Nya webbutiken lanseras! 2023-03-23

Idag lanserar vi äntligen vår nya hemsida. Under flera månader har vi planerat, designat och byggt för att skapa en så användarvänlig upplevelse som möjligt. Ett helt nytt utseende, en mycket snabbare och intelligentare sökfunktion och ett totalsortiment några av de mål som vi haft under processen.

Vi har länge längtat efter att kunna lansera en ny hemsida och framförallt en ny innovativ e-handel som ska underlätta för våra återförsäljare och kontokunder att lägga beställningar via. Dagen är nu här och vi kan stolt visa upp i alla fall en del av vår nya sida. Vår e-handel, likt många andra delar av hemsidan, är fortsatt under uppbyggnad. Nya produkter läggs upp varje dag och sökfunktionen blir intelligentare varje gång någon söker efter något.

Via E-handeln är det möjligt att lägga beställningar förutsatt att betalning sker omgående. Mer information till våra återförsäljare och kontokunder kommer när er speciella inloggning är redo. Där kommer det vara möjligt att handla mot faktura och enligt era egna prislistor.

 

Följ oss på Instagram och Facebook för ännu mer nyheter och erbjudanden!

Tillbaka till blogg