Visa ikon

Läder

Visar 20 av 20
 • Heaven for Leather från Angelwax är en mild luktsatt pH neutralt rengöringsmedel och balsam utformad för att lämna läderklädsel ren, mjuk & därmed återställa det naturliga utseendet och doft av läder i bilen.

  Användning: Skaka flaskan och spraya Heaven for Leather direkt på lädret och undvik känsliga sömmar, rengör med en pensel eller borste med mjuka borst på ytan av lädret och skapa ett lätt skum för att ta bort ingrodd smuts. Låt lädret absorbera skummet och när det är torrt, torka av ytan med en fuktig mikrofiberduk och torka torrt.

  Förpackning: 500 ml

  ... Läs mer
 • ... Läs mer
 • För rengöring av glasrutor, både in- och utvändigt i bilen. Ger en kristallklar yta för optimal sikt. Den efterlämnar inga ränder och är också utmärkt för rengöring av speglar. Servetten är stor nog att rengöra hela framrutan.

  ... Läs mer
 • Rengör och skyddar bilens lädersäten snabbt och enkelt. De extra starka dukarna är speciellt anpassade för att effektivt ta bort smuts och samtidigt ge ett skydd mot fläckar. Lädersätena både känns och ser ut som nya.
   

  ... Läs mer
 • Leather Care Balm är en blandning av tvål, naturliga oljor och ytaktiva konserveringsmedel som ger lädret näring, fukt och skydd mot fläckar. Innehåller impregnering och en svag doft av läder.
   

  ... Läs mer
 • Rengör och fräschar upp skinnklädslar. Innehåller speciella rengörande och luktborttagande ämnen som varsamt rengör och fräschar upp skinnklädslar. Den neutrala pH-formuleringen tar inte bort de nödvändiga oljor som håller skinnet smidigt.

  ... Läs mer
 • Chemical Guys Leather Cleaner är precis vad det låter som, en produkt som gör rent alla typer av läder. Börjar lädret bli glansigt eller solkigt? Läder behöver göras rent efter en tid för att behålla sin lyxiga känsla. Följ upp med Leather Conditioner för bästa hållbarhet.
   

  Innehåll: 473 ml

  ... Läs mer
 • Chemical Guys Leather Conditioner är den naturliga efterbehandligen efter man rengjort med Leather Cleaner. Den ger liv och näring i det mest solkiga lädret. Produkten torkar in fort och lämnar en ren matt återfuktad yta som står sig länge.

  Innehåll: 473 ml.

  ... Läs mer
 • Chemical Guys Leather Quick Detailer är den perfekta produkten för att snabbt och enkelt torka bort smuts, damm och fingeravtryck! Med tillsatt vitamin E och Aloe Vera får lädret alla nödvändiga näringsämnen för att underhålla och återställa lädrets naturliga känsla. Spraya på och torka rent! 
   

  Innehåll: 473 ml.

  ... Läs mer
 • Koch-Chemie Leather Star är ett premium lädervårdsmedel med en naturlig halvglansig finish. För att vitalisera och bevara mjukt läder, mocka och perforerat läder på fordonssäten, soffor, etc. Leather Star är lätt att använda och ger en behaglig doft, en färg som intensifierar utseende och en smidig, mjuk känsla, utan att orsaka oönskad halka. Användningen av förstklassiga aktiva ingredienser från kosmetika gör lädret spänt och ger långvarigt skydd mot smuts och blir ej sprött.

  Användningsområden
  Slät läder, mocka och perforerat lädermaterial i motorfordon, möbler etc.

  Rekommendationer för användning
  Ta först bort smuts med passande rengöringsmedel (t.ex. Pol Star), torka sedan med fuktig trasa och efter det låt torka. Skaka Leather Star före användning, applicera jämnt och brett på läderytorna med en svamp eller mjuk mikrofiberduk och låt torka. Ta bort eventuellt överskott med en mjuk trasa.

  Volym: 1 liter

  ... Läs mer
 • Koch-Chemie Protect Leather Care är en premiumemulsion för skötsel av alla typer av läder. Skapar ett uppfriskande, elegant resultat och intensifierar den ojämförliga lukten av läder. Ger alla typer av läder nödvändig omsorg och en behagligt mjuk känsla.

  Rekommendationer för användning
  Om lädret är mycket smutsigt, rengör det först med ett lämpligt rengöringsmedel och låt det sedan torka. Skaka flaskan väl före användning och applicera ett tunt, jämnt lager med en mjuk trasa eller svamp. Lämna för att verka och torka av vid behov.

  Volym: 500 ml

  ... Läs mer
 • Skumrengöring för läder. Charme Detergent innehåller naturliga ämnen som attackerar den mest ingrodda smuts och tvättar bort fläckar på alla typer av läderytor. Den neutrala formulan gör att den passar att användas på både nya läderinredningar, för att hålla den i trim, men även på äldre och rejält nedsmutsade ytor. 

  Hur man använder Charme Detergent. 

