta.
  Rutorna blir mycket lätta att hålla rena. En annan effekt är att vattendropparna "glider" av rutorna vid körning i högre hastighter. Därför behöver torkarna inte användas lika frekvent som på en obehandlad ruta. Aquapel minskar dessutom reflexerna vid mörkerkörning.

  Till skillnad från andra produkter som lägger en silikonhinna på vindrutan består Aquapel av en flourpolymer som skapar en kemisk förening med glasrutan. Detta gör Aquapel mycket effektivt och motståndskraftigt.

  En ampull Aquapel räcker till en vindruta eller två sidorutor.

  När du behandlar din vindruta med Aquapel bör det inte vara i direkt solljus eller i en väldigt fuktig miljö. Gör inte behandlingen om det är kallare än 10°C eller varmare än 30°C.

  ... Läs mer
 • Den verkliga universalrengöraren för bilen, båten och i hemmet. Har mycket god rengöringskraft och kan användas på nästan alla material.
   

  ... Läs mer
 • En universalrengörare för bilen! Servetten kan användas på alla ytor av plast, vinyl, gummi, lacker och textilier. Clean-Up Wipes avlägsnar fastgrodd smuts utan att torka eller bleka ytan. Tillskottet av icke-anjoniska, ytaktiva ämnen gör servetten extremt effektiv även mot fet smuts.
  Produkten är ett ofarligt rengöringsmedel som ändå är tufft nog att hantera svår smuts, men likväl oskadlig för de flesta ytor ut- och invändigt i bilen. En ypperlig fläckborttagare för säten.

  ... Läs mer
 • För rengöring av glasrutor, både in- och utvändigt i bilen. Ger en kristallklar yta för optimal sikt. Den efterlämnar inga ränder och är också utmärkt för rengöring av speglar. Servetten är stor nog att rengöra hela framrutan.

  ... Läs mer
 • Rengör och skyddar bilens lädersäten snabbt och enkelt. De extra starka dukarna är speciellt anpassade för att effektivt ta bort smuts och samtidigt ge ett skydd mot fläckar. Lädersätena både känns och ser ut som nya.
   

  ... Läs mer
 • Skyddar och fräschar upp plast, gummi och vinylytor på din bil. Rengör, skyddar och ger en blank yta. Tränger in i materialet, gör det antistatiskt, skyddar mot sprickor och blekning som orsakas av värme samt UV-strålning.

  ... Läs mer
 • Skyddar och fräschar upp plast, gummi och vinylytor på din bil. Rengör och skyddar och ger en matt yta. Tränger in i materialet, gör det antistatiskt och skyddar mot sprickor och blekning som orsakas av värme och UV-strålning.
   

  ... Läs mer
 • Rengör, förnyar och skyddar bilens plast- och vinyldetaljer. De extra kraftiga dukarna innehåller Armor All Protectant. Är kladdfri och efterlämnar ej rester. En servett räcker till behandling av hela instrumentbrädan.
   

  ... Läs mer
 • Rengör, förnyar och skyddar bilens plast- och vinyldetaljer. De extra kraftiga dukarna innehåller Armor All Protectant. Är kladdfri och efterlämnar ej rester. En servett räcker till behandling av hela instrumentbrädan. Burk med 36 st servetter.

  ... Läs mer
 • Effektiv interiörtvätt från Autoglym.
  Rengör och fräschar upp mattor, plast och textilklädslar och tar bort dålig lukt från mattor, plast & textilöverdrag. Idealisk för alla sorters syntetiska klädslar, mattor, takklädslar, vinylklädslar, suffletter och många andra ytor.

  ... Läs mer
 • Effektivt, men skonsam rengöringsmedel till säten, mattor, plast och lackade ytor. Spraya på och torka av. Innehåller ej silikon. Biologisk nedbrytbar. Parfymerad.

  ... Läs mer
 • Leather Care Balm är en blandning av tvål, naturliga oljor och ytaktiva konserveringsmedel som ger lädret näring, fukt och skydd mot fläckar. Innehåller impregnering och en svag doft av läder.
   

  ... Läs mer
 • Rengör och fräschar upp skinnklädslar. Innehåller speciella rengörande och luktborttagande ämnen som varsamt rengör och fräschar upp skinnklädslar. Den neutrala pH-formuleringen tar inte bort de nödvändiga oljor som håller skinnet smidigt.

  ... Läs mer
 • En aktiv lösning som inte bara maskerar dålig lukt utan även eliminerar den helt. Bryter ner envisa dofter som nikotin, husdjur och matrester men kan även användas för att fräscha till interiören på din båt eller bil. Spraya dina mattor och säten för att neutralisera dålig lukt.
   

  ... Läs mer
 • Koncentrerat medel som är lukthämmande, rengörande och bakteriedödande i en produkt. För alla utrymmen som luktar illa som soprum, källare, omklädningsrum med mera. Används i koncentrat eller blandad med vatten. 
   

  ... Läs mer
 • Innerclean är en effektiv färdigspädd APC (All Purpose Cleaner) med citrusdoft för att rengöra så gott som alla ytor och typer av material. APC Innerclean ger en matt frisk look utan att lämna rester, skyddar mot UV-strålar och tar bort odör.

  Innehåll: 473 ml

  ... Läs mer
 • Nonsense Invisible Cleaner är en pH-neutral och doftlös men ändå kraftfull APC produkt som används på alla material för en rejäl rengöring. 

  Späd produkten till önskad styrka. Testa alltid färgfastheten på misstänkt känsliga material.

  Innehåll 473 ml

  ... Läs mer
 • Kraftigt syrefyllt skum tar bort fläckar och rengör på djupet alla typer av tyginredning. Skaka, späd till önskad blandning, spraya på och använd gnid med en borste för bästa resultat. Torka efter med mikrofiberduk och/eller dammsug. Härlig doft av citrus.

  Innehåll: 473 ml

  ... Läs mer
< <