Mafra Popairt 75 ml, olika varianter

Pris:
828 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
473785
Antal:
En helt ny härlig doftserie från Mafra. 

PopAirt är den senaste produkten i raden av färglada och härliga dofter från Mafra. Med utstickande och levande grafik med inspiration från pop-kulturen kommer PopAirt med sex helt nya exklusiva dofter till både hem och bil.

PopAirt täcker inte bara, utan den tar bort, oönskad lukt i bilen samtidigt som den ger en frisk och härlig doft. Den kan antingen spayas i luften eller direkt på exempelvis golvet i bilen för att få en långvarig behaglig doft och en personlig touch i bilen. Tack vare det smidiga formatet kan den lätt förvaras i bildörren där du kan ha den redo när det behövs. 

Carribean Sun: De överliggande tonerna är en fruktig doft med kokosnötter och persika. Undertoner av vanilj, cederträ, sandelträ och tonkabönor.

Bubble Gum: De överliggande tonerna är en söt doft av kinesisk mandarin, svart körsbär, banan och apelsinblad. När det har lagt sig så kommer det toner av kanelpulver, vild jordgubbe och kryddnejlika. 

Dream Forest: En orientalisk, blommig och omslutande doft bestående av mandarin, lakrits och mocka som huvudtoner. Undertonerna består av korriander, kummin och rom med en lätt touch av vanilj. 

Ocean Breeze: En frisk och marin doft med huvudtoner av grapefrukt, mint och mandarin. Undertoner av rosor och kanel.

Wild Berries: Fruktig doft med stora inslag av röda körsbär, vilda bär, persika, jordgubbar och blommor. Undertoner av vanilj. 

Unika: Om du har testat några av våra produkter från "Unika-serien" så kommer du att känna igen den här doften. Tex The Cleaner och The Foamer. Doft med huvudtoner av citrus, vanilj, muskot och träd. Undertoner av bergamot, yuzu, apelsinblomma, sandelträ, tonka bönor och vanilj.

Innehåll: 75 ml