Visa ikon

Städmaskiner

Visar 20 av 28
 • Fogmunstycke för Kärchers textilvårdsmaskiner i Puzzi-serien. Med detta munstycke gör du enkelt rent på svåråtkomliga ställen i bilar, möbler med mera. 

  Framförallt är det mycket effektivt för punktrengöring på hårt utsatta ytor, som till exempel längst upp på ryggstöden i bussar och tåg där passagerarna går och håller i sig. Slå på både kempumpen och sugfunktionen samtidigt och arbeta med fogmunstycket tills ytan är ren. 

  ... Läs mer
 • Rejäl och kraftfull industridammsugare med dubbla sugturbiner på 2x1000W med bypasskylning. Lämplig för både vått och torrt. Levereras med sugslang, sugrör, golv- och fogmunstycke, möbelmunstycke samt torrfilter.

  Effekt: 2000 W
  Behållarvolym: 56 liter
  Elanslutning: 230 V
  Sugeffekt: 1900 mm vattenpelare
  Ljudnivå: 65 dB(A)
  Vikt: 20 kg

  ... Läs mer
 • Ronda 350 är en kompakt och mycket robust våtsug med sugturbin på 1200W med bypasskylning samt evakueringspump för kontinuerlig utpumpning av uppsugen vätska.
  Kraftig skyddande metallram och rejäla hjul gör den mycket transportabel. Lämplig för krävande uppgifter som uppsugning av betongslam, sanering vid översvämningar med mera.
  Levereras med sugslang, sugrör, golvmunstycke och tvättbart polyesterfilter.

  Effekt: 1200 W
  Behållarvolym: 30 liter
  Elanslutning: 230 V
  Ljudnivå: 70 dB(A)
  Vikt: 35 kg

  ... Läs mer
 • Rejäl, kraftfull och tystgående industridammsugare med dubbla sugturbiner på 2x1200W med bypasskylning. Lämplig för både vått och torrt. Levereras med sugslang, sugrör, golv- och fogmunstycke, borste och möbelmunstycke samt kombifilter vått/torrt.
  Behållare på 70 liter i slagtåligt material, med kraftigt körstativ och rejäla hjul.

  Effekt: 2400 W
  Behållarvolym: 70 liter
  Elanslutning: 230 V
  Sugeffekt: 2450 mm vattenpelare
  Ljudnivå: 70 dB(A)
  Vikt: 20 kg

  ... Läs mer
 • Med sin innovativa fönstertvätt har Kärcher revolutionerat fönsterputsningen. Kärchers batteridrivna fönstertvätt gör fönsterputsningen enklare och sparar åtskilligt med tid och kraft. Den elektriska sugfunktionen gör att du slipper dropp och irriterande ränder. Sprayflaska och torkduk i en smart kombination tillsammans med fönstertvättens sugfunktion ger effektiv rengöring och skinande rena fönster – utan ränder och spill. Kärchers praktiska och ergonomiska batteridrivna fönstertvätt gör fönsterputsningen dessutom mycket hygienisk, eftersom du aldrig behöver vidröra smutsvattnet. Tack vare det medföljande smala sugmunstycket kan även små eller svåråtkomliga ytor, som exempelvis fönster med små glasrutor eller vitrinskåp, tvättas utan ansträngning. Rengöringsmöjligheterna är ändlösa. Rengör ytorna med Kärchers fönstertvättmedel (RM 500 Art: 62958810 eller 62960590). Fönstertvätten får ej användas med skummande rengöringsmedel då detta påverkar fönstertvättens konstruktion.

  ... Läs mer
 • Hantverkare kommer verkligen att uppskatta detta lilla kraftpaket. Vår grovdammsugare för vått och torrt NT 22/1 Ap Te är försedd med strömuttag med automatisk startfunktion för elverktyg, är mycket lätt och därmed alltid smidig att transportera, och den imponerar vid lätt och måttligt rengöringsarbete med sin starka sugeffekt. Oavsett om det handlar om damm, grov smuts eller vätskor: Tack vare det semi-automatiska filterrengöringssystemet och det fuktbeständiga PES-patronfiltret utför den arbetet på ett pålitligt och grundligt sätt. Här möjliggör sugslangsanslutningen, som är integrerad direkt i enhetens huvud, maximalt utnyttjande av behållarens kapacitet. Detta innebär att lättanvända och mångsidiga NT 22/1 Ap Te är den perfekta följeslagaren vid installations- och renoveringsarbeten, fastighetsrengöring och andra former av kommersiellt bruk.

