SGA Trading AB tecknar exklusivt distributörsavtal med Colourlock

SGA Trading AB tecknar exklusivt distributörsavtal med Colourlock

SGA Trading AB tecknar exklusivt distributörsavtal med Colourlock


SGA Trading AB tecknar avtal med den Tyska tillverkaren Colourlock, ledande inom lädervård och läderrepartitioner för fordonsindustrin, möbler, skor och väskor. SGA Trading AB är exklusiv distributör av Colourlocks produkter i Sverige och avtalet träder i kraft 2022-03-01.


”Det är en otroligt fin utveckling av vårt sortiment och erbjudande till kunder i Sverige. Att förse marknaden med ledande produkter inom lädervård och läderreparationer är mycket efterfrågat. Produkterna är OEM godkända av fordonsindustrin och lever därmed upp till vår strategi att arbeta med premiumprodukter. Dessutom är vi imponerade över hur många produkter som inte kräver märkningsplikt, vilket är bra för både de som använder produkterna och miljön." säger Torbjörn Glimmerstråle, Försäljningschef SGA Trading AB


Om Colourlock

Colourlock är specialiserat på tillverkning av läderrengöringsmedel, läderreparations- och lädervårdsprodukter samt rådgivning om deras användning. COLOURLOCK är varumärket för produktsortimentet och har sitt ursprung i Nya Zeeland. Colourlock är baserat i Rosdorf i Tyskland och säljer produkter i hela världen.

SGA Trading AB är en svensk aktör med huvudkontor i Järfälla. Bolaget säljer och marknadsför batterier, högtryck, tekniskt kem, fordonsvård, oljor, fetter och underhållsprodukter för proffs. Vi säljer produkter under egna varumärken, ledande premiumvarumärken och har egna agenturer som vi förser marknaden med. Vår verksamhet består också av proffsbutik och egen verkstad. Verksamheten är certifierad inom ISO 9001, 14001, 26000 och 45001.

Mer information finns på www.sgatrading.se.

Anastasios Tasos Vamvakopoulos
Market & Brand Manager / Marknad- & Varumärkesansvarig
tasos@sgatrading.se  |  +46 76-492 70 76
SGA Trading AB
Saldovägen 1, 175 62 Järfälla | Sweden
www.sgatrading.se | www.kcx.se


Torbjörn Glimmerstråle
Sales Manager / Försäljningschef
torbjorn@sgatrading.se | +46 (0)70-990 30 07
SGA Trading AB
Saldovägen 1, 175 62 Järfälla | Sweden
www.sgatrading.se | www.kcx.se

Tillbaka till blogg