Visa ikon

Gummi/plast

Visar 9 av 9
 • Effektiv interiörtvätt från Autoglym.
  Rengör och fräschar upp mattor, plast och textilklädslar och tar bort dålig lukt från mattor, plast & textilöverdrag. Idealisk för alla sorters syntetiska klädslar, mattor, takklädslar, vinylklädslar, suffletter och många andra ytor.

  ... Läs mer
 • Chemical Guys Mat Renew gör rent och skyddar dina gummimattor, skäm bort mattorna med detta rusktigt effektiva medel. Mattorna blir efter tvätt greppiga och skyddande mot ny smuts.

  Innehåll: 473 ml

  ... Läs mer
 • Chemical Guys Total interior Cleaner & Protectant är en allt i ett produkt som fungerar enastående väl på alla ytor interiört. Vinyl, plast, mattor, tyg, glas, trä och navigationsdisplay med mera. Produkten luktar fräscht och rent med klass.

  Spraya Total interior på den smutsiga ytan och torka torrt med mikrofiberduk, alternativt spraya direkt på mikrofiberduken för att undvika överspray.

  Innehåll: 473 ml.

  ... Läs mer
 • Koch-Chemie Refresh Cockpit Care rengör, underhåller och bevarar alla plastdelar i bilens insida. Ger ett långvarigt nytt utseende och skyddar mot ny smuts och damm tack vare dess antistatiska egenskaper. Skyddar mot UV-strålning och skapar en behaglig doft.

  Rekommendationer för användning
  Spraya på en mjuk svamp. Fördela jämnt och låt torka helt. Vid behov avsluta med en mjuk trasa. Upprepa proceduren på mycket absorberande ytor.

  Volym: 500 ml

  ... Läs mer
 • Koch-Chemie Top Star är en vårdande premiumemulsion för djuprengöring och uppfräschning av plast-och gummidelar såsom konsoler, interiör, lister etc. Top Star skapar en långvarig, naturlig halvmatt glans och skyddar ytan permanent mot ny smuts och UV-strålning. De unika aktiva ingredienserna håller plasten smidig, har en antistatisk effekt och ger ett nytt och attraktivt utseende, med fräsch doft. Med Daimler-godkännande.

  Användningsområden
  Konsol, invändig klädsel, gummitätningar etc.

  Rekommendationer för användning
  Spraya på en mjuk svamp och applicera jämnt på ytorna. Låt torka och vid behov torka med en mikrofiberduk.

  Volym: 1 liter

  ... Läs mer
 • Diamantplast Four bygger en silk effekt på plast, läder i bilar och ger en lång och hållbar barriär på bilens yttre plastdetaljer som motstår upprepad tvätt. Produkten innehåller polymerer som mättar plasten och organiska vaxer som ger en fräsch yta. Efterlämnar en len yta och frisk doft utan att kladda. UVA skydd. Även lämplig på däcksidor. 

  Gör såhär: Blanda ut Diamantplast Four med vatten 1:1 till1:2 beroende på hur blank eller matt yta man vill ha. Spraya på en svamp och arbeta in, alternativt spraya på ytan direkt och eftertorka med duk.

  ... Läs mer
 • Rengör - Återskapar - Skyddar instrumentpaneler, stänkskärmar, plastdetaljer - med bivax. Plastdetaljerna i en bil, såsom instrumentpanel, tätningar är speciellt känsliga. Mikroporer på ytorna tenderar att absorbera damm och orenheter och som ett resultat, föråldras tidigt. 

  Plastic Care 3 In 1, med den exklusiva formulan utvecklad av Mafra forskningslaboratorier, används regelbundet för att rengöra, återuppliva och skydda både instrumentpaneler och plastdetaljer. Plastic Care 3 In 1 är en blandning av rengöringsmedel, bivax och skyddande polymerer som garanterar oljefri, effektiv men ändå en skonsam rengöring av ytor. Dess formula garanterar ett effektivt, långsiktigt Anti-UVA och en antistatisk barriär som motstår damm, smuts och undviker tidig blekning av plast. Efterlämnar en frisk doft av renhet i kupén. 

  Bruksanvisning: Spraya produkten jämnt på den del att behandla, i små doser och på ett avstånd av 20 cm ca, utan att använda alltför mycket. Applicera ut Plastic Care 3 In 1 med duk eller svamp.

  ... Läs mer
 • Meguiars Natural Shine Protectant: behåll nykänslan på instrumentbrädan, instegslister, däck och andra vinyl- eller gummiytor. Detta sammansatta medel innehåller rengörande krafter som tar bort den vardagliga smutsen och återställer den naturliga finishen. Natural Shine innehåller även UV-komponenter som förhindrar solens uttorkande och blekande effekter.

  Volym: 473 ml

  ... Läs mer
 • En allround produkt för all plast – interiört och exteriört. Inne i bilen ger den just den rätta lystern som om det vore fabriksnya ytor och med samma doft och känsla. Inget kladd och väldigt enkel och dryg att använda. Mycket bra att använda exteriört på däcksidor och inne i motorrummet. NYBILSKÄNSLA!

  ... Läs mer
FILTER

Aktiva filter

Inga aktiva filter
< <