Visa ikon

Maskiner

Visar 20 av 46
 • ... Läs mer
 • Kraftig klädseltvätt från Italien, levereras med hydrolytisk slang samt armstödsmunstycke. Kempump med automatisk på/av via magnetventil, kem/vattentank i basen för låg tyngdpunkt med inbyggd antiskumanordning.

  Levereras komplett med slang och munstycke, redo att användas!

  Golvmunstycke och förlängningsrör finns som tillbehör. 

  ... Läs mer
 • Förlängningsrör som passar Elsea Estro-110, används tillsammans med golvmunstycke 475940.

  OBS! Säljs styckvis, två stycken behövs för att få rätt längd/höjd. 

  ... Läs mer
 • 2 000,00 SEK 925,00 SEK

  Golvmunstycke till klädseltvätt Elsea Estro-110. 

  OBS! Behöver kompletteras med två stycken förlängningsrör 475939. 

  ... Läs mer
 • Filterpatron till vissa av Kärchers hobbydammsugare i WD-serien. 

  Kontrollera via sprängskiss eller kontakta oss innan beställning! 

  ... Läs mer
 • Liten, lätt och smidig vinkelslip med sprängskydd och sidohandtag.

  ... Läs mer
 • Fogmunstycke för Kärchers textilvårdsmaskiner i Puzzi-serien. Med detta munstycke gör du enkelt rent på svåråtkomliga ställen i bilar, möbler med mera. 

  Framförallt är det mycket effektivt för punktrengöring på hårt utsatta ytor, som till exempel längst upp på ryggstöden i bussar och tåg där passagerarna går och håller i sig. Slå på både kempumpen och sugfunktionen samtidigt och arbeta med fogmunstycket tills ytan är ren. 

  ... Läs mer
 • Insticksrör för många av Kärchers ångtvättar, avsett att användas med golvmunstycke. 

  Observera att dessa säljs styckvis, men det behövs två för att längden/höjden ska bli rätt. 

  Kontrollera via sprängskiss eller kontakta oss innan beställning!

  ... Läs mer
 • Rejäl och kraftfull industridammsugare med dubbla sugturbiner på 2x1000W med bypasskylning. Lämplig för både vått och torrt. Levereras med sugslang, sugrör, golv- och fogmunstycke, möbelmunstycke samt torrfilter.

  Effekt: 2000 W
  Behållarvolym: 56 liter
  Elanslutning: 230 V
  Sugeffekt: 1900 mm vattenpelare
  Ljudnivå: 65 dB(A)
  Vikt: 20 kg

  ... Läs mer
 • Ronda 350 är en kompakt och mycket robust våtsug med sugturbin på 1200W med bypasskylning samt evakueringspump för kontinuerlig utpumpning av uppsugen vätska.
  Kraftig skyddande metallram och rejäla hjul gör den mycket transportabel. Lämplig för krävande uppgifter som uppsugning av betongslam, sanering vid översvämningar med mera.
  Levereras med sugslang, sugrör, golvmunstycke och tvättbart polyesterfilter.

  Effekt: 1200 W
  Behållarvolym: 30 liter
  Elanslutning: 230 V
  Ljudnivå: 70 dB(A)
  Vikt: 35 kg

  ... Läs mer
 • Rejäl, kraftfull och tystgående industridammsugare med dubbla sugturbiner på 2x1200W med bypasskylning. Lämplig för både vått och torrt. Levereras med sugslang, sugrör, golv- och fogmunstycke, borste och möbelmunstycke samt kombifilter vått/torrt.
  Behållare på 70 liter i slagtåligt material, med kraftigt körstativ och rejäla hjul.

  Effekt: 2400 W
  Behållarvolym: 70 liter
  Elanslutning: 230 V
  Sugeffekt: 2450 mm vattenpelare
  Ljudnivå: 70 dB(A)
  Vikt: 20 kg

  ... Läs mer
 • 10 412,50 SEK 10 000,00 SEK

  2-cylindrig, remdriven kompressor, där remskivan på kompressordelen har fläktvingar för bra kylning. Lågt varvtal. Kompressorn är utrustad med tryckströmbrytare, manometer, säkerhetsventil, reduceringsventil, snabbkoppling och hjul.

  ... Läs mer
 • 18 605,00 SEK 18 291,25 SEK

  2-cylindrig, remdriven kompressor, där remskivan på kompressordelen har fläktvingar för bra kylning. Lågt varvtal. Kompressorn är utrustad med tryckströmbrytare, manometer, säkerhetsventil, reduceringsventil, snabbkoppling och hjul.
  Garanti 3 år mot material och fabrikationsfel.

  ... Läs mer
 • Med sin innovativa fönstertvätt har Kärcher revolutionerat fönsterputsningen. Kärchers batteridrivna fönstertvätt gör fönsterputsningen enklare och sparar åtskilligt med tid och kraft. Den elektriska sugfunktionen gör att du slipper dropp och irriterande ränder. Sprayflaska och torkduk i en smart kombination tillsammans med fönstertvättens sugfunktion ger effektiv rengöring och skinande rena fönster – utan ränder och spill. Kärchers praktiska och ergonomiska batteridrivna fönstertvätt gör fönsterputsningen dessutom mycket hygienisk, eftersom du aldrig behöver vidröra smutsvattnet. Tack vare det medföljande smala sugmunstycket kan även små eller svåråtkomliga ytor, som exempelvis fönster med små glasrutor eller vitrinskåp, tvättas utan ansträngning. Rengöringsmöjligheterna är ändlösa. Rengör ytorna med Kärchers fönstertvättmedel (RM 500 Art: 62958810 eller 62960590). Fönstertvätten får ej användas med skummande rengöringsmedel då detta påverkar fönstertvättens konstruktion.

