Visa ikon
Visa priser:

Kärcher

 

Produktutbudet från Kärcher är framtaget med dig som kund i fullt fokus och sträcker sig från fönstertvättar, ångtvättar, skurmaskiner och grovdammsugare till högpresterande högtryckstvättar. Oavsett hur tuff utmaningen är har Kärcher lösningen!

Vi är en mycket erfaren återförsäljare som är auktoriserade specialister på Kärcher. Vi har en egen fullserviceanläggning med certifierade tekniker och montörer med butik och säljkår. Vi har fullsortiment för proffs och konsument och du kan komma i kontakt med oss via vår butik, våra utesäljare, e-handel, mail och telefon. Hjärtligt välkommen till din Kärcher specialist SGA Trading.

Kärcher - världsledande aktör av rengöringslösningar

Kärcher är ett familjeföretag som erbjuder världsledande rengöringsprodukter som är otroligt effektivt, resursbesparande och byggda av mycket hög kvalitet. Kärcher utmärker sig och gör skillnad genom topprestanda, innovation, patent, utveckling och tysk kvalitet.

Patent och design

Kärchers produkter kombinerar användarvänlighet, oöverträffade funktioner och sofistikerad konstruktion. Innovation och driv är en ledstjärna för Kärcher från många konkurrenter, och det har bevisats gång på gång genom patent och priser från välkända institut. Men över 1300 patent är det ett bevis på Kärchers innovation och skicklighet. Det borgar också för att Kärcher alltid lanserar produkten i absoluta framkant.

Kärcher utvecklar ständigt nya rengöringslösningar

Kärcher vill skapa den bästa lösningen för varje typ av rengöringsarbeten. Därför utvecklar Kärcher kraftfulla system med matchande tillbehör, produkter, tjänster och rengöringsmedel. För att Kärcher skall bäst kunna erbjuda och möta kunders behov så håller de man konstant diskussioner med både privata och proffs användare. Det betyder att Kärcher inte bara möter kraven från allt mer komplexa arbeten utan också gör arbetet enklare för användaren.

Ledande inom många områden som vi arbetar med

Med Kärcher får du den perfekta kombinationen av enastående hög kvalitet, smidig användning och hög effekt. Idag erbjuder vi ett brett och djupt utbud från Kärcher inom flera områden. Hos oss hittar du Kärchers utbud av högtryckstvättar, hetvattentvättar, ångtvättar, dammsugare och för både proffs och konsument.

Vi erbjuder Kärchers många olika branschlösningar

Vi är experter på Kärcher många olika branschlösningar och här kan du läsa mer om några exempel på områden vi både säljer och erbjuder service. Genom effektiva branschlösningar så verkar du för att underhållskostnaderna hålls nere och skyddar investeringarnas värde.

Kärchers branschlösningar

Fordon, båt, lastbil och rekond – Med Kärcher så skräddarsyr vi efter dina behov och idag hittar vi många av våra kunder inom bilvård, lastbilstvättar, tvätthallar och verkstäder. Vi erbjuder Kärchers högtryckstvättar, kallvattentvättar, hetvattentvättar, stationära tvättar och mobila tvättar. Fullt sortiment av dammsugare och textilvårdsmaskiner tex den legendariska Puzzi 8/1 och 10/1.

Bygg – Professionella dammsugare med rätt typ av filter är mycket viktigt för hantverkarens hälsa och att arbetsgivaren har frisk personal. Vi hjälper dig med rätt produkt.

Industri – Vi säljer Kärchers otroligt kraftfulla rengöringsprodukter för ytrengöring inom industrin. Rengöring av tankar, IBC och andra behov av rengöring.

 

Städmaskiner, skurmaskiner, textilvårdmaskiner och ångmaskiner.

·         Städbolag – Rengör kostnadseffektivt och snabbt på alla arbetsytor och golv

·         Hotell – Hållbar hantering av miljön och hygien på hotell.

·         Restaurang – Lösningar för hållbar hygienhantering

·         Sjukvård – Underlättar felfri hygien och minskad smittspridning med proffsprodukter

·         Lantbruk/stall – Håll djuren friskare med minskade kostnader minimera infektioner

·         Detaljhandel – Maximera trivsel och arbetsmiljö och minska smittspridning.

·         Lager – Minimera störningar, effektiv och snabb rengöring och minska smittspridning

·         Verkstäder – Effektiva lösningar för snabb städning av fet och ingrodd smuts

·         Offentlig verksamhet – Skapa en ren och hygienisk miljö och minska smittspridning

 

 

Se alla hetvattenstvättar från Kärcher här!

 

Kontakta oss för mer information

Jacob Hellsing: jacob@sgatrading.se - 072-703 50 53

William Widsing: william@sgatrading.se - 072-703 50 55 

info@sgatrading.se - 08-29 30 00

< <