Visa ikon

Utbildningar

Högtrycksutbildning

Enligt Arbetsmiljöverkets författningssamling AFS 1994:54 ska den som använder högtrycksutrustning med högre vattentryck än 200 bar genomgå särskild utbildning.
Att arbeta med högre tryck än 200 bar kräver kunskap, färdigheter och rätt skyddsutrustning inom området.

Genom AFS 2017:1 är nu AFS 1994:54 upphävd och arbetsgivarens och arbetstagarens ansvar för lämplig kunskap och utbildning regleras nu istället i föreskriften om systematiskt arbetsmiljöarbete där ett ännu tyngre ansvar vilar på arbetsgivarens egenkontroller och utbildningsrutiner.

SGA Trading är ett av få företag i Sverige som genomför utbildning i Säker Högtryck.
Vi kan utbilda och certifiera er och er personal som jobbar med högtryck över 200 bar på plats hos Er eller i våra egna lokaler. 

Först genomgår ni en utbildning som avslutas med ett skriftligt prov. De som godkänns erhåller därefter ett certifikat på att de klarat utbildningen samt egna personliga säkerhetskort.
Normalt sett tar utbildningen en halv arbetsdag. För företagets SAM-dokumentation ingår även checklistor och rekommenderade rutiner.

För bokning, kontakta Johan på johan.s@sgatrading.se eller 072-7035055

Rekondutbildning

Vi har över 50 års erfarenhet av bilvård, rekond och högtryck. Vi arbetar med välkända varumärken och högkvalitativa material för att du som kund skall kunna känna dig trygg med din anläggning och dina produkter.

Vi erbjuder utbildning i rekonditionering, polering och maskinhandhavande i våra egna och andras lokaler med jämna mellanrum. Då går vi igenom de grundläggande kemikaliernas blandningsförhållanden och egenskaper för att du ska få ut maximalt resultat av varje produkt.

Är du medlem i en båtklubb, märkesklubb för bilar eller liknande? Vi arrangerar gärna temakvällar med olika inriktning, kontakta oss för mer information! 

Skicka ett mail till andre@sgatrading.se vid intresse av denna utbildning.

< <