SGA Trading AB tecknar strategiskt avtal med Global Batterier

SGA Trading AB tecknar strategiskt avtal med Global Batterier

Leverantörsnyhet

SGA Trading AB tecknar strategiskt avtal med Global Batterier

SGA Trading AB tecknar ett strategiskt avtal med Global batterier för att växa inom området batterier. Samarbetet kommer fokusera på tillväxt genom att erbjuda marknaden ett brett och djupt sortiment med snabba leveranser i hela Sverige. Avtalet innebär också att vi kommer att erbjuda fler tjänster till våra kunder, vilket efterfrågats av marknaden.


• Reg-nummer sök på SGA Tradings hemsida.
• Snabba leveranser i hela Sverige till både privatpersoner och till företag.
• Samma dag leverans inom Stockholm.
• Försäljning av batterier via våra återförsäljare.


SGA Trading AB är en svensk aktör med huvudkontor i Järfälla. Bolaget säljer och marknadsför batterier, högtryck, tekniskt kem, fordonsvård, oljor, fetter och underhållsprodukter för proffs. Vi säljer produkter under egna varumärken, ledande premiumvarumärken och har egna agenturer som vi förser marknaden med. Vår verksamhet består också av proffsbutik och egen verkstad. Vi levererar idag till stora myndigheter, nationella avtal, många små kunder och till återförsäljare. Verksamheten är certifierad inom ISO 9001, 14001, 26000 och 45001.

Global Batterier AB är en ledande leverantör av startbatterier, offgridbatterier, traktionsbatterier och stationära batterier i Norden. Företagets kunder och återförsäljare finns över hela landet och huvudkontoret ligger i Länna industriområde söder om Stockholm. Med Nordens största laddningscentral kan företaget garantera att batterierna alltid levereras fulladdade, och tack vare ett omfattande logistiknätverk kan de nå ut över hela Sverige. Genom långa leverantörssamarbeten levereras batterierna direkt från fabrik, och företaget lever efter mottot "Små nog att bry oss, stora nog att göra skillnad".

”Avtalet innebär en stor förbättring av vårt totala batteri erbjudande, leveranser och tjänster kopplat till batterier. Vi ser fram emot ett långsiktigt och utvecklande samarbete de kommande åren, säger Torbjörn Glimmerstråle Försäljningschef SGA Trading AB”

"Samarbetet med SGA Trading AB ligger i linje med vår strategiska utveckling där vi har fått en välrenommerad partner i Norra Stockholm. Från början var det tydligt att vi delar samma syn på service, och vi ser fram emot att skapa en nära och långsiktig affärsrelation", säger Daniel Mannbrink, försäljningsansvarig på Global Batterier AB.

Anastasios 'Tasos' Vamvakopoulos
Market & Brand Manager / Marknad- & Varumärkesansvarig
E-mail: tasos@sgatrading.se
Cell: +46 76-492 70 76
SGA Trading AB
Saldovägen 1, 175 62 Järfälla | Sweden
www.sgatrading.se | www.kcx.se


Torbjörn Glimmerstråle
Sales Manager / Försäljningschef
torbjorn@sgatrading.se | +46 (0)70-990 30 07
SGA Trading AB
Saldovägen 1, 175 62 Järfälla | Sweden
www.sgatrading.se | www.kcx.se


Annica Magnér
Säljare
Global Batterier AB
Nyckelvägen 5
142 50 Skogås
Telefon: +46 (0)70-9839018
E-post: annica.magner@global.se
www.global.se


Daniel Mannbrink
Försäljningsansvarig
Global Batterier AB
Nyckelvägen 5
142 50 Skogås
Telefon: +46 70-569 17 10
E-post: daniel.mannbrink@global.se
www.global.se

Tillbaka till blogg