Visa ikon

Klädseltvätt

Visar 7 av 7
 • ... Läs mer
 • Kraftigt syrefyllt skum tar bort fläckar och rengör på djupet alla typer av tyginredning. Skaka, späd till önskad blandning, spraya på och använd gnid med en borste för bästa resultat. Torka efter med mikrofiberduk och/eller dammsug. Härlig doft av citrus.

  Innehåll: 473 ml

  ... Läs mer
 • Pulimoquettes är en klädseltvätt speciellt att användas med klädseltvättmaskin. Lågskummande formula som har en djupgående egenskap på tyger, Alcantara etc. Fungerar även utmärkt vid manuell rengöring. 

  Gör så här: Blanda Pulimoquettes med vatten 1:10/15 beroende på hur smutsigt det är. 

  Maskin: Applicera med en handspruta, låt verka 5 min. Skölj eller sug bort med varmt vatten.

  ... Läs mer
 • Pulimoquette är en klädseltvätt speciellt att användas med klädseltvättmaskin. Lågskummande formula som har en djupgående egenskap på tyger, Alcantara etc. Fungerar även utmärkt vid manuell rengöring. 

  Gör såhär: Blanda Pulimoquette med vatten 1:10/15 beroende på hur smutsigt det är. 

  Maskin: Applicera med en handspruta, låt verka 5 min. Skölj eller sug bort med varmt vatten.

  ... Läs mer
 • Kaffe, läppstift, olja eller andra svåra fläckar behöver inte sitta kvar i mattorna eller klädseln. Till skillnad från andra rengöringsmedel avlägsnar Meguiar’s Carpet and Interior Cleaner envisa beläggningar utan att missfärga ytan. 

  Volym: 473 ml

  ... Läs mer
 • Meguiars Convertible Top Cleaner för en snabb, effektiv och lätt rengöring av alla slags cabriolettak, även vinyltak. Den här milda men effektiva rengöraren avlägsnar föroreningar och smuts som hårt vatten, fågelspillning och oljerester utan att torka ut cabriolettaket. Meguiars Convertible Top Cleaner avlägsnar också mindre rostfläckar och efterlämnar en fräsch nykänsla för att få ditt cabriolettak att se så bra ut som möjligt.

  Volym: 473 ml

  ... Läs mer
 • Cabroiletimpregnering på ett enkelt sätt!
  Skydda och bevara ditt cabriolettak med Meguiars Convertible & Cabriolet Weatherproofer. Den här innehållsrika formulan skapar en kraftig skyddande barriär som levererar en mycket lång hållbarhet och skyddar mot UV-strålar, surt regn, fågelspillning med mera. Helt utvecklad för att användas på cabriolettak oavsett material (ej lackade ytor). Meguiars Convertible & Cabriolet Weatherproofer är den enkla lösningen för att hålla ditt cabriolettak i nyskick.

  Volym: 500 ml

  ... Läs mer
FILTER

Aktiva filter

Inga aktiva filter
< <