ÄKTA PASSION SEDAN 1963

SGA Trading levererar idag oljor, tvätthallar, batterier, tekniska kemikalier, båtvårdsprodukter och bilvårdsprodukter till återförsäljare, proffs och konsumenter över hela Sverige. Vi älskar det vi gör och vi har mycket passionerade medarbetare som gör allt för att du som kund skall vara nöjd.

Vi är stolta över arvet att vi var bland de första i Sverige att sälja högtryckstvättar i den form vi känner dem idag och kan påstå att vi har bland de bästa teknikerna i  Sverige med längst erfarenhet av service, underhåll och reparationer av högtryckstvättar. 

Vi vet att våra fantastiska kunder vill ha snabb service och hög tillgänglighet, därför har vi alltid förbrukningsvaror, reservdelar, verktyg och kem på hyllan i vår butik i Järfälla.  

Välkommen som kund hos SGA Trading! 

 • 08-29 30 00

  Vår växel är bemannad under våra ordinarie öppettider.

 • INFO@SGATRADING.SE

  Vår ambition är att besvara mejl inom 24 timmar. Till vår mejl kan du begära offerter, lägga ordar och fråga om produkter.

 • FÖRSÄLJNING

  Vi har tre specialiserade försäljningsspecialister som hjälper ert företag att hitta rätt produkter som passar er bäst.

 • BUTIK

  Sveriges största proffsbutik för högtryck, bilvård, oljor och batterier! Vi välkomnar både proffs och konsumenter till detta bilvårdsmekka!

 • SERVICEVERKSTAD

  Service är ett av de viktigaste ledorden i vår verksamhet och vi ser alltid till att du som kund snabbt kan få hjälp med service och reparation av din hårdvara.

 • SERVICEBUSS

  Vi har två servicebussar med både slangpress och reservdelslager som dagligen är ute på uppdrag i Stockholm. Vi erbjuder snabb service och en enorm erfarenhet.