Mafra Santize Batsan 2.0, 5 liter

Pris:
572 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
474182
Antal:
Finns i lager
Dekontaminering av virus och bakterier idealisk för alla arbetsmiljöer och fordon.

De aktiva ingredienserna möter kraven enligt EN14476 internationella virusaktivitetstester gjorda i externa oberoende laboratorier ackriditerade enligt ISO 17025: 2005.

BATSAN 2.0 garanterar effektiv rengöring och sanering på alla ytor förorenade med biofilm, biologiskt och organiskt material och andra fettföroreningar. Produkten kräver inte sköljning och kan användas efter rengöring av ytor med andra rengöringsmedel. Den korroderar inte, fläckar inte och lämnar inga rester  i rörledningar. BATSAN 2.0 kan användas för att säkra arbetsplatser i sanitära och icke-sanitära miljöer där det krävs en hög hygiennivå: kollektivtrafik, ambulanser, kontor, industri, lager, verkstäder, bostadsrätter, gym, och offentliga platser som sjukhus, barer, snabbmatställen, restauranger mm och överallt där användningen av alkoholhaltiga och klorerade produkter inte rekommenderas. 

Fördelar: Aktiv produkt. Lämnar inga rester och torkar utan att lämna sträck och fläckar. Täpper inte till munstycken på elektriska eller pneumatiska maskiner. Intehåller inte fenoler, aldehyder, halogener eller andra aktiva organiska metalliska i ingredienser. Fräter inte på ytor som det kommer i kontakt med och den rekommenderas för användning i fordons- och restaurangindustrin. Används med manuella eller elektriska system för att finfördela eller förånga. Kan användas efter andra tvättmedel. Tack vare dess snabba verkan kan den användas för att säkra en förorenad arbetsplats eller fordon innan en arbetare går in i utrymmet. Den är mycket effektiv vid eliminering av biologiska ämnen och biofilmer, till exempel i bilar, toaletter, soptunnor, på kontor, hemma, på tyger, heltäckningsmattor mm. 

Bruksanvisning:
Blanda lösningen med kallt vatten. Späd 1:10 för arbetsskydd i miljöer där smittade personer har vistats. Späd 1:20 i sanitära och icke-sanitära utrymmen för hög hygiennivå eller för preventiv behandling av hårt nedsmutsade ytor. Späd 1:30 i sanitära och icke-sanitära utrymmen för regelbunden rengöring och lätt nedsmutsade ytor. Späd 1:50 som tillsats vid golvrengöring på industriella och allmänna utrymmen. 

Innehåll: 5 liter