Hyra högtryckstvättar

Hos oss kan du hyra högtryckstvättar och mycket mer!

Vi erbjuder hyra av högtryckstvättar, dammsugare, polermaskiner och annan utrustning. Du kan hyra utrustningen från 1 dag till längre tider och stora projekt.

Hyra högtryckstvätt?

Hos oss på SGA Trading AB kan du hyra din högtryckstvätt från ett bra utbud av både kallvatten och hetvattentvättar. Vi erbjuder många olika storlekar och varianter som passar allt från det lilla behovet till stora projekt över lång tid. 

Vi kan förse dig med slang och andra tillbehör och vår verkstad kan anpassa längder efter dina behov. Du köper också bekvämt de kemikalier du behöver för att rengöringen skall gå så effektivt till som möjligt.

Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss och se över ditt behov. 

Hyra dammsugare?
Hos oss på SGA Trading AB kan du hyra din dammsugare från ett brett utbud av industridammsugare, grovdammsugare, våtdammsugare och textivårdsmaskiner. Oavsett om ditt behov är kort eller långt så erbjuder vi  produkter som just ditt behov. 

Du köper också bekvämt de kemikalier du behöver för att rengöringen skall gå så effektivt till som möjligt.

Hyra polermaskin?
Vi har ett stort utbud av polermaskiner som passar just ditt behov. Oavsett om du behöver polera båtar, entreprenadmaskiner eller bilar så har vi en lösning. Det finns både roterande och oscillerande polermaskiner för korta eller längre uppdrag. 

 

Kontakta oss

Har du frågor, vill kontrollera tillgänglighet eller vill ha pris kontakta oss nedan

  • Mail: butiken@sgatrading.se eller geancarlo@sgatrading.se 
  • Vxl: 08-29 30 00
  • Direkt till Gean Carlo (Butikschef): 072-7045558