SGA Trading AB utvecklar en ny grön hållbar produktlinje inom fordonsvård

SGA Trading AB utvecklar en ny grön hållbar produktlinje inom fordonsvård

SGA Trading AB har utvecklat en ny miljöanpassad linje inom grön fordonsvård och samtliga produkter är godkända av naturskyddsföreningen och finns listade på kemikaliesvepet listan. Efterfrågan på väl fungerande, miljöriktiga produkter med biobaserade ingredienser ökar. 
Vi lanserar en komplett serie produkter för fordonsvård som är bra för arbetsmiljön, miljön och fordonen. Produkterna har utvecklats med stort fokus på kvalitet, funktion, miljö, ekonomi och produkterna har genomgått gedigna tester. Produkterna är självseparerande enligt IVL, och testerna är gjorda av oberoende laboratorium som godkänner produkter enligt IVL-metoden.

För att minska Co2 påverkan i fraktkedjan har också stor vikt lagts på att produkterna skall vara högkoncentrerade. Det innebär att vi inte i onödan transporterar vatten och därmed minskar klimatavtrycket tack vare den höga koncentrationen. En annan fördel är att de är mycket ekonomiska att använda tack vare hög utspädbarhet.
Vi är också stolta över att vi uppnått ett viktigt mål att allt från tillverkning, försäljning och logistik skapar en helt obruten kedja med ISO 9001 och 14001 ledningssystem hela vägen till kunden.

Produkterna är framtagna för att fungera i följande miljöer och fordon:
- Lantbruk
- Entreprenad
- Lastbil och lastbilstvättar
- Bil och biltvättar
- Automattvättar
- Myndighetsfordon
- Marin och båt
- Gör det själv hallar
- Motorcyklar
- Verkstäder

”Vi är oerhört glada att vi kan hjälpa våra kunder att aktivt välja hållbara produkter. När våra kunder väljer våra hållbara produkter gör det att kundens verksamhet blir mer hållbar, lönsam och kunderna bidrar aktivt till att göra faktisk skillnad. Genom att använda våra miljömärkta produkter gör du skillnad för ditt företag och för hela samhället i stort. Vi arbetar hårt för att alltid nå högsta möjliga kvalitet i allt vi gör och ett tydligt bevis är våra certifieringar inom ISO 9001, 14001, 26000 och 45001. Vår vision är att vara ledande inom våra kärnområden," säger Torbjörn Glimmerstråle, Försäljningschef Sverige SGA Trading AB”

Naturskyddsföreningen
Sveriges största miljöorganisation, och som står bakom miljömärkningen ”Bra Miljöval” som hjälper konsumenter att hitta och välja de produkter som är minst skadliga för miljön.

SGA Trading AB är en svensk aktör med huvudkontor i Järfälla. Bolaget säljer och marknadsför batterier, högtryck, tekniskt kem, fordonsvård, oljor, fetter och underhållsprodukter för proffs. Vi säljer produkter under egna varumärken, ledande premiumvarumärken och har egna agenturer som vi förser marknaden med. Vår verksamhet består också av proffsbutik och egen verkstad. Verksamheten är certifierad inom ledningssystemen ISO 9001, 14001, 26000 och 45001.
Mer information finns på www.sgatrading.se

Anastasios Tasos Vamvakopoulos
Market & Brand Manager / Marknad- & Varumärkesansvarig
tasos@sgatrading.se | +46 76-492 70 76
SGA Trading AB
Saldovägen 1, 175 62 Järfälla | Sweden
www.sgatrading.se | www.kcx.se


Torbjörn Glimmerstråle
Sales Manager / Försäljningschef
torbjorn@sgatrading.se | +46 (0)70-990 30 07
SGA Trading AB
Saldovägen 1, 175 62 Järfälla | Sweden
www.sgatrading.se | www.kcx.se

Tillbaka till blogg