  Applicera på ytan som ska rengöras, se till att hela ytan täcks av ett jämnt lager. Gnugga i cirkelrörelser innan skummet blir till vätska, detta gör att porerna blir rengjorda och att smutsen kommer upp till ytan. Torka av med en torr trasa eller duk.

  ... Läs mer
 • Charme Hydrating är en extremt lättarbetad konservering/återfuktare för skinnytor. Den innehåller naturliga organiska ämnen som skyddar och konserverar. Den höga koncentrationen av återfuktare hjälper lädret att behålla sin elasticitet och förhindrar uppkomsten av uttorkning och sprickbildning. 

  Gör så här: Spraya produkten i ett jämt lager på ytan. Låt verka några minuter. Torka bort överflödet med en torr duk. För att behålla lädrets vitalitet, upprepa behandlingen 3-4 gånger per år. På bilar som används i extremt heta klimat bör behandlingen göras oftare, likadant med bilar med cabriolet för ett bättre UV-skydd.

  ... Läs mer
 • Återfettande creme för åldrad och spruckna läderytor. 

  Charme Nutrient är ett kraftfullt läderskydd som återskapar ton, färg och vitalitet åt slitna och uttorkade läderytor, även spruckna. Den aktiva anti-föråldrings ingrediensen gör att lädret behåller sin elasticitet, förebygger matthet och så att färgen behålls. Charme Nutrient är en god investering till din bils läder, då dagligt bruk av bilen gör att lädret utsätts för slitage. 

  Hur man använder Charme Nutrient. Rengör först ytan med produkten enligt anvisningarna. Applicera sedan Charme Nutrient i små cirkelrörelser, åt samma håll, utan att trycka hårt. Låt produkten absorbera och verka i 20 min. Torka sedan av ev överskott med en torr duk. Om behov finnes, upprepa proceduren. Behandlingen bör upprepas oftare under sommarmånaderna på bilar med cabriolet, då extra skydd för UVA behövs. Vid ytor som är extremt skadade av solljus etc. ska man låta produkten sitta över natt och applicera extra mycket på de mest utsatta delarna.

  ... Läs mer
 • Billäder är lite som vår hud. Det behöver näring, skydd och bli återfuktad regelbundet, för att förhindra tidigt åldrande. Produkten har en effektiv formula som rengör, vårdar och skyddar läderytorna till att behålla sin mjukhet, färg och sitt ursprungliga utseende intakt. Dessutom förhindrar produkten bildandet av veck och sprickor. Leather Care 3 IN 1 är en blandning av rengöringsmedel, oljor baserade på Aloe Vera och naturliga vaxer som garanterar djup, men delikat rengöring av ytorna. Bevarar och återupplivar lädersäten och detaljer i bilen över tid och dessutom efterlämnar produkten en trevlig doft. 

  Bruksanvisning: spraya Leather Care 3 IN 1 jämnt på en svamp och massera delen som ska behandlas med hjälp av cirkulära rörelser, utan att det torkar in på ytan. Ta sedan bort den upplösta smutsen med en mikrofiber trasa eller fuktigt, syntetiskt läder.

  ... Läs mer
 • Meguiars Gold Class Leather Cleaner är en skonsam rengöring av läder och vinyl. Överlägsen rengöring för all slags skinn och läder, även mycket effektiv på vinyl. Avlägsnar säkert smuts och fläckar och återskapar en nykänsla.

  Volym: 473 ml

  ... Läs mer
 • Meguiars Gold Class Leather Conditioner är en conditioner för alla lädertyper, även perforerat. Återskapar och ger en mjuk naturlig yta. Kombinationen med Aloe Vera och fuktgivande oljor ger en rikt konditionerad mjuk yta. UV-skydd hjälper mot föråldrande och uttorkning.

  Volym: 473 ml

  ... Läs mer
 • Meguiars Gold Class Rich Leather Cleaner & Conditioner - rengöring och behandling i samma flaska!
  Komplett läderbehandling som rengör, återställer och skyddar i ett enda enkelt steg både för bilen och hemmet. Unik premiumformula som varken är kladdig eller glansig. Den lämnar inte heller några vita rester och kan därför användas på perforerat läder och över sömmar.

  Volym: 414 ml

  ... Läs mer
 • Meguiars Ultimate Leather Balm - ett exklusivt läderbalsam som rengör och skyddar i ett enkelt steg för ultimat lädervård. Vår bästa läderrengöring innehållande kokos och jojobaolja gör att lädret får ett föryngrat utseende och lämnar efter sig en väldoftande och mjuk känsla. UV-skydd mot skadliga UV-strålar hjälper mot föråldrande och uttorkning av lädret.

  Innehåll: 160 g

  ... Läs mer
 • Det är inte lätt att hitta rätt medel för läderklädseln i bilen. Ibland blir det för glansigt, för halt, eller helt enkelt så luktar det för mycket parfym och kemi. Här har SONAX hittat precis rätt. Rengör på djupet och ger ytan som man bara hittar på fabriksnytt läder. Doft av nytt läder! Nybilskänsla!

  ... Läs mer
FILTER

Aktiva filter

Inga aktiva filter
< <