Kärcher HD 7/18 C Plus

Pris:
12 500 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
453132
Antal:
Kommentar till butiken:
Slutsåld
UTGÅTT UR KÄRCHERS SORTIMENT

*** ERSATT AV NY MODELL: HD 7/17 ***

Denna högtryckstvätt för kallvatten har en trefasmotor med lång livslängd och är den idealiska toppmodellen för kommersiellt bruk. Den upprättstående HD 7/18 C Plus är imponerande mobil, kompakt och har ett körhandtag i aluminium med höjdinställning. Fördelen med körhandtaget är att det enkelt och utan verktyg kan justeras efter användarens längd. I utfällt läge säkerställer enhetens generösa förvaringsmöjligheter att tillbehör alltid finns till hands och kan stuvas undan på ett säkert sätt. Högtryckstvätten har Kärchers bekanta egenskaper som t.ex. en helt stöttålig plastkåpa som skyddar högtryckspump och motor från skador och nedsmutsning.

Högtryckstvätten levereras med ett trefunktionsmunstycke som gör det möjligt att snabbt och enkelt justera vattenstrålen. Du kan välja mellan punktstråle, högtrycksflatstråle (25°) och en lågtrycksflatstråle. Lågtrycksflatstrålen (40°) används för att spruta rengöringsmedel. Doseringsventilen för rengöringsmedel möjliggör kontinuerlig dispensering av rengöringsmedel med högtrycksstrålen. viktigast egenskapen på denna nyutvecklade pump är vattenintaget och högtrycksuttaget av mässing, vilket gör dem mycket motståndskraftiga mot sprickor och korrosion.

Högtryckstvätten är utrustad med det revolutionerande användarkonceptet EASY!Force spolhandtag som utnyttjar högtrycksstrålens rekyl och reducerar den kraft som behövs för att hålla emot spolhandtaget till noll. Med det patenterade EASY!Lock snabblås går anslutningen snabbare och enklare - hela 5 gånger snabbare än med vanliga skruvkopplingar och utan att förlora i robusthet och livslängd.

Strömförsörjning: 3fas / 400volt / 50hz
Vattenkapacitet: 240 - 700 l/tim
Arbetstryck: 20 - 175 / 2 - 17,5 bar/MPa
Max. tryck: 15 / 21,5 bar/MPa
Effekt: 4,7 kW
Vikt: 30,7 kg
Mått (L x B x H): 360 x 375 x 925 mm