Visa ikon

Maskiner

Visar 19 av 19
 • ... Läs mer
 • Liten, lätt och smidig vinkelslip med sprängskydd och sidohandtag.

  ... Läs mer
 • Kärcher KM 70/20 C är en manuell sopmaskin där huvudsopvalsen drivs via båda hjulen så att maskinen är lika effektiv i vänster- som högersväng och dessutom lätt att kontrollera vid körning rakt fram. Vattenresistent universalborste för alla slags ytor både inomhus och utomhus. Fleecefilter, robust konstruktion, enkel justering av huvudborsten och infällbar sidoborste. Mycket bra ergonomiska egenskaper med tre möjliga inställningar på handtaget som är vikbart för platsbesparande parkering. Ett tvättbart dammfilter i fleece rengör utloppsluften och förhindrar dammutveckling under sopningen. 

  Arbetsbredd: 480 mm
  Arbetsbredd med sidoborste: 700 mm
  Behållarkapacitet: 20 liter
  Vikt: 22 kg

  ... Läs mer
 • SG 4/4 är en kompakt och robust ångtvätt med enastående kraft och certifierad desinficering*. Optimal rengöringseffekt uppnås tack vare ett ångtryck på 4 bar.
  Kontinuerlig steglös reglering av ångvolym samt VapoHydro-funktion (kontinuerlig reglering av ångmättnad) innebär att maskinen kan anpassas perfekt till alla typer av rengöring. Systemet med två tankar kan fyllas på när som helst och garanterar en snabb uppvärmningstid och avbrottsfri drift.
  Temperaturindikatorn bidrar också till ett optimalt rengöringsresultat. Maskinen är extremt mångsidig och rengör utan användning av kemikalier.

  Det omfattande utrustningspaketet innehåller två golvmunstycken (för slipande samt hygienisk rengöring), integrerat förvaringsutrymme för tillbehör, integrerad sladdkrok och infällbart för utrymmessnål förvaring. (*Enligt prEN 16615, PVC-golv, maskin: SG 4/4 (golvmunstycke med spjälor, 30 cm/sek, max. ångtryck, min. VapoHydro), testbakterie: Enterococcus hirae ATCC 10541)

  ... Läs mer
 • 61 602,00 SEK 61 582,00 SEK

  SGV 8/5 är en ångtvätt med sugfunktion och självrengöring där du också har möjlighet att lägga på rengöringsmedel. Kommer med automatisk självrengöring och möjlighet att spola inuti maskinen efter hand, på så sätt undviks bildande av bakterier efter avslutat arbete. Ångan från golvmunstycket är under kontinuerligt högt tryck på 8 bar och ger en effektiv och hygienisk rengöring. SGV 8/5 är användarvänlig tack vare LED-displayen och de ergonomiska handverktygen för att styra ång- och sugfunktionerna. 

  Sugfunktionen kan stängas av och sättas på efter önskemål och ångnivån regleras via kontrollen på handtaget. Vattenbehållaren (5 liter) med rent vatten kan tas bort under användning och fyllas på utan att behöva flytta maskinen från användningsområdet. En signallampa på kontrollpanelen indikerar i god tid om vattennivån är låg. Eco!efficiency-läget gör maskinen både energisnål och tyst. Lätttillgänglig och smutsskyddad förvaring av tillbehör.

  Inkluderade tillbehör:

  Behållare, material, plast
  Golvmunstycke
  2 x ångrör
  Ångsugslang med ångflödesreglering på handtag
  Kåpa i rostfritt stål
  Handmunstycke

  Kärcher SGV 8/5 är en beställningsvara, kontakta oss för mer information och offert!

  ... Läs mer
 • Skumhämmare för användning i våtdammsugare och textiltvättar. 

  Väldigt dryg, räcker oftast med någon droppe för att hämma skummet.

  Funkar även för andra användningsområden där skum behöver reduceras.

  ... Läs mer
 • Master Blaster är en mobil torkmaskin som snabbt blåser ditt tvättade objekt torrt, utan risk för repbilden som trasor kan ge. Tillverkad i tåligt stål. Dubbla motorer med ett peakvärde på 4 hk styck. Blåser ut filtrerad luft, där du kan välja mellan flera lufthastigheter, på upp till 16 grader över rumstemperatur. Har svivlande hjul fram och fasta hjul bak. Levereras med väggfäste för maskin och slang, fem olika tillbehör samt nio meter slang.

