Autoglym Polar Collection 3x500 ml

Pris:
590 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
471673
Antal:
Finns i lager

Nu får du alla dom populära Polar-produkterna i en presentask!

Boxen innehåller 3 x 500 ml flaskor:

POLAR BLAST, steg 1
Högskummande schampo som efterlämnar ett tjockt skumtäcke. Hänger kvar på ytan utan att rinna, och reducerar faran för tvättspår i lacken. Perfekt som förtvätt till att lösgöra smuts och orenheter. Idealisk för användning i högtryckstvätt och/eller skumpistol. Ger ett resultat som gör den rolig att använda (finns också i 2,5 liter dunk).

POLAR WASH, steg 2
Polar Wash är steg 2 i Polar-serien. Använd högtryckstvätten och täck bilen med ett kraftigt skumlager. Bearbeta skummet med en svamp eller tvätthandske, och känn hur enkelt du glider över ytan. Schampot rengör grundligt men skonsamt, och avlägsnar inte polering och vax. Skölj av och se hur vattnet rinner av den blanka ytan. Om det är nödvändigt med en skyddande efterbehandling, låt bilen fortsätta vara vårt, och använd Polar Seal som är steg 3 i Polar-serien (finns också i 2,5 liter dunk, art. nr 9792).

POLAR SEAL, steg 3
Polar Seal avrundar Polar-serien perfekt. Appliceras på bilens karosseri, hjul och glas (undgå direkt applicering på frontrutan), skölj därefter av med en sista runda med högtryckstvätten. Det vattenavvisande resultatet blir omedelbart tydligt genom den djupa glansen som detta skyddande medel ger. Vattnet rinner av bilen otroligt fort, och torkningen blir ett mycket enkelt jobb. Hållbarheten på behandlingen är långvarig, och det är tillräckligt med ca 4 appliceringar under ett år.