  ... Läs mer
 • Kärcher KM 70/20 C är en manuell sopmaskin där huvudsopvalsen drivs via båda hjulen så att maskinen är lika effektiv i vänster- som högersväng och dessutom lätt att kontrollera vid körning rakt fram. Vattenresistent universalborste för alla slags ytor både inomhus och utomhus. Fleecefilter, robust konstruktion, enkel justering av huvudborsten och infällbar sidoborste. Mycket bra ergonomiska egenskaper med tre möjliga inställningar på handtaget som är vikbart för platsbesparande parkering. Ett tvättbart dammfilter i fleece rengör utloppsluften och förhindrar dammutveckling under sopningen. 

  Arbetsbredd: 480 mm
  Arbetsbredd med sidoborste: 700 mm
  Behållarkapacitet: 20 liter
  Vikt: 22 kg

  ... Läs mer
 • Hantverkare kommer verkligen att uppskatta detta lilla kraftpaket. Vår grovdammsugare för vått och torrt NT 22/1 Ap Te är försedd med strömuttag med automatisk startfunktion för elverktyg, är mycket lätt och därmed alltid smidig att transportera, och den imponerar vid lätt och måttligt rengöringsarbete med sin starka sugeffekt. Oavsett om det handlar om damm, grov smuts eller vätskor: Tack vare det semi-automatiska filterrengöringssystemet och det fuktbeständiga PES-patronfiltret utför den arbetet på ett pålitligt och grundligt sätt. Här möjliggör sugslangsanslutningen, som är integrerad direkt i enhetens huvud, maximalt utnyttjande av behållarens kapacitet. Detta innebär att lättanvända och mångsidiga NT 22/1 Ap Te är den perfekta följeslagaren vid installations- och renoveringsarbeten, fastighetsrengöring och andra former av kommersiellt bruk.

  ... Läs mer
 • Två suveräna funktioner hos den här kompakta grovdammsugaren för vått och torrt – NT 30/1 Ap Te L – är det effektiva semi-automatiska filterrengöringssystemet och eluttaget med automatisk startfunktion för elverktyg. Dammsugarens utmärkta sugeffekt gör att den passar för flera användningsområden både utomhus och inomhus; antingen det handlar om att få bort damm, sand eller vatten – till exempel när man rengör bilen invändigt eller dammsuger en maskin. Även mindre mängder av fint damm kan lätt sugas upp, utan filterpåse. Alla grundinställningar för den här lättanvända maskinen görs via strömbrytaren och det finns flera smarta förvaringsalternativ för de nya tillbehören. Dammsugarens platta ovansida gör det möjligt att placera en verktygslåda där, och även spänna fast den.

  ... Läs mer
 • För snabb, effektiv rengöring av maskiner, fordon, verkstäder och byggarbetsplatser: Kärchers NT 30/1 Tact grovdammsugare för vått och torrt är en universalmaskin för professionell användning i olika branscher. Den kompakta universaldammsugaren är utrustat med det imponerande filterrengöringssystemet Tact och ett fuktbeständigt planfilter (PES) för dammfri uppsamling av stora mängder fint damm under långa arbetspass. Smuts och vätskor samlas enkelt upp i en kraftig 30-litersbehållare, utrustad med skyddslista och kraftiga länkhjul i metall. Enkel hantering och drift via maskinens nya, centralt placerade reglage gör arbetet mycket smidigare. Maskinen levereras komplett med nyutvecklade, kraftigt förbättrade tillbehör som bekvämt kan förvaras i ett integrerat förvaringsutrymme för sugslang och tillbehör. Gummibeklädda ytor och fästalternativ innebär att verktyg och lådor kan placeras eller fästas på maskinens plana överdel, utan att halka av.

  ... Läs mer
 • NT 611 Eco K våt-/torrdammsugare är en särskilt användarvänlig enhet idealisk för universalanvändning, t.ex. inom brandkåren. Den integrerade smutsvattenpumpen pumpar ut stora mängder vatten ur behållaren för kontinuerlig våtsugning. En mycket praktisk funktion på den här dammsugaren är planfiltret (tillval) som ger en rad viktiga fördelar: * Användaren kan växla mellan våt och torr upptagning utan avbrott eftersom filtret alltid befinner sig ovanför vätskenivån. * Snabb och enkel åtkomst till filtret eftersom det inte är nödvändigt att först avlägsna motorhuvudet. * Planfiltret (tillval) ökar behållarens användarkapacitet eftersom det inte är riktat nedåt. Den elektroniska nivåindikatorn stänger automatiskt av fläktmotorn när maximal vätskenivå har uppnåtts. Enheten har två stora hjul bak och två länkhjul fram för att ge hög stabilitet och god manövreringsförmåga. Den är också tillräckligt lätt för att utan svårighet kunna bäras. En stor strömbrytare samt hållare för förvaring av elkabeln och tillbehör på enheten ger ökad bekvämlighet för användaren. NT 611 ECO K passar ej för bagerier.

  ... Läs mer
 • Kärcher NT 65/2 är en högpresterande dammsugare för vått och torrt med ApClean system för konstant hög sugeffekt för oavbruten användning. Den har ett kompakt turbinhus med integrerat filterskydd för enkel borttagning av planfiltret. Filtret rengörs effektivt med det automatiska ApClean filterrengöringssystemet. Detta garanterar konstant hög sugeffekt, oavbruten användning och lång livslängd. NT 65/2 levereras med en elektronisk nivåkontroll för dammsugning av vätskor för att förhindra överfyllning i behållaren.

  ... Läs mer
< <