  Max luftflöde: 11 300 l/min
  Kabellängd: 3,6 m
  Slanglängd: 9 m
  Slangdimension: 38 mm
  Dimension: 220x80x110 mm
  Vikt: 7,7 kg

  ... Läs mer
 • Perfekt för att blåsa bort vattensamlingar från lister, backspeglar och andra ställen som är svåra att komma åt med vanliga torkmetoder – till exempel motorcyklarnas alla vinklar och vrår. Den filtrerade, rena luften, som har en temperatur som överstiger rumstemperaturen med 16 grader, garanterar ett snabbt arbete. 

  Levereras med två olika munstycken.

  ... Läs mer
 • Lätt och kraftfull MIG/pinnsvets, med mycket goda svetsegenskaper tack vare IGBT-teknologi och steglös inställning av svetsvärden. 

  MIG-brännare med tre meter slangpaket ingår.

  Tekniska data
  Strömområde MIG 30-200 A 
  Strömområde MMA 20-170 A 
  Intermittens 40% vid 200 A 
  Nätspänning 230 V, 16 A 
  Mått 570x270x355 mm
  Vikt 17 kg

  ... Läs mer
 • Ingersoll Rand 2135QXPA är en lätt, tyst och stark mutterdragare med 1/2" hylsfäste. Slagverk med dubbelhammarsystem och hus i kompositmaterial. Slagverktyget Impactool i 2135QXPA-serien från Ingersoll Rand, har baserats på den hårt arbetande och respekterade 2135QTiMAX. Resultatet är en lätt, tyst och stark mutterdragare som är snäll mot plånboken och tillhandahåller en otrolig prestanda och styrka. 2135QXPA är just den finstämda och välutformade mutterdragare som du behöver för att tackla de tuffaste jobben.

  Tekniska data
  Åtdragningsmoment 949 Nm
  Lossningsmoment 1057/1490 Nm
  Hylsfäste 1/2"
  Bultkapacitet M14
  Slag 1250 slag/minut
  Luftförbrukning genomsnittlig 142 l/min
  Luftförbrukning max 651 l/min
  Ljudtryck 90,7 dB
  Ljudeffekt 101,7 dB
  Vibration 13,3 m/s2 / 4,6 K
  Vikt 1 kg

  ... Läs mer
 • Ozonaggregat Airclean 3500 är lämplig för rök/luktsanering av fordon, husvagnar, bostäder och industrilokaler, luktborttagning vid sanering efter brand- och vattenskador samt vid sophantering med mera.

  Så här arbetar ett ozonaggregat:
  Ozon är en specialform av syre, så kallat aktivt syre, och produceras i en ozongenerator genom elektrisk urladdning. Ozonet verkar genom att oxidera organiska ämnen och rök, samt oxiderar på ett effektivt sätt bort främmande luktämnen samt bakterier och virus. I de allra flesta fall blir slutprodukterna enbart koldioxid och vatten.

  OBS! Ozonaggregat ska användas med försiktighet och ej under längre tid i miljöer där människor vistas t ex hem eller kontor. Kort exponering är ofarlig som t ex i soprum eller liknande.

  Ozonaggregatet är tillverkat i pulverlackerad plåt med fällbart handtag och inbyggda kylflänsar för att minska värmen på ozonplattan. 
  Driftstid på ca 6500 timmar med 2 timmars timer.

  ... Läs mer
 • Ozonaggregat Airclean 5000 genererar ozon utan förbrukningskemikalier. Den dödar mögel och bakterier, neutraliserar odör och är lämplig för rök/luktsanering av fordon, husvagnar, bostäder och industrilokaler. Även luktborttagning vid sanering efter brand- och vattenskador samt vid sophantering med mera. Ett ozonaggregat för de större ytorna eller lokaler med kraftigt ingrodd doft. 

  Ozonproduktionen har två lägen, 5000 mg/h eller 10000 mg/h.

