Visa ikon

Tillbehör

Visar 20 av 26
 • CG WIPE OUT SURFACE PREP 473ML KONTROLLSPRAY

  ... Läs mer
 • Engångs appliceringssvampar i 12-pack, lämpliga för applicering av till exempel lackskydd.

  Storlek per svamp: 7x4 cm

  ... Läs mer
 • 12-pack engångssvampar lämpliga för applicering av t.ex. lackskydd. Används med fördel tillsammans med en Engångsduk För Applicering. Storlek: 10 x 5 cm

  ... Läs mer
 • Förlängningar för roterande polermaskiner för att underlätta arbetet i smala och svåråtkomliga områden som exteriör speglar, spoilers, stötfångare, etc. 

  Innehåller tre M14 anodiserade aluminium förlängningar i 50 mm, 80 mm, 120 mm och en M14 adapter för batteriskruvdragare

  ... Läs mer
 • WASHER För tvättning av polerrondell och lammullstrissa med hjälp av roterande polermaskin. Ett specialdesignat lock med två luckor säkerställer att inget vatten kommer upp vid tvätt och gör det enkelt att sätta i och ta ur rondellenen ur hinken.

  Fyll hink med varmt vatten till ca 5-10 cm under rengöringsplattan och tillsätt t ex såpa (för svampar).

  ... Läs mer
 • Originalkabel för Rupes polermaskiner.

  Längd: 9 meter

  ... Läs mer
 • Koch-Chemie CLS är gjord för att användas i samband med en claybar/lera. Genom att spraya denna på lacken så lubricerar du leran, detta minimerar reporna som orsakas när man använder med lera. Cls lämnar ingen film efter sig och innehåller en speciell formula som gör att leran inte löser upp sig, detta ger den längre livslängd.

  Volym: 500 ml

  Mild, low-residue lubricant free of coating defcts. Effective for use with clay bars or pads. The excellent lubricity minimises surface scratching during cleaning. Unlike other lubricants it does not leave behind any film. Residue is easy to wipe away with a microfibre cloth. Due to the specialised formula the clay bars or pads do not dissolve and last considerably longer.

  ... Läs mer
 • En mild lera från Koch-Chemie för borttagning av hårt sittande smuts på lacken. Leran tar bort kontaminering som flygrost, insekter, träsav, överspray, kalkfläckar med mera. Denna lera är lite snällare på lacken då den är lite mjukare än deras röda variant.

  Funkar även på glas och andra släta ytor.

  Vikt: 200 gram

  ... Läs mer
 • En aggressiv lera från Koch-Chemie för borttagning av hårt sittande smuts på lacken. Leran tar bort kontaminering som flygrost, insekter, träsav, överspray, kalkfläckar med mera. Denna lera är lite mer aggressiv på lacken då den är lite hårdare än deras blåa variant.

  Funkar även på glas och andra släta ytor.

  Vikt: 200 gram

  ... Läs mer
 • #VÉRITAS är en prepareringsvätska att använda innan applicering av försegling, den djuprengör och avfettar ytan innan nanobehandling. Den avlägsnar smörjoljorna från polermedel (båda n-paraffinbaserade och nya generationens syntetiska oljor) polish & vax och avslöjar eventuella imperfektioner utan att matta lacken. Många liknande produkter på marknaden har hög flyktighet vilket bidrar till att de inte hinner att arbeta tillräckligt länge för att avlägsna oljorna. #VÉRITAS är (olikt IPA som dunstar väldigt kvickt och därmed inte rengör tillräckligt djupt) framtagen för att kunna användas även under de varma tiderna på året. IPA är det som vanligen används vid kontroll under poleringsprocessen för att kontrollera polerrosor och som preparering innan applicering av lackskydd - men har även nackdelen att attrahera damm och partiklar. Tack och lov så gör #VÉRITAS hela jobbet korrekt - avlägsnar oljorna fullt ut och gör ytan antistatisk. Genom att använda denna produkt får du ett bättre slutresultat där lackskyddets molekyler vidhäftar optimalt och därmed ger ett bättre och längre skydd. Men #VÉRITAS är mycket mer än så. Skulle man upptäcka eventuella flammigheter några timmar efter applicering av keramiskt lackskydd (på grund av att man inte varit tillräckligt noggrann vid avtorkningen) så kan man avlägsna överskottet med en indränkt microduk. Tack vare sin speciella formula så kan den även användas på ett innovativt sätt att kontrollera skicket på keramiskt behandlade ytor vid tvättning av fordonet. Faktum är att många schampon efterlämnar mikroskopiska partiklar från tensiderna som kan försämra lackskyddets egenskaper, och då kan man felaktigt tro att skyddet är borta. Tack vare #VéRITAS är detta problem löst.

