Visa ikon

Kemblandare

Visar 5 av 5
 • Manuell kemblandare för montering på vägg. Ingen pump behövs då den drivs av trycket från vattenledningen. Ansluts till vattenmatning samt till kem från fat eller dunk. Manövreras enkelt med tryckknapp som automatiskt stänger flödet när knappen släpps. 

  Levereras med slangar samt sats med 13 st blandningsmunstycken. 

  OBS! Avsedd för påfyllning av färdig blandning i påfyllningskärl, fungerar ej att ansluta till fasta system. 

  ... Läs mer
 • Kemblandare för montering på ett plastfat eller på vägg. Blandaren ansluts till vattenmatningen och manövreras med en kulventil. Önskad inblandning av kem regleras stegvis genom att byta mellan olika stora munstycken.

  Sats med 13 olika munstycken ingår. 

  ... Läs mer
 • Helautomatisk kemblandare avsedd för mikroemulsioner och alkaliska avfettningsmedel. Suger automatiskt koncentrerat rengöringsmedel från fat eller dunk. Önskad inblandning av kem regleras stegvis genom att byta mellan olika stora munstycken. 

  Levereras med pvc-tank på 14 liter och sats med 13 st munstycken. 

  ... Läs mer
 • 16 955,00 SEK

  Helautomatisk blandningsstation i rostfritt stål, avsedd för mikroemulsioner och alkaliska avfettningar. Kemblandaren har en magnetisk nivåvakt som automatisk blandar till rätt koncentratioin och fyller upp behållaren. Komplett lösning med blandare och pump, klar att montera på vägg och ansluta vatten och tryckluft. Blandningsförhållandet justeras genom att byta till annan storlek på munstycket, komplett sats medföljer. 

  Levereras med tryckluftsdriven membranpump med teflonmembran, kemblandare Hydrominder samt reduceringsventil med filter och vattenavskiljare. 

  Tillverkas på beställning, leveranstid ungefär en vecka. 

  Volym färdigblandad produkt: 9,5 liter
  Tryckförhållande pump: 1:1
  Flöde: max 17,4 l/min
  Luftförbrukning: 225 l/min
  Tryck: max 7 bar
  Mått LxBxH: 520x200x640 mm

  ... Läs mer
 • 13 st munstycken för kemblandare Frejmix, Hydrominder och Hydromaster. Blandningsförhållande enligt tabell nedan. 

  ... Läs mer
FILTER

Aktiva filter

Inga aktiva filter
< <