Om OSRAM

I över 110 år har OSRAM marknadsledande fordonsbelysning hjälpt trafikanter att vara beredda på det oväntade. Nu presenterar de ett nytt sortiment av produkter som gör att du kan fortsätta din resa oavsett vad som ligger framför dig. Från deras avancerade bilkameror till däckvårdsprodukter, batterivårdsprodukter och mycket mer – deras sortiment av produkter inom fordonsvård och fordonsutrustning gör att du alltid är välutrustad på din resa.

Oavsett om du är en bilentusiast som inte har något emot att smutsa ner händerna, eller om du bara vill underhålla ditt fordon, så hittar du det du behöver i deras sortiment. Från deras instegsalternativ, till deras professionella verktyg och utrustning – varje produkt är tillverkad med den höga kvalitet du kan vänta dig från OSRAM.
Var du än är och vart du än ska – gör dig redo för vägen.

OSRAM 4 nya produktkategorier gör dig redo för vägen:

Välj en kategori för att hitta de produkter du söker:

                           

Däckvård

Palla för trycket med däckunderhåll

Oavsett om du är på en tripp med dina vänner, är på semester med familjen, eller bara kör från A till B – en bra däckvård ger dig säkerhet på vägen. Alltför många bilister struntar i riskerna med dåligt fyllda däck. I verkligheten orsakar för lågt däcktryck att däckmönstret slits fortare och överhettas, medan för högt däcktryck försämrar vägfästet. I båda fallen ökas risken för att däcket punkteras. Låt inte ett punkterat däck förstöra dagen.

Med OSRAM nya sortiment av däckvårdsprodukter i premiumkvalitet får du ut det mesta av dina däck, även under tuffa omständigheter. Kontrollera, fyll och täta däck – var som helst och när som helst. Få bättre väghållning och bränsleekonomi, och ett däckmönster som håller längre med OSRAM breda sortiment av tryckmätare, pumpar och däcktätningssatser. Vad som än ligger framför dig – gör dig redo för vägen.

Inspektionslampor

Överlägsen ljusstyrka

Låt inte dålig sikt hålla dig tillbaka. Oavsett om du byter däck, fyller på olja eller vatten, eller helt enkelt gör en rutininspektion – OSRAM nya serie LED-inspektionslampor hjälper dig med jobbet även i mörker. Högpresterande LED-lampor med lång livslängd ger ett kallvitt ljus på upp till 6 000 Kelvin som lyser upp de mörkaste hörnen.

Dessa premiumlampor används av proffs i hela världen och finns i en rad olika storlekar och utföranden. Nu kan du vara proffsutrustad var du än befinner dig. Vad än natten döljer kan du lita på att OSRAM lyser upp din tillvaro.

Startboosters, startkablar och batteriladdare

Hantera de flesta situationer

Det är kallt, du är sen och din bil startar inte – för de flesta förare är den en alltför välbekant känsla. Oavsett om det orsakas av minusgrader, långtidsparkering eller påslagna lampor, orsakar ett urladdat batteri alltid frustration. Låt inte ett urladdat batteri förstöra din dag. OSRAM nya sortiment av batterivårdsprodukter av högsta kvalitet, lägger kraften i dina händer så att du kan undvika att bli överraskad och oförberedd.

Startboosters: Dessa kraftfulla och bärbara startmotorer är ett måste för alla reparationskit. De erbjuder ett snabbt och säkert sätt att få dig tillbaka på vägen – utan hjälp utifrån!

Startkablar: Har du en till bil eller finns hjälp på plats? Starta ditt bilbatteri snabbt med startkablar i olika utföranden.

Batteriladdare: Bilbatterier kräver regelbundet underhåll. Detta gäller särskilt för bilar som inte körs dagligen eller som står parkerade under långa perioder eftersom strömmen urladdas när bilbatteriet inte används, särskilt under de kalla vintermånaderna. Att utföra en rutininspektion minst en gång i månaden kan hjälpa till att maximera livslängden och säkerställa att du alltid är redo för vägen. Håll ditt batteri optimalt laddat med OSRAM nya sortiment av smarta batteri- och underhållsladdare av högsta kvalitet.

Fordonsljus

Ta kontroll när mörkret faller

Om vägen och omgivningen ska belysas mer intensivt klarar OSRAM LEDriving® kör- och arbetsstrålkastare denna utmaning med lätthet. Dessa robusta lampor med lång livslängd är utformade med en rad olika helljusalternativ, inklusive spot- och kombinationsmönster med kraftfull fjärr- och närfältsbelysning, och finns tillgängliga i fem olika produktserier: Multifunktionell, Funktionell, Smal, Värdefull och Professionell. De erbjuder marknadens mest sofistikerade LED-ljus och elektriska design och är lämpliga för 12- och 24-voltsfordon.

Kontakta oss om ni har frågor om Osrams produkter eller om det finns någon produkt som ni efterfrågar som saknas.

Ni kan chatta på sidan, maila oss på info@sgatrading.se eller ringa oss på 08-29 30 00