  ... Läs mer
 • Meguiars Quik Clay Kit - det bästa du kan ge din lack innan polering!
  Trädsav, lackdamm och industriutsläpp är några exempel på föroreningar som kan fastna på din lack och som inte går bort genom att tvätta. Meguiar's Quik Clay Starter Kit kommer säkert och effektivt att avlägsna dessa och ge en yta som är helt ren med en nästan vaxad ytkänsla. Detta gör polering och vaxning lättare med en klart djupare glans och bättre hållbarhet som resultat.

  Innehåll: 
  473 ml Quick Detailer
  50 g ClayBar (Lera)

  ... Läs mer
 • Meguiars Soft Foam Applicator Pads - appliceringskudde, perfekt för till exempel lackskydd.

  Dessa kuddar är ultramjuka med en tät cellstruktur som passar utmärkt för en jämn och säker applicering av olika produkter på olika ytor. Kan tvättas i maskin. 

  ... Läs mer
 • Menzerna Top Inspection är en produkt som utvecklats för att rengöra nyligen polerade ytor, och säkerställa resultatet.
  Tar bort polerrester, fingeravtryck och liknande från lacken.
  Silikonfri, vattenbaserad och irriterar inte huden.
  Spraya i duk eller direkt på lacken och torka sedan torrt med en mjuk mf duk, och inspektera om resultatet är bra nog för att lägga vax eller lackskydd.
  Även bra om du fått polermedel på gummilister etc.

  ... Läs mer
 • En högklassig förlängare som passar Nano maskinen HR81M/HR81ML.

  Perfekt för att komma åt utrymmen där maskinen inte får plats.

  ... Läs mer
 • Ett verktyg från Rupes som snabbt och enkelt rengör polerrondeller och trissor.
  Med ett bekvämt grepp i gummi som även underlättar att avlägsna polerrondellen från maskinen.

  ... Läs mer
 • Häng upp din polermaskin snyggt och säkert.
  Passar flera olika storlekar på polermaskiner, smidig krok finns för att hänga upp kabeln.

  ... Läs mer
 • Tar effektivt bort noppor som känns som sandpapper i lacken.
  En avancerad polyester microfiberduk där den ena sidan är polymert butylgummi och kalciumkarbonat. Enklare och snabbare än en claybar och rensar nästan lika djupt.

  ... Läs mer
 • Tar effektivt bort noppor som känns som sandpapper i lacken.
  En avancerad polyester microfiberduk där den ena sidan är polymert butylgummi och kalciumkarbonat. Enklare och snabbare än en claybar och rensar nästan lika djupt.

  ... Läs mer
 • SONAX PROFILINE PAINT PREPARE tar bort den feta ytan efter polering. Optimal som en primer före lackförsegling. Tar bort alla rester av polermedel vax, olja och silikon. Sprayas på efter polering, synligör ev polerfel och hologram. 400ml

  ... Läs mer
 • Lys-pennan är ett perfekt hjälpmedlet för att kontrollera hologram och smårepor i lacken.

  ... Läs mer
FILTER

Aktiva filter

Inga aktiva filter
< <