  ... Läs mer
 • Två suveräna funktioner hos den här kompakta grovdammsugaren för vått och torrt – NT 30/1 Ap Te L – är det effektiva semi-automatiska filterrengöringssystemet och eluttaget med automatisk startfunktion för elverktyg. Dammsugarens utmärkta sugeffekt gör att den passar för flera användningsområden både utomhus och inomhus; antingen det handlar om att få bort damm, sand eller vatten – till exempel när man rengör bilen invändigt eller dammsuger en maskin. Även mindre mängder av fint damm kan lätt sugas upp, utan filterpåse. Alla grundinställningar för den här lättanvända maskinen görs via strömbrytaren och det finns flera smarta förvaringsalternativ för de nya tillbehören. Dammsugarens platta ovansida gör det möjligt att placera en verktygslåda där, och även spänna fast den.

  ... Läs mer
 • För snabb, effektiv rengöring av maskiner, fordon, verkstäder och byggarbetsplatser: Kärchers NT 30/1 Tact grovdammsugare för vått och torrt är en universalmaskin för professionell användning i olika branscher. Den kompakta universaldammsugaren är utrustat med det imponerande filterrengöringssystemet Tact och ett fuktbeständigt planfilter (PES) för dammfri uppsamling av stora mängder fint damm under långa arbetspass. Smuts och vätskor samlas enkelt upp i en kraftig 30-litersbehållare, utrustad med skyddslista och kraftiga länkhjul i metall. Enkel hantering och drift via maskinens nya, centralt placerade reglage gör arbetet mycket smidigare. Maskinen levereras komplett med nyutvecklade, kraftigt förbättrade tillbehör som bekvämt kan förvaras i ett integrerat förvaringsutrymme för sugslang och tillbehör. Gummibeklädda ytor och fästalternativ innebär att verktyg och lådor kan placeras eller fästas på maskinens plana överdel, utan att halka av.

  ... Läs mer
 • NT 611 Eco K våt-/torrdammsugare är en särskilt användarvänlig enhet idealisk för universalanvändning, t.ex. inom brandkåren. Den integrerade smutsvattenpumpen pumpar ut stora mängder vatten ur behållaren för kontinuerlig våtsugning. En mycket praktisk funktion på den här dammsugaren är planfiltret (tillval) som ger en rad viktiga fördelar: * Användaren kan växla mellan våt och torr upptagning utan avbrott eftersom filtret alltid befinner sig ovanför vätskenivån. * Snabb och enkel åtkomst till filtret eftersom det inte är nödvändigt att först avlägsna motorhuvudet. * Planfiltret (tillval) ökar behållarens användarkapacitet eftersom det inte är riktat nedåt. Den elektroniska nivåindikatorn stänger automatiskt av fläktmotorn när maximal vätskenivå har uppnåtts. Enheten har två stora hjul bak och två länkhjul fram för att ge hög stabilitet och god manövreringsförmåga. Den är också tillräckligt lätt för att utan svårighet kunna bäras. En stor strömbrytare samt hållare för förvaring av elkabeln och tillbehör på enheten ger ökad bekvämlighet för användaren. NT 611 ECO K passar ej för bagerier.

  ... Läs mer
 • Kärcher NT 65/2 är en högpresterande dammsugare för vått och torrt med ApClean system för konstant hög sugeffekt för oavbruten användning. Den har ett kompakt turbinhus med integrerat filterskydd för enkel borttagning av planfiltret. Filtret rengörs effektivt med det automatiska ApClean filterrengöringssystemet. Detta garanterar konstant hög sugeffekt, oavbruten användning och lång livslängd. NT 65/2 levereras med en elektronisk nivåkontroll för dammsugning av vätskor för att förhindra överfyllning i behållaren.

  ... Läs mer
 • Kärcher Puzzi 10/1 som levereras med både möbelmunstycke och golvmunstycke är särskilt lämpad för hygienisk och effektiv rengöring av små till medelstora ytor. För grundlig rengöring ända in i fibrerna: för heltäckningsmattor, möbler, klädseln i alla typer av fordon. Med ett tryck på 1 bar ger Puzzi en djuprengöring av textila ytor och ger ett imponerande resultat, speciellt vid rengöring av mattor. 

  Textilvårdsmaskinen är utrustad med en integrerad kabelkrok och en hållare för handmunstycket. Underhållsvänlig konstruktion. 

  ... Läs mer
 • Kraftfull och kompakt textilvårdsmaskin för rengöring av möbler och mindre heltäckningsmattor. Bästa torkresultat av alla jämförbara produkter på marknaden. Detta gör det möjligt att beträda mattorna igen klart mycket snabbare. Elkabeln kan förvaras på utfällbar krok. Förvaringsmöjlighet för handmunstycke.

  Låg vikt

  • Puzzi 8/1 C är lätt att transportera, väger bara 9,8 kg, idealisk för tillfällig rengöring och lämnar mattorna torra på bara några minuter.
  • Lätt att transportera, även i trappor.
  • Integrerat bärhandtag för transport med en hand

  Compact design

  • Puzzi 8/1 C är idealisk för rengöring av möbler och fordonsklädslar.
  • Kompakt och platsbesparande design.

