Labocosmetica Hydra - Plastförnyare 500 ml

Pris:
219 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
473623
Antal:
Finns i lager
#HYDRA är en fantastisk multidressing för plast ut- och invändigt i bilen. Lätt att applicera och täcker optimalt. #HYDRA ger ett excellent skydd mot tvätt, även kemikalier. Flourpolymerer ger ett gott skydd ca 3 månader mot UV-strålar, som bryter ner och bleker plast, vinyl, läder och acrylmaterial. Återskapar färgen och kladdar ej. #HYDRA motstår fläckar och skyddar effektivt plasten mot vatten och smuts, och ger ett excellent skydd och hydrofobisk effekt. #HYDRA är vattenbaserad och innehåller inga lösningsmedel eller silikoner. Lämnar inga fläckar eller rester efter sig.
#HYDRA är framtagen i Mafras eget laboratorie i samarbete med de främsta sportbilstillverkarna när nya modeller ska lanseras.
Beroende på vilken glans man vill ha kan Hydra blandas olika. Om man är ute efter mycket glans så kan den användas rent. Kan blandas upp till 1:5 för en mattare yta med "ny-look". För ultimat hållbarhet så applicera Hydra i två lager. Kan användas på plast både invändigt, utvändigt och även på däcksidor.

Volym: 500 ml