  Så här arbetar ett ozonaggregat:
  Ozon är en specialform av syre, så kallat aktivt syre, och produceras i en ozongenerator genom elektrisk urladdning. Ozonet verkar genom att oxidera organiska ämnen och rök, samt oxiderar på ett effektivt sätt bort främmande luktämnen samt bakterier och virus. I de allra flesta fall blir slutprodukterna enbart koldioxid och vatten.

  OBS! Ozonaggregat ska användas med försiktighet och ej under längre tid i miljöer där människor vistas t ex hem eller kontor. Kort exponering är ofarlig som t ex i soprum eller liknande.

  Ozonaggregatet är tillverkat i pulverlackerad plåt med fällbart handtag och inbyggda kylflänsar för att minska värmen på ozonplattan. 
  Driftstid på ca 6000 timmar med 2 timmars timer.

  ... Läs mer
 • Airmaster BlueLine Wood's 100 är ett högeffektivt litet bärbart luktsaneringsaggregat som snabbt och effektivt eliminerar (tar bort) olika lukter från exempelvis nikotin, röklukt, fukt, mögel och husdjur. Den lämpar sig för effektiv luktborttagning, luktsanering, i källare, sommarstugor, hygienutrymmen, soprum och andra ställen där otrevliga lukter kan uppstå. Airmaster Wood's 100 används även för profesionell luktsanering i bostäder, kök, hotellrum, hygienutrymmen, båtar och bilar. Produkterna lämpar sig för luktborttagning i restauranger, kök, soprum och hygienutrymmen samt till rök-, luktsanering av bilar, hotellrum och bostäder.

  Apparaterna finns i olika storlekar. De största är speciellt framtagna för industriell användning efter brand- och vattenskador.

  Airmaster Wood's 100 drivs med 12 Volt och kan därmed även användas på platser där man inte har 230 Volt tillgängligt.

  • Liten lätthanterlig enhet med bärhandtag
  • Högeffektiv omvandling till ozon
  • Lackat rostfritt stål
  • Kan enkelt väggmonteras
  • Låg energikonsumtion
  • Svensktillverkad

  ... Läs mer
 • Airmaster Wood's 500 Digital är ett högeffektivt bärbart luktsaneringsaggregat som snabbt och effektivt eliminerar (tar bort) olika lukter från tex. nikotin, röklukt, fukt, mögel och husdjur.

  Aggregatet kan användas både som bärbart aggregat, för rök- och luktsanering i bostäder, kök, hotellrum, hygienutrymmen och bilar. Fast installerat kan aggregatet användas med slangkoppling för sanering i soputrymmen, klimatanläggning, ventilation, vattenrening med mera. Digitalt styrd med timer och ställbar ozonproduktion.

  • Lätthanterlig enhet med bärhandtag
  • Högeffektiv omvandling till ozon
  • Lackat rostfritt stål
  • Kan enkelt väggmonteras
  • Låg energikonsumtion
  • Svensktillverkad

  ... Läs mer
 • Q-mag, flexibel special slipmaskin med magnet teknologi. För t.ex. punktslipning, kantslipning och slipning av dammnoppor. Unik magnet lösning för fastsättning av olika stödplattor. 3 kantig eller rund stödplatta beroende på arbetstyp.
  Ibrid teknologi för batteri eller nätdrift.

  ... Läs mer
  • Enhandsmaskin med bra ergonomi
  • Gedigen konstruktion
  • Lättåtkomlig varvtalsregulator
  • Generösa dammkanaler i stödplatta och svivel
  • Strukturerat gummi för stabilt grepp
  • Svivlande 25 mm sugslangsanslutning
  ... Läs mer
  • Långhals för svåråtkomliga ställen
  • Reversibel för att kunna rikta gnistsprutet
  • Spindellåsning för snabbt byte av skiva
  • Handtaget isolerar mot kyla
  • Bakutblås
  ... Läs mer
 • Helautomatiskt avbländbar svetshjälm med solceller och ställbart DIN-tal.

  ... Läs mer
  • Strömområde 20-160 amp
  • Intermittens 60% vid 160 amp
  • Svetsar 3,2 kontinuerligt
  • 280x110x160 mm
  • Nätspänning 1 x 220 V (±15%)
  • IP21S
  • Vikt 3,8 kg
  • Inkl. svetskabelset
  ... Läs mer
< <