  Praktisk hantering och god tillgänglighet

  • Lätt avtagbar smutsvattenbehållare, enkel tömning av smutsvatten och påfyllning av renvattentanken.

  Användarvänlig drift

  • Stor, fotmanövrerad brytare för ergonomisk användning gör det enklare att fokusera på rengöringsuppgiften.
  ... Läs mer
 • SG 4/4 är en kompakt och robust ångtvätt med enastående kraft och certifierad desinficering*. Optimal rengöringseffekt uppnås tack vare ett ångtryck på 4 bar.
  Kontinuerlig steglös reglering av ångvolym samt VapoHydro-funktion (kontinuerlig reglering av ångmättnad) innebär att maskinen kan anpassas perfekt till alla typer av rengöring. Systemet med två tankar kan fyllas på när som helst och garanterar en snabb uppvärmningstid och avbrottsfri drift.
  Temperaturindikatorn bidrar också till ett optimalt rengöringsresultat. Maskinen är extremt mångsidig och rengör utan användning av kemikalier.

  Det omfattande utrustningspaketet innehåller två golvmunstycken (för slipande samt hygienisk rengöring), integrerat förvaringsutrymme för tillbehör, integrerad sladdkrok och infällbart för utrymmessnål förvaring. (*Enligt prEN 16615, PVC-golv, maskin: SG 4/4 (golvmunstycke med spjälor, 30 cm/sek, max. ångtryck, min. VapoHydro), testbakterie: Enterococcus hirae ATCC 10541)

  ... Läs mer
 • 61 602,00 SEK 61 582,00 SEK

  Ångtvätt med sugfunktion, automatisk självrengöring och möjlighet att spola inuti maskinen efter hand, på så vis undviks bildande av bakterier efter avslutat arbete.

  ... Läs mer
 • Skumhämmare för användning i våtdammsugare och textiltvättar. 

  Väldigt dryg, räcker oftast med någon droppe för att hämma skummet.

  Funkar även för andra användningsområden där skum behöver reduceras.

  ... Läs mer
 • Denna kompakta enhet har en effekt på 1 200 W och genererar en högsta sugeffekt på 24,5 kPa (245 mbar). Den manövreras via en fotmanövrerad brytare så att man inte behöver luta sig fram. Det praktiskt formade svängda greppet med steglös justerbar sugeffekt gör arbetet mindre tröttande. Sugslangens längd är ca. 2,0 m. Dammsugaren har goda rullegenskaper tack vare ett chassi utrustat med två fasta länkhjul och två rörliga. En skyddslist runtom säkerställer att den stöttåliga 7-litersbehållaren inte skadar möbler. T 7/1 har en fleecefilterpåse som standard. Denna klarar av upp till tre gånger så mycket damm som vanliga pappersfilter. Ett sexstegs filtersystem säkerställer en mycket god retentionsgrad. Förutom fleecefilterpåsen med sina tre lager, hålls utloppsluften ren via ett motorskyddsfilter, ett utloppsfilter och ett permanent huvudfilter. Huvudfiltret är tillverkat i tvättbar nylon så att maskinen kan användas utan dammsugarpåse.

  ... Läs mer
 • Textilvårdsmunstycke som fräschar upp och tar bort veck från kläder och tyger. Tar effektivt bort odörer. Med integrerad luddborttagare.

  Luddborttagare

  • Enkel borttagning av ludd och hår från textilier

  Jämn ångfördelning över hela textilmunstycket

  • Strykning av textilier
  • Uppfräschning av textilier

  Smal form

  • Lätt att stryka ärmarna
  ... Läs mer
 • Laddare till Kärchers fönstertvättar, passar samtliga modeller i WV-serien.

  ... Läs mer
 • Master Blaster är en mobil torkmaskin som snabbt blåser ditt tvättade objekt torrt, utan risk för repbilden som trasor kan ge. Tillverkad i tåligt stål. Dubbla motorer med ett peakvärde på 4 hk styck. Blåser ut filtrerad luft, där du kan välja mellan flera lufthastigheter, på upp till 16 grader över rumstemperatur. Har svivlande hjul fram och fasta hjul bak. Levereras med väggfäste för maskin och slang, fem olika tillbehör samt nio meter slang.

  Max luftflöde: 11 300 l/min
  Kabellängd: 3,6 m
  Slanglängd: 9 m
  Slangdimension: 38 mm
  Dimension: 220x80x110 mm
  Vikt: 7,7 kg

  ... Läs mer
 • Perfekt för att blåsa bort vattensamlingar från lister, backspeglar och andra ställen som är svåra att komma åt med vanliga torkmetoder – till exempel motorcyklarnas alla vinklar och vrår. Den filtrerade, rena luften, som har en temperatur som överstiger rumstemperaturen med 16 grader, garanterar ett snabbt arbete. 

  Levereras med två olika munstycken.

  ... Läs mer
FILTER
< <