Referenser - Våra kunder

Referenser - Våra kunder

Vi har idag ca 6000 företagskunder kunder och vi är mycket stolta över att så många återkommande kunder samarbetar med oss.

Vi brinner för att hjälpa våra kunder. SGA Trading AB har under många år byggt upp ett stort branschkunnande som kommer våra kunder till gagn. Med djup kunskap inom högtryck, tvätthallar, fordonsvård och servicetjänster bidrar vi till att öka våra kunders konkurrenskraft.

Här är några kunder som vi arbetar med:

Trollhättans stad

SGA Trading AB har tecknat avtal med Trollhättans Stad. Avtalet kommer innebära att SGA Trading AB förser främst serviceförvaltningen med oljor och fetter. I anbudet fanns det tydliga krav på att oljor och fetter skall vara
godkända av Svensk Standard av miljöskäl.

Svealandstrafiken

Svealandstrafiken

Genom upphandling har vi har sedan 2023 ett avtal om miljömärkta fordonsvårdsprodukter för tvätt av bussar. Avtalet avser en period om 8 år och Svealandstrafiken utför ca 25000 tvättar om året. 

 

Eskilstuna Kommun | Esekon

Eskilstuna Kommun

Eskilstuna kommun gick ut med en tredelad upphandling som avsåg olja, tekniskt kem, spolarvätska, ad blue och fordonsvård. SGA Trading AB vann samtliga upphandlingar och är sedan 2023 komplett leverantör inom området.

 

Sektorsplan för sociala sektorn

Borlänge, Falun, Ludvika och Hedemora kommuner

Kommunerna gick ut med en upphandling som avsåg olja, tekniskt kem, spolarvätska, ad blue och fordonsvård. Upphanlingen var styrd mot miljöprodukter och SGA Trading AB vann den upphandlingen och är sedan 2023 leverantör inom området till kommunerna.

 

 Larmlista - Sällanredaktörer - RSGBG

Räddningstjänsten StorGöteborg - RSG

Under 2022 tecknades avtal efter anbudsvinst av SGA Trading AB med Räddningstjänsten StorGöteborg. Vi levererar samtliga oljor, fetter, adblue, lack och fordonsvård till Räddningstjänsten. 

 

Bygghemma

Vi levererar sedan 2021 ca 1500 artiklar till Sveriges ledande bygghandel på nätet. Sortimentet består av högtryckstvättar, dammsugare, polermaskiner, bilvård, båtvård, tralltvätt, trallolja, verktyg och tillbehör. Vi utför dropshipmenttjänster i hela Sverige. 

 

OKQ8 - Fria Företagare

OKQ8 

Sedan 2023 är SGA Trading AB leverantör av premiumvarumärket Koch-Chemie till OKQ8 alla butiker i Sverige. Koch-Chemie är en viktig del av OKQ8 resa för att leverera premiumprodukter till sina kunder och "gör det själv hallarna".

 

Skärgårdsleverans av båttillbehör från Moory - Skärgårda

MOORY

SGA Trading AB levererar ett komplett båtvårdsortiment till en av de ledande plattformarna inom båt, MOORY.

 

Bilia

Bilia

SGA Trading AB bygger och uppgraderar kompletta tvätthallar åt Bilia i Stockholmsområdet. Tvätthallar inklusive draperier, kempåläggare, högtryckstvättar, skensystem och tillbehör.

 

Ragn-Sells Logotype

Ragnsells 

Vi levererar sedan 2005 till Ragnsells inom flera områden i hela Sverige. Några av områdena är Adblue, spolarvätska, olja, fordonskem och tillbehör.

 

mtr-logo

MTR

SGA Trading AB har sedan 2021 avtalet gällande byggnation av spolbussar till MTR. Bygget är helt skräddarsytt efter MTR´s behov och krav.

 

Kontakta någon av våra duktiga säljare om du vill veta hur vill kan hjälpa just dig, eller har frågor och vill ha goda råd.

William Widsing 
Key Account Manager
william@sgatrading.se | 072-703 50 55
Saldovägen 1, 175 62 Järfälla | Sweden
https://www.sgatrading.se/

Filip Kjellman
Säljspecialist
filip@sgatrading.se | 070-464 38 83  
Saldovägen 1, 175 62 Järfälla | Sweden
www.sgatrading.se

Du kan också kontakta oss om via formuläret nedan

https://www.sgatrading.